Büyük bir kaza atlattım. Dostlardan ırak olsun.
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20488
Tarih: 07 Ağustos 2025 Saat 20:45 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: Büyük bir kaza atlattım. Dostlardan ırak olsun.
Mesajı Yazan: silentsorrow
Konu: Büyük bir kaza atlattım. Dostlardan ırak olsun.
Mesaj Tarihi: 09 Aralık 2011 Saat 14:14
2000 model peugeot 206 1.6 xt sahibiyim. Çok yüksek hızda aracımın kontrolünü kaybederek kaldırımdan uçup bahçe duvarına vurduktan sonra çarpmanın şiddetiyle arabam duvardan sekip yolda yan yattı ve sonrada devrilmeden düm düz durdu. 2 air bag de açıldı. Aracımın sağ ön sağ tarafındaki şaseye kadar yamulma var ve aracımın önü motor bloğuğunun dibine kadar dağıldı, sağ aynam kırıldı ve ön sağ kapımın dışı tamir olamayacak durumda, sağ arka kapımda da yan yatmanın etkisiyle çökme var, sağ marşpiyer boydan boya içeriye göçtü. Aracımı kazadan sonra gelen çekiciye yüklerlerken sağlam olan arka tekerlerin bağlantı yerleri ve dingilde kırılmakla beraber aracın altındaki yürüyen sistemin bağlantı yerlerinde yamulma oluştuğunu kazadan sonra aracımın çekildiği yerde fark ettim. Motordaki hasar oranını ise henüz motorum inmediği için bilmiyorum. Aracımın sol tarafı, tavanı, arkası ve sağ arka tarafında herhangi bir kaporta problemi yok. Orjinal spor egzosum, sol ve sağ arka jantlarım sağlam ama 4 tekeriminde bağlantı yerleri gitmiş durumda. Aracımın kazadan sonraki halinin resimlerini cumartesi günü çekip burayada ekleyeceğim ve siz değerli arkadaşlarımdan aracımı tamir mi ettirmeliyim yoksa bu haliyle satmalı mıyım diye görüşlerinizi almak istiyorum.
Çok şükür ki yaptığım kazada ne bende nede yanımda bulunan annemde her hangi bir yaralanma hatta burun kanaması bile olmadı ve bir başkasının malına yada canına zarar vermedik. Tek tesellimde bu. Allah cümlemize sağlık ve afiyetli sürüşler nasip etsin arkadaşlar.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: 06ÖzGüR06
Mesaj Tarihi: 09 Aralık 2011 Saat 14:34
Çok geçmiş olsun.Aşırı hız yapmaya her zaman karşıyız.
|
Mesajı Yazan: mon
Mesaj Tarihi: 09 Aralık 2011 Saat 15:02
hız felakettir. geçmiş olsun
------------- 206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir.
|
Mesajı Yazan: qqyyxx
Mesaj Tarihi: 09 Aralık 2011 Saat 15:05
çok geçmiş olsun. canını kurtarmışsın gerisini boşver satsanda yaptırsanda birbirine yakın miktarda zararın yada giderin olacak. satıp bir süre kendini dinlendir.
------------- 206 hdi x-line 307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg
|
Mesajı Yazan: erkerd5429
Mesaj Tarihi: 09 Aralık 2011 Saat 15:46
büyük geçmiş olsun kardeşim verilmiş sadakanız varmış
------------- 2003 1,6 xr benzin/lpg 54 tk 977 0 Rh (+) pozitif
|
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 09 Aralık 2011 Saat 16:12
Çok büyük geçmiş olsun Allaha şükür sizde bişi yok gerisi önemli degil...Bence sat gitsin çünkü o haliyle yaptırırsan arabadan sogucaksın ve sanki her an o kazayı tekrar yaşıcakmışsın gibi olursun...Uçuruma uçan arkadaşımdan biliyorum...Sat gitsin
|
Mesajı Yazan: oguzhan29
Mesaj Tarihi: 09 Aralık 2011 Saat 16:13
Geçmiş olsun kardeşim ama hız felakettir lütfen dikkatli şekilde hız yapalım yapacaksak tabii sınırı aşmayacak şekilde
------------- PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
Mesajı Yazan: Sönmez
Mesaj Tarihi: 09 Aralık 2011 Saat 16:38
Büyük geçmiş olsun
------------- '2o6 Xs 1.6 2oo3 Seytan ^ Kirmizisi
|
Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 09 Aralık 2011 Saat 16:42
Mesajı Yazan: ___KxL___
Mesaj Tarihi: 09 Aralık 2011 Saat 17:27
Geçmiş olsun
------------- 2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
Mesajı Yazan: musictime
Mesaj Tarihi: 09 Aralık 2011 Saat 17:30
çok geçmiş olsun kardeşim bende buna benzer birşey atlattım hızdan dolayı fakat çok şükür ne mala ne cana en ufak birşey geldi ama benimki birazda lastiklerden kaynaklanıyordu yaz olmasına ragmen araba kaydı gitti altımdan ama sağlık olsun cana gelmesin cana gelse keşke arabamı alsalardı da saglıgımı verselerdi demekten se çok şükür sende farketmişsin cana gelmesin demişssin geçmiş olsun
------------- 2006 MODEL PEUGEOT 206 X-DESİGN 1,4 MOTOR 75 HP CASTROL YAĞ MİCHELİN ENERGİ SAVE LASTİKLER FULL SES SİSTEMİ KİCKER + PİONEER TEAM
|
Mesaj Tarihi: 09 Aralık 2011 Saat 18:05
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Ben aracımı aldım alalı 1 kere şehirler arası duble yolda 110 yapmışlığım vardı onun haricinde hiç hızlı olmamıştım, demekki nasipte bu kaza varmış. Kazadan sonra insanın tek teselliside cana birşeyin gelmemiş olması.
Aracımı çok severdim, bu hale gelmesinede çok üzüldüm ve içinde bulunduğum durumda duygusal olmak yerine mantıklı hareket etmeye gayret ediyorum sonuçta buda bir dünya malı, elimizde bir emanet. Eğerki astarı aslını geçecek gibiyse artık bunu bu haliyle satıp daha sonrasında yeni bir araç bakacağım. Tahmini parça masrafı (çıkma parça bakarsak) 3500-4000 gibi görünüyor ama kaporta, motor, yürür ve elektrik işçilik ücretinede bir bu kadar istiyorlar. Ayrıca kaportada bulunduğum ilin ustaları peugeota yabancı oldukları için oturaklı olup olmayacağına garanti veremiyorlar bu durumda beni sıkıntıya sokuyor. Bizim burada kaportacılar kuş serisinden, eski kasa opel ve renaultlardan anlarlar. Adamların bildiği bileceği anacak bunlar olunca bende ne yapacağımı bir türlü kestirememiş vaziyetteyim. Ayrıca işçilik ücretlerinide çok ama çok abarttıklarınıda biliyorum nede olsa artık ellerine bir kere düştük... Ankarada veya Konyada peugeot kaportası için önerebileceğiniz bir usta var mı ?
|
Mesajı Yazan: yavuz25
Mesaj Tarihi: 09 Aralık 2011 Saat 18:28
Allah korumuş canınızı.Geçmiş olsun.Cana geleceğine mala gelsin.Araçta çok masraf yoksa yaptırıp binersiniz yoksa satıp işinize bakarsınız.
|
Mesajı Yazan: xpyhre
Mesaj Tarihi: 09 Aralık 2011 Saat 18:42
gecmıs olsun hocam
------------- Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
Mesaj Tarihi: 09 Aralık 2011 Saat 19:28
Mesajı Yazan: tongucuk
Mesaj Tarihi: 09 Aralık 2011 Saat 19:57
geçmiş olsun kardeşim allah canınızı bağışlamış rabbim daha kötülerinden korusun arabayla hiç uğraşma ya parça parça yada o hali ile satmanı tavsiye ederim
|
Mesajı Yazan: AydinBeyol
Mesaj Tarihi: 09 Aralık 2011 Saat 20:13
geçmiş olsun.
-------------
|
Mesajı Yazan: gozem
Mesaj Tarihi: 09 Aralık 2011 Saat 20:15
Cana geleceğine mala gelsin,boşver arkadaş, onlar zamanla yerine konulur.Çok geçmiş olsun.. Benim fikrim o şekilde sat aracını yaptırmaya değmez,arac kazalı olduğu için güvenli bişekilde binemeyecek soğuyacaksın.kazalı araca binmektense bu şekilde satıp kurtulmak daha mantıklı, yinede sen bilirsin..
------------- Mehmet Ali ÇECELİ 2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun
|
Mesajı Yazan: Üçyüzaltı
Mesaj Tarihi: 09 Aralık 2011 Saat 21:41
Mesajı Yazan: voodoo
Mesaj Tarihi: 09 Aralık 2011 Saat 22:14
gecmis olsun dostum...ALLAH korumus
------------- 2001 206 2.0 GTI Antwerpen
|
Mesaj Tarihi: 09 Aralık 2011 Saat 22:21
Mesajı Yazan: guneyy52
Mesaj Tarihi: 09 Aralık 2011 Saat 22:27
Mesajı Yazan: enilder
Mesaj Tarihi: 09 Aralık 2011 Saat 23:04
Çok geçmiş olsun allah başka kaza bela vermez inşallah
------------- Peugeot 306 Griffe 1.6 8V
|
Mesajı Yazan: ose
Mesaj Tarihi: 10 Aralık 2011 Saat 03:05
Geçmiş olsun. Ben olsam hiç uğraşmam yaptırıken kafayı yersin o parça bu parça derken adam edemezsin o haliyle sat gitsin.
|
Mesajı Yazan: djchaos
Mesaj Tarihi: 10 Aralık 2011 Saat 10:31
öncelikle geçmiş olsun kaza yapman üzücü ama kimseye birşey olmaması sevindirici. bence önce bir fiyat araştırması yap o hali ile kaça satabilirsin eğer aklındaki fiyatı verirlerse sat ve harcayacağın masraf edeceğin parayıda üstüne koyup yeni bir araç al eğer yaptırmak istiyorsan çıkma parça satan sponsorumuz çıkmacı efe ile görüş fiyat öğren yanlız unutma şasede yamulma var ise çok iyi düzeltilmesi lazım ilerde araç titreme çekme yapar ve düşündüğünden daha pahalıya mal olabilir bu seçenekler senin bileceğin bana kalsa aracı satar yapacağım masrafıda üstüne koyar yeni bir araç alırım sonuçta alacağın yeni araç kazasız olur tekrar geçmiş olsun
|
Mesajı Yazan: onurrdemirr
Mesaj Tarihi: 10 Aralık 2011 Saat 12:40
evet ALLAH korumuş seni ve anneni geçmiş olsun kardeş!...
------------- Peugeot 206 1.6 XT 2000 model Manuel Benzin+ LPG(Fırtına Mavi) A Rh(+)
|
Mesaj Tarihi: 10 Aralık 2011 Saat 16:00
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Allah kaza ve belayı dostlardan ırak etsin. Aracımın bu gün gidip resimlerini çektim. Aslan yavrusunun son durumu bu.
|
Mesaj Tarihi: 10 Aralık 2011 Saat 16:16
Abi tekrardan çok geçmiş olsun.Araç fena olmuş.Bunu yaptırmaya kalksan çok masraflı olur.Bence bunu satıp üzerine para koyup düzgün başka bir tane al.
|
Mesaj Tarihi: 10 Aralık 2011 Saat 16:31
Özgür kardeşim bende satmayı düşünüyorum. Aracı gördükçe sağ kaldığımıza seviniyorum ama ister istemez bu hale gelmiş olmasınada üzülüyorum. Artık satayımda bir daha bu hali gözümün önüne gelmesin istiyorum.
|
Mesaj Tarihi: 10 Aralık 2011 Saat 16:49
silentsorrow Yazdı:
Özgür kardeşim bende satmayı düşünüyorum. Aracı gördükçe sağ kaldığımıza seviniyorum ama ister istemez bu hale gelmiş olmasınada üzülüyorum. Artık satayımda bir daha bu hali gözümün önüne gelmesin istiyorum.
|
Cana gelmesin abi araba nedir ki yeniden alırsın.Fazla üzülme boşver geçer gider.Ben de ufak tefek ama sıkıntı verici kazalar yaptım.İnsan üzülüyor tabi.Ama zamanla unutuluyor.Çok da kötü paraya satma aracı ederine uygun gitsin en azından.
|
Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 10 Aralık 2011 Saat 18:02
Canına birşey olmasında araba yine alınır yapılır geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
------------- 106->206->208->207->301->308->3008->C4X
Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr
|
Mesaj Tarihi: 10 Aralık 2011 Saat 18:47
Mesajı Yazan: VEDATDINC
Mesaj Tarihi: 10 Aralık 2011 Saat 18:56
Geçmiş olsun allah cümlemizi beterinden korusun
------------- 2004 307XR 1.6 atiker
|
Mesaj Tarihi: 10 Aralık 2011 Saat 20:10
kardeş çok büyük kaza atlatmış sınız geçmiş olsun, ALLAH'IM kimseye kaza bela göstermesin. AMİN.
|
Mesajı Yazan: tongucuk
Mesaj Tarihi: 10 Aralık 2011 Saat 21:27
tekrar geçmiş olsun kardeşim istanbul da olsan çıkma parçalar ile toplayabilirdin (ankara da davarmış çıkmacılar ) uğraşmak istersen tabi topladıktan sonra da satabilirsin bu hali ile ölü rakamlara gider fırsat simsarlarına dikkat et
|
Mesaj Tarihi: 10 Aralık 2011 Saat 22:02
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Allah hepinize kazasız belasız sürüşler versin.
ramazanturan81 kardeşim bulunduğum ilde peugeottan anlayan ve sağlam iş çıkarabilecek bir kaportacı olsa gerekli bütün parçaları Ankaradan kendimde yükler gelirim, buna imkanım var. Yada Ankaradan veya Konyadan bu aracın işçiliğini layıkıyla yapabilecek bir usta bulsam yükler aracı orayada götürürüm. Mesele bu aracın üzerinde işçiliği çok iyi olan bir usta bulabilmekte. Bir yanda da şu var eğerki götüreceğim usta işçiliğini hakkıyla yapamazsa o zaman çekeceğim zahmet neye yarayacak. Malımlada ortada perişan olmak istemiyorum. Eğerki aracımın bu haline hakkı neyse onu verecek birisi çıkarsa hiç çekinmeden satacağım. En azından biriside bu alışverişten ekmek yesin istiyorum ama bu ekmek ekmektende öte fırın boyutuna varacaksa o zaman koyarım evin altına çeker üstüne bir muşamba örterim orada çürüsün dursun hiç zoruma gitmez. Zaten bu dünyada ne varsa emanet değil mi? Bu gün var yarın yok, bu paranın duracağı yokmuş bir şekilde gitmiş derim. Canım sağ ya ondan gerisi benim için hikaye.
|
Mesajı Yazan: murat deniz
Mesaj Tarihi: 10 Aralık 2011 Saat 23:43
arkadaşım Allah korumuş sizi. Allah bir daha yaşatmasın inşallah geçmiş olsun..
------------- 2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH + kara böcükk :)
|
Mesajı Yazan: Üçyüzaltı
Mesaj Tarihi: 10 Aralık 2011 Saat 23:55
Araba harbi baya baya pert canınıza zarar gelmemesi büyük sevinç kaynağı
|
Mesajı Yazan: sedataksu
Mesaj Tarihi: 11 Aralık 2011 Saat 09:47
Geçmiş olsun.Cana geleceğine mala gelsin.
------------- 2011 C4 VTRPK MCP İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR *
|
Mesajı Yazan: hsnsnr
Mesaj Tarihi: 11 Aralık 2011 Saat 10:14
geçmiş olsun ... kaportacı motorcu boyacı elektrikçi hepsiyle akraba olursun ayrıca hurdacı da var tabi tahmini iki ay yatar araba ve yaklaık 5 bin civarı masraf edersin kafayı yedikten sonra mükemmel toplanırsa eğer 13 gibi satarsın ama değmez....
bununla uğraşmaya zaten evveliyatı da çok kusursuz değilmiş.... zaten 12 13 temizi 5 bin civarı masraf edersin uğraştığında cabası olur bu haliyle 6 7 ye satarsan iyidir.
|
Mesaj Tarihi: 11 Aralık 2011 Saat 12:52
hsnsnr Yazdı:
geçmiş olsun ... kaportacı motorcu boyacı elektrikçi hepsiyle akraba olursun ayrıca hurdacı da var tabi tahmini iki ay yatar araba ve yaklaık 5 bin civarı masraf edersin kafayı yedikten sonra mükemmel toplanırsa eğer 13 gibi satarsın ama değmez....
bununla uğraşmaya zaten evveliyatı da çok kusursuz değilmiş.... zaten 12 13 temizi 5 bin civarı masraf edersin uğraştığında cabası olur bu haliyle 6 7 ye satarsan iyidir.
|
Aracın evveliyatında hiç kazası ve değişeni yoktu, bir iki parça rötüşü vardı onlarda serviste yapılmıştı, daha araca tüp bile takılmamıştı, hala döşemeleri bile ilk günkü gibi duruyor. Bende aracın bu haline o civarda bir fiyat istiyorum. Nasipte varsa satılır nasipte yoksa evin altına onun içinde bir oda yaparım malımla rezil olmaya hiç niyetim yok.
|
Mesaj Tarihi: 11 Aralık 2011 Saat 14:17
parça parçada satabilirsiniz.
|
Mesajı Yazan: iibrahimm
Mesaj Tarihi: 11 Aralık 2011 Saat 19:24
cok gecmiş olsun bence ucuz pahalı sat gitsin sana cıkardıkları fiyattan sonra yaptırmaya karar verirsin hesaplanmamış işler cıkar masraf artar bence toplattırmaya ugraşma
------------- 307 1,4 hdı
|
Mesajı Yazan: ose
Mesaj Tarihi: 11 Aralık 2011 Saat 19:28
Çıkmacı efeyle bi görüş derim ederi ne olur? Bu haliyle. bir de parçaları sorarsın zaten nelerin lazım olacağını liste yapmışsınızdır.
|
Mesajı Yazan: voodoo
Mesaj Tarihi: 11 Aralık 2011 Saat 21:44
dostum bence hic ugrasma,hem cok masrafin olacak,hem zamanin calincak oraya git buraya git onu al bunu getir...en iisi elinden cikar derim...cunku ufak tefek problemler yok aracinda
------------- 2001 206 2.0 GTI Antwerpen
|
Mesaj Tarihi: 11 Aralık 2011 Saat 22:33
voodoo Yazdı:
dostum bence hic ugrasma,hem cok masrafin olacak,hem zamanin calincak oraya git buraya git onu al bunu getir...en iisi elinden cikar derim...cunku ufak tefek problemler yok aracinda
|
Teşekkür ederim voodoo önerin için saolasın şimdilik bende aşağı yukarı seninde söylediğin nedenlerden dolayı aracımı satmayı düşünüyorum hatta dün akşam aracımın satış ilanını nete koydum ve gerçektende arayıp araçla ilgili detaylı bilgi ve fiyat alan yada aracı görmeye gelen insanlarlada karşılaştım. Çalıştığım devlet dairesinde satın alma memuru olarak görev yaptığım için mal satmak bana çok garip geliyor nede olsa serde hep satınalmak vardı. En son bir kaç ay önce Ankarada Zafer Çarşısında açtığımız kurum sergisinde bu konuya biraz ısınmıştım ama ilk defa bu araç satım işiyle birlikte esnafları gerçektende anlamaya başladım. Çok ilginç tekliflerle karşılaşıyorum mesela bana aracım için çok komik bir fiyat teklifinde bulunan bir kişi ona verdiğim cevaptan sonra (ki bu cevap vaktim olmadığı için aracımı yaptırmaya fırsatım olmadığı ve aracımın belli başlı parçalarını satsam onun vereceği fiyatı zaten çıkartacağı yönündeydi) bana bu vermiş olduğum tepkinin kurumsallaşmış olmalarından dolayı normal olduğunu ve Türkiye şartlarındaki realiteden dolayı aracımın etse etse o kadar edeceğini söylüyor.
Şimdi siz değerli arkadaşlarım bu cevabı nasıl yorumlarsınız? Ben aramızda bu diyaloğun geçtiği kişiye sırf aşırı tepki vermemek ve rencide edip herhangi bir polemiğe girmemek için her hangi bir cevap vermeme yoluna gideceğim.
|
Mesajı Yazan: dahi
Mesaj Tarihi: 11 Aralık 2011 Saat 22:41
geçmiş olsun, 3bin ila 4bin lira masraf çıkar demişiniz ama 6binide 8bini de bulabilir onlarıda hesaba katıp öyle karar verin hocam.
|
Mesaj Tarihi: 11 Aralık 2011 Saat 22:41
cevap vermemekle en doğrusunu yapmışsınız.Bu tür insanlar bu işin ticaretini yapan insanlar.Siz hiç kafaya takmayın.Kafanızdaki fiyatı verene arabayı satarsınız.Kimse zorla birşey alamaz.Tabiri caizse ölücülerle uğraşmayın.Teklifinizi uygun bulmadım kusura bakmayın diyip kapatın polemiğe veya başka bir söze fırsat bile vermeyin.Bu tür insanlar iknada ustalaşmış insanlar.Dinlemeden kapatın.Tavsiye olunur.
|
Mesaj Tarihi: 11 Aralık 2011 Saat 22:57
yavuz25 Yazdı:
cevap vermemekle en doğrusunu yapmışsınız.Bu tür insanlar bu işin ticaretini yapan insanlar.Siz hiç kafaya takmayın.Kafanızdaki fiyatı verene arabayı satarsınız.Kimse zorla birşey alamaz.Tabiri caizse ölücülerle uğraşmayın.Teklifinizi uygun bulmadım kusura bakmayın diyip kapatın polemiğe veya başka bir söze fırsat bile vermeyin.Bu tür insanlar iknada ustalaşmış insanlar.Dinlemeden kapatın.Tavsiye olunur. |
Tavsiyen için teşekkür ederim yavuz25. Bu konuda çok haklısın.
dahi Yazdı:
geçmiş olsun, 3bin ila 4bin lira masraf çıkar demişiniz ama
6binide 8bini de bulabilir onlarıda hesaba katıp öyle karar verin hocam.
|
Üstad elbetteki bu kazanın belli bir bedeli var. Şahsen ben bu aracı
hakkıyla yapacak Ankarada yada Konyada bir usta bulayım masrafından
kaçmam çünkü bulunduğum ilde bu aracın kaportasına eli yatkın bir usta
bulamıyorum. Aracıma harcayacağım 7 000 TL de benim için sorun olacak bir rakamda değil çünkü
ben aracımdan memnundum, kendim bu hale düştüm ve bilirsiniz kendi
düşen ağlamaz. Benim burada aracı satmamdaki asıl sıkıntım işinin ehli
bir usta bulamadığım için sonrasında ortaya çıkacak sıkıntılara ayıracak
zamanımın olmayışı. Siz arkadaşlarımın Ankarada veya Konyada bildiği ve
tavsiye edebileceği işinin ehli, eli peugeota yatkın bir usta varsa
tavsiyelerinize her zaman açığım.
|
Mesajı Yazan: volkan22
Mesaj Tarihi: 11 Aralık 2011 Saat 23:03
cok buyuk gecmis olsun . allah korumus cana gelmedi ya boswerin gitsin bencede bunu satip baska alin ,kafaya takmayin hic sagliginiz yerindedir ins o onemli herseyden once o, tekrar gecmis olsun
|
Mesaj Tarihi: 11 Aralık 2011 Saat 23:05
Eyvallah volkan22 çok şükür ufak tefek 2 çizikten başka görünür birşeyim yok. Allah kaza ve belayı dostlardan ırak etsin.
|
Mesajı Yazan: Japon
Mesaj Tarihi: 11 Aralık 2011 Saat 23:38
çok geçmiş olsun ah bir kasko olsa tertemiz paranı alırdın ama neyse sende bırsey yoksa sorun etme allah korumus
|
Mesajı Yazan: dukenukem82
Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2011 Saat 09:15
Arkadaşlar bizim 206 lar hafif ve durma sorunu var bu yüzden mümkün olduğunca hız yapmayalım .Virajlarda özellikle hız yapmamalıyız lütfen dikkat edelim . Geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatmışsın . Arabayı ilan sitelerine koy 6-7 gibi sat daha fazla etmez gibi. Yaptırmayada uğraşma zaman ve para kaybı. illaki yaptıracaksan Ankara Şaşmaz sanayide Asır oto var. Kaporta boya motor ne varsa yaparlar . Ben kapı çiziğimi orada boyattırmıştım ilk alırken sahibi çizmişti .
------------- pug 206 1.4 75 hp 8v 1999 zavoli sıralı lpg
|
Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2011 Saat 23:00
dukenukem82 Yazdı:
Arkadaşlar bizim 206 lar hafif ve durma sorunu var bu yüzden mümkün olduğunca hız yapmayalım .Virajlarda özellikle hız yapmamalıyız lütfen dikkat edelim . Geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatmışsın .Arabayı ilan sitelerine koy 6-7 gibi sat daha fazla etmez gibi. Yaptırmayada uğraşma zaman ve para kaybı. illaki yaptıracaksan Ankara Şaşmaz sanayide Asır oto var. Kaporta boya motor ne varsa yaparlar . Ben kapı çiziğimi orada boyattırmıştım ilk alırken sahibi çizmişti .
|
Tavsiyen icin tesekkur ederim dukenukem82 bu firmayi bir kenara not aldim. Bende aracim icin senin dedigin aralikta bir rakam istiyorum. kismette o fiyat araliginda satmak varsa ne ala ama o aralikta satamazsam goturup isciligi saglam bir ustanin eline teslim edecegim.
|
|