![]() |
|
206+ Sesler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmetyil75 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Aralık 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetyil75
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2011 Saat 02:44 |
Selamlar herkese,
2011 model 206+ 1.4 benzinli araç aldım, iki tane de ciddi problemim var, birincisi sabahları aracı çalıştırdığımda direksiyonu çevirirken çok ince bir ses gelmesi, bir müddet sonra gidiyor fakat çok rahatsız edici, bu problemi yaşamış ve çözmüş arkadaşlar varmıdır? bir diğeri ise, sabahları yine çalıştırdıktan sonra giderken 2200 ile 2400 devirler arasında bayağı bir ses gelmesi hırıltı, sürtünme bir garip ses gibi, 15 dakika kadar sonra geçiyor |
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı araç bende de var 2010 modeli Dizel.. ,
Birinci problem ile karşılaşmadım hiç fakat ikinci problemin için bir önerim olabilir , aracındaki karter koruma metal ise onun bağlantılarını bir kontrol ettir derim. O bağlantılarda gevşeklik olunca aracın içinde sanki motordan yada ön göğüsten hırıltı geliyormuşcasına ses yapıyor. Ben bu şekilde çözmüştüm. :)))
Düzenleyen rifatseker - 12 Aralık 2011 Saat 08:50 |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
denizcAn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Problem Bende de Mevcut. Direksiyonu Döndürüken Ses Geliyor. Servise Götürdüm Normal Dediler.
|
|
Deniz Can KARAKUŞ
Peugeot 206+(Plus)2011 Comfort 1.4 Dıesel 70HP (İNCİ SİYAH) |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Onlar normal bencede.
Asıl sorun geri vitese geçiş ve bende de bu aralar rezistansı açınca çıt çıt diye sürekli bir ses çıkıyor. |
|
![]() |
|
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
2011 model araçta nasıl oluyor arkadaş böyle sesler ya :@
|
|
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|
![]() |
|
hakan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
valla bendede ayağımı gazdan çekince ses geliyor ama çok üstüne düşmedim,
|
|
206+ 2010 1.4 benzin+ lpg
|
|
![]() |
|
buston_01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı buston_01
arkadas ses gelmesı cok normal cunku sabah araba sogdugu ıcın yag pompası boşalıyor tekrar yag pompasına yag dolana kadar ufak ses yapar merak etme huzrla bın
|
|
la boum(batlarsam yanarsın)
|
|
![]() |
|
ahmetyil75 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Aralık 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetyil75
çok teşekkür ederim cevaplar için, öncelikle
karter koruma yok bende :( götürüp göstericez bir şekilde. Yani sabah soğuktandır diyorum üstüne düşmüyüm diyorum ama sadece belli bir devir aralığında yapması çok can sıkıcı 2200 ile 2400 arası defelarca kontrol ettim. Sorunu bulursam burada paylaşacağım
|
|
![]() |
|
paujayjay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2012 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı paujayjay
2010 206+ 1.4 Dizel 70.000 de aracım var . Problem cok büyük cok acil gaz pedalına ihtiyacım var. araç 3000 deviri geçmiyor. bilen varsa dönsün mail atsın bişe yapsın..
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
bence direksiyon pompasını yagını kontrol ettir yagı az veya uygunsuz bir yag konulmuş olabilir
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |