![]() |
|
5 ay araç yatacak, ne yapmalıyım? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2011 Saat 20:21 |
||
Sat arabayı 3 5 de üstüne koy yap bedelli tabanvayla gez 6 ay hür general olarak yap askerliği :)
|
|||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|||
![]() |
|||
206cc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bi arkadaşın kendisine ait bi depo buldum, oraya koyucam şimdi aracı, tekerleri sökcez takoza yaslıcaz, akü kutup başlarınıda sökcem gres yağı sürcem, bugün yağını felanda değiştim aracın antifirizde koyduk, şimdilik bunları yapmayı planlıyorum.
|
|||
2003 Peugeot 206 CC Roland Garros
|
|||
![]() |
|||
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
||
kiraya wer :))
|
|||
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|||
![]() |
|||
HAR_teo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2011 Konum: İst. Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
||
benim araçta 6 ay yattı ama bi problem yok tıkır tıkır. Sadece anahtarı vereceğin kişinin arabayı arada çalıştırması lazım birde klimayıda çalıştırsın. Başka birşeyde düşünme. Tecrübe konuşuyor ;)
|
|||
2001 206 XR 1.4 Manuel Benzin (Black devil eye headlights + carbon tavan kaplama) "BL@ck @ng€L"
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
kardeşim senin bileceğin iş en başında. bilgilerimi paylaşıyorum seninle sana kalmış. bana sorarsan güzel bir fotoğrafını al yanına 5 ay diyorsun hem ne olacak ranzada da alta geçersin üsttekinin alt tarafına tıkıştırır ona bakarak uyursun artık ne diyeyim.
|
|||
![]() |
|||
||
branda konusunda sakın hata yapıyım deme kardeşim. boya moya kalmaz araç için için çürür kardeşim. nemleniyor altında aracın. üstü kapalı sadece bir ufak garaja sokabilirsen ne mutlu sana. aksi halde bir bez çarşafla kapatmayı dene. malum kuş pisliği gibi konularda yardımcı olur boyanın yanmaması için. güneş daha bir yakıyor pislik olduğunda yaşayanınız mutlaka vardır. bezi de bir yakının arada sırada sirkelesin yeterli bana sorarsan. çok da dert etme aracını evelallah birşey olmaz. sen akü ve takozlama konusunda dinle bizleri yeter. takozlamayı mutlaka yap ama kardeşim. lastikler yumurtalaşıyor tabii şehirden şehire fark var. bir de takozlamazsan sen de farkına varacaksın araç çökecek. daha bir yere yapışıyor yaylardan herhalde. sürüşe çıktığında tekerlek yuvarlak değil de elips gibi hareket ediyor araç bir yükselip bir iniyorsun seyir halinde(yaşamış biri olarak tavsiyemdi). hayırlı tezkereler kardeşim. güle güle gidip gelmen dileğiyle...
|
|||
![]() |
|||
206cc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
||
anahtar olsa sadece yanımızda diyoduk ?
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Fransada mı askerlik yapsam napsam veremedim şimdi karar
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
ne yazık ki böyle bir şansımız yok arkadaşlar üzülerek söylemek istedim. aklınızdan bile geçirmeyin. üzerinizde hiçbir kimlik olmayacak ve en kısa zamanda enselenme gibi şanssızlıklarla karşı karşıya kalmanız çok büyük bir olasılık. üzülmenize canınızı sıkmanıza değmez...
|
|||
![]() |
|||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
||
şimdi anlaşıldı.
![]() |
|||
![]() |
|||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ee gavur malı askere gitmeni istermi
|||
![]() |
|||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
||
Sorunu arabalar çıkarıyor fransız malı ya , TÜRK malı olsaydı hiç sorun olmazdı askere giderken
![]() |
|||
![]() |
|||
||
5 ay çokta uzun bir süre değil.Kafaya takma fazla.Zaten her Türk asker doğar.Sayılı günde çabuk geçer.
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]()
süper moral verdin hacı eyvallah sağol
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
||
Benim arkadaşım hakkaride yapıyor gecen konuştuk nöbetteymiş
|||
![]() |
|||
||
yok kafanda soru işareti kalmasında.:) Yani anahtar gayet nırmal bir eşya diye düşünüyorum ve mantiken sorun çıkmaması gerekiyor.
|
|||
![]() |
|||
||
bak şimdikafamda soru işareti bıraktırma, birden bütün fikirlerim değişmişti :)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
anahtara kim ne diyecek ya rahat ol.Benim bildiğim hiç anahtara bakmazlar bile ama artı bir uygulama yaparlarsa ona birşey diyemem.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |