207 çalışma sorunu
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 207
Forum Tanımlaması: Peugeot 207, 2006-2012 yılları arasında üretilmiştir. JATO, 207'yi 2007'de Avrupa'daki en çok satan otomobil olarak adlandırdı.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20572
Tarih: 07 Ağustos 2025 Saat 15:06 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: 207 çalışma sorunu
Mesajı Yazan: fearles06
Konu: 207 çalışma sorunu
Mesaj Tarihi: 14 Aralık 2011 Saat 14:29
öncelik le herkese selamlar aracım 207 trendy benim sorunum aracı çalıştırdığımda 2-3 saniye sonra stop ediyor ve 2.çalışması çok geç ve zor oluyor sanayide bir ustaya sordum ahtopot hortumu veya el pompası gibi bişey söyledi mazotu geri kaçırıyormuş sizce sorun neden olabilir şimdiden teşekkür ederim..
------------- carpe diem
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: 06ÖzGüR06
Mesaj Tarihi: 14 Aralık 2011 Saat 15:23
El pompası dediğiniz yakıt sisteminin havasını almak için kullanılan pompadır.Yakıt filtresi değiştirildikten sonra yakıt basmak için kullanılır.Eğer sorun varsa onu orjinali ile serviste değiştirin.
|
Mesaj Tarihi: 14 Aralık 2011 Saat 15:28
BİLGİLENDİRME İÇİN TŞK EDERİM..BENDE SANAYİ TARAFTARI DEĞİLDİM BU KONUDA AMA FİYAT FARKI TABİ NASIL OLCAK BİLMİYORUM AZ ÖNCE SERVİSİ ARADIM RANDEVU ALDIM SORUNUMU ANLATTIĞIMDA SORUN BYPASS DADIR GİBİ BİR CÜMLE KURDULAR AMA BAKALIM YARIN BELLİ OLCAK
------------- carpe diem
|
Mesajı Yazan: okankrgz
Mesaj Tarihi: 14 Aralık 2011 Saat 16:19
servise gidip cihaza bağlatın aracınızı bence... okadar para verip araba alıyoruz sonrada 3 e 5e bakıp aracı servise götürsem mi götürmesem mi diyoruz.... aracı servise götürmenizi öneririm..
------------- Koceli/İZMİT
1982
|
Mesaj Tarihi: 14 Aralık 2011 Saat 16:28
okankrgz Yazdı:
servise gidip cihaza bağlatın aracınızı bence... okadar para verip araba alıyoruz sonrada 3 e 5e bakıp aracı servise götürsem mi götürmesem mi diyoruz.... aracı servise götürmenizi öneririm.. |
aynen öyle ama masraflar yönünden düşününce evde bir birey gibi sigorta kasko vergi bakım bide üstüne böyle arıza çıkınca insanın isyan edesi geliyor ve servisle dışarı arasında bazen uçuk fiyatlar çıkıyor ama garanti yönünden servisten şaşmamak lazım en azından muhatap var bakalım yarın görcez ne olacak :D
------------- carpe diem
|
Mesaj Tarihi: 17 Aralık 2011 Saat 15:13
arkadaşlar yetkili serviste 215tl ye sorunum çözüldü bypss diye bi parça varmış sorun burdanmış
------------- carpe diem
|
Mesajı Yazan: 06ÖzGüR06
Mesaj Tarihi: 17 Aralık 2011 Saat 16:43
İyi fiyatmış neyse geçmiş olsun.Sonucunu paylaştığınız için teşekkür ederim.
|
|