![]() |
|
devir sabitlenmiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2011 Saat 08:21 |
Oncelikli olarak aracinizi bilgisayara baglatip varsa hata kodlarini okutmaniz gerekiyor.
Tahminimce, oksijen sensorunden veya MAP sensorundeki bir arizadan dolayi da yapabilecegi yonunde. Her iki durumda da ilgili hatayi okumaniz gerekiyor. Düzenleyen koliva - 13 Aralık 2011 Saat 08:22 |
|
![]() |
|
by_imp ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rolantimde sikinti yok hocam gaza bastigim zaman sikinti var bunun rolanti valfi ile bir alakasi varmidir |
|
kerem gaziantep gazikent mah.
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Rolantiyi rolanti valfi ayarlar ondan dolayı o parçanın temizlenmesi gerek bir dieride gaz kelebeği bunlar yakıtıda çekişide etkiler rolantiyide etkiler çalışma düzenide etkiler benim tavsiyem bunlara bir bakın
|
|
![]() |
|
by_imp ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
benzin filitresi degisti bujiler degisti
ama sorun devam ediyor |
|
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeş gaz kelebeği , rolanti sensörünü temizlet büyük ihtimal sorunun geçer , gitmişken sanayiye bujilere buji kablolarına bak filitrene bak temizmi pismi
![]() |
|
![]() |
|
merhaba arkadaslar 1 2 gundur rolantide deviri sabitleme calisiyorum ornek 2bin devire sabit tutuyorum birden 100 devir dusup geri 2bin devire yukseliyor
ama gaz vermedigim zaman bir sikinti yok tik bile yok bu devir dusmesini motordanda his ediyorum dusup kalkma esnasinda araba salanir gibi oluyor ortalama her 10 saniyede dusup kalkiyor yolda yurur halde ikende yapiyor gittigim yerdede cok his ediyorum arabanin tutup biraktigini neyden olabilir bu arkadaslar bilgisi olan varmi ? |
|
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |