![]() |
|
Büyük bir kaza atlattım. Dostlardan ırak olsun. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
silentsorrow ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2011 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silentsorrow
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2011 Saat 14:14 |
2000 model peugeot 206 1.6 xt sahibiyim. Çok yüksek hızda aracımın kontrolünü kaybederek kaldırımdan uçup bahçe duvarına vurduktan sonra çarpmanın şiddetiyle arabam duvardan sekip yolda yan yattı ve sonrada devrilmeden düm düz durdu. 2 air bag de açıldı. Aracımın sağ ön sağ tarafındaki şaseye kadar yamulma var ve aracımın önü motor bloğuğunun dibine kadar dağıldı, sağ aynam kırıldı ve ön sağ kapımın dışı tamir olamayacak durumda, sağ arka kapımda da yan yatmanın etkisiyle çökme var, sağ marşpiyer boydan boya içeriye göçtü. Aracımı kazadan sonra gelen çekiciye yüklerlerken sağlam olan arka tekerlerin bağlantı yerleri ve dingilde kırılmakla beraber aracın altındaki yürüyen sistemin bağlantı yerlerinde yamulma oluştuğunu kazadan sonra aracımın çekildiği yerde fark ettim. Motordaki hasar oranını ise henüz motorum inmediği için bilmiyorum. Aracımın sol tarafı, tavanı, arkası ve sağ arka tarafında herhangi bir kaporta problemi yok. Orjinal spor egzosum, sol ve sağ arka jantlarım sağlam ama 4 tekeriminde bağlantı yerleri gitmiş durumda. Aracımın kazadan sonraki halinin resimlerini cumartesi günü çekip burayada ekleyeceğim ve siz değerli arkadaşlarımdan aracımı tamir mi ettirmeliyim yoksa bu haliyle satmalı mıyım diye görüşlerinizi almak istiyorum.
Çok şükür ki yaptığım kazada ne bende nede yanımda bulunan annemde her hangi bir yaralanma hatta burun kanaması bile olmadı ve bir başkasının malına yada canına zarar vermedik. Tek tesellimde bu. Allah cümlemize sağlık ve afiyetli sürüşler nasip etsin arkadaşlar. |
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok geçmiş olsun.Aşırı hız yapmaya her zaman karşıyız.
|
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hız felakettir. geçmiş olsun
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
çok geçmiş olsun. canını kurtarmışsın gerisini boşver satsanda yaptırsanda birbirine yakın miktarda zararın yada giderin olacak. satıp bir süre kendini dinlendir.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
erkerd5429 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erkerd5429
büyük geçmiş olsun kardeşim verilmiş sadakanız varmış
|
|
2003 1,6 xr benzin/lpg
54 tk 977 0 Rh (+) pozitif |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Çok büyük geçmiş olsun Allaha şükür sizde bişi yok gerisi önemli degil...Bence sat gitsin çünkü o haliyle yaptırırsan arabadan sogucaksın ve sanki her an o kazayı tekrar yaşıcakmışsın gibi olursun...Uçuruma uçan arkadaşımdan biliyorum...Sat gitsin
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Geçmiş olsun kardeşim ama hız felakettir lütfen dikkatli şekilde hız yapalım yapacaksak tabii sınırı aşmayacak şekilde
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Sönmez ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 220 |
Büyük geçmiş olsun
|
|
'2o6 Xs 1.6 2oo3
Seytan ^ Kirmizisi |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Gecmis olsun.
|
|
![]() |
|
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
Geçmiş olsun
|
|
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
çok geçmiş olsun kardeşim bende buna benzer birşey atlattım hızdan dolayı fakat çok şükür ne mala ne cana en ufak birşey geldi ama benimki birazda lastiklerden kaynaklanıyordu yaz olmasına ragmen araba kaydı gitti altımdan ama sağlık olsun cana gelmesin cana gelse keşke arabamı alsalardı da saglıgımı verselerdi demekten se çok şükür sende farketmişsin cana gelmesin demişssin geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
silentsorrow ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2011 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silentsorrow
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Ben aracımı aldım alalı 1 kere şehirler arası duble yolda 110 yapmışlığım vardı onun haricinde hiç hızlı olmamıştım, demekki nasipte bu kaza varmış. Kazadan sonra insanın tek teselliside cana birşeyin gelmemiş olması.
Aracımı çok severdim, bu hale gelmesinede çok üzüldüm ve içinde bulunduğum durumda duygusal olmak yerine mantıklı hareket etmeye gayret ediyorum sonuçta buda bir dünya malı, elimizde bir emanet. Eğerki astarı aslını geçecek gibiyse artık bunu bu haliyle satıp daha sonrasında yeni bir araç bakacağım. Tahmini parça masrafı (çıkma parça bakarsak) 3500-4000 gibi görünüyor ama kaporta, motor, yürür ve elektrik işçilik ücretinede bir bu kadar istiyorlar. Ayrıca kaportada bulunduğum ilin ustaları peugeota yabancı oldukları için oturaklı olup olmayacağına garanti veremiyorlar bu durumda beni sıkıntıya sokuyor. Bizim burada kaportacılar kuş serisinden, eski kasa opel ve renaultlardan anlarlar. Adamların bildiği bileceği anacak bunlar olunca bende ne yapacağımı bir türlü kestirememiş vaziyetteyim. Ayrıca işçilik ücretlerinide çok ama çok abarttıklarınıda biliyorum nede olsa artık ellerine bir kere düştük... Ankarada veya Konyada peugeot kaportası için önerebileceğiniz bir usta var mı ? |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Allah korumuş canınızı.Geçmiş olsun.Cana geleceğine mala gelsin.Araçta çok masraf yoksa yaptırıp binersiniz yoksa satıp işinize bakarsınız.
![]() |
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
gecmıs olsun hocam
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
geçmiş olsun hocam
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
geçmiş olsun kardeşim allah canınızı bağışlamış rabbim daha kötülerinden korusun arabayla hiç uğraşma ya parça parça yada o hali ile satmanı tavsiye ederim
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Cana geleceğine mala gelsin,boşver arkadaş, onlar zamanla yerine konulur.Çok geçmiş olsun.. Benim fikrim o şekilde sat aracını yaptırmaya değmez,arac kazalı olduğu için güvenli bişekilde binemeyecek soğuyacaksın.kazalı araca binmektense bu şekilde satıp kurtulmak daha mantıklı, yinede sen bilirsin..
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Gecmis olsun
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
gecmis olsun dostum...ALLAH korumus
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |