![]() |
|
Ses geliyor... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
darknes0808 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darknes0808
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 01:50 |
|
Zaman zaman direksiyonun altından oralardan bi yerden sürtme sesi gibi bişey gelıyo.Bazen fren yaptığımda bazende dreksiyon kırdığımda fln gelıyo bu ses acaba sebebi ne olabilir?
|
||
![]() |
||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Frene bastığın zaman yapıorsa balatalar bıtmıstır , kuturtu gıbı gelir ses , cıyyk cıyk dıe ses geliyorsa toz gımısır yada baska bı sorun vardır frenlerde
|
||
![]() |
||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
Direksiyonun altından derken nereyi kastettin.Sürtme sesi gıcırtılı yumuşak bir ses ise direksiyonu tam tur çevirdiğinde ses geliyorsa amortisör takozlarına baktırın.Frene basınca yine sürtme sesi geliyorsa balatalar bitmiş ya da fren diskleri yanmış olabilir.
|
||
![]() |
||
darknes0808 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darknes0808
|
ewt sağa sola sordm fren balatalarından yada disklerden olur dediler.Acaba bana kaça patlar ona göre hazırlıklı gideyim sanayiye...pzarlığımızıda ona göre ypym...
|
||
![]() |
||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
Fren Balataları TRW marka takım 45 tl Fren diskleri TRW marka takım 60 tl internet fiyatı Bence siz aracı gösterin eğer balataların bitmiş olduğu ya da disklerin yanmış olduğu kesinleşirse sanayide iyi bir oto yedek parçacı bulun aracınızın markasına modeline göre fren balata ve disklerinizi alın ustaya taktırın.TRW markayı tavsiye ediyorum.Hem fiyatı uygun hem kaliteli.Balatalarda TRW disklerde valeo yu da tercih edebilirsiniz. Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 09 Aralık 2011 Saat 01:54 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darknes0808
|
AÇIKÇASI PEK ARABADAN ANLAMAM ABİ BU ARABAYLA ÖĞRENİYORUM BU İŞLERİ... VE KAZIKLANMAKTA İSTEMIYORUM. ŞİMDİ ARAŞTIRDIM BİRAZ BREMBO VALEO BİDE BAHSETTİĞİN TRW VAR FİYATLARINA FLN BAKTIM.BEN ŞİMDİ ORJİNAL OLSN İSTYRM.BEN PEUGEOT SERVİSİNE GÖTÜRSEM YİNE BU MARKA PARÇALARDAN MI TAKICAKLAR YOKSA PEUGEOT UN KENDİ ÜRETİMİ PARÇALARIMI TAKICAKLAR.AYRICA ORJİNAL OLMASININ BANA KAZANDIRACAKLARI NELERDİR?BİDE BU İŞTE İŞÇİLİK NE ÜZERİNDEN HESAPLANIR PARÇA MALİYETİNDEN Mİ? ÖYLEYSE % KAÇ KOYULUR İŞÇİLİĞİNİ ORATALAMA... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
TRW kötü bir marka değil onu söyleyeyim.Hatta orjinale yakın kalitede olan markalardan biridir.Ben şahsen kullanıyorum.(disk ve balata)Aracın orjinalinde olan BOSCH marka balatalardan daha iyi olduğunu söyleyebilirim.Sessiz çalışıyor.Ama başka marka istersen tercih senin elbette.illa daTRW al demiyorum.Valeo orjinal markadır.
|
||
![]() |
||
BurakGÖNÜLAL ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
|
Aracın ne bilmiyorum ama Direksıyon hidrolıgıne bı baktır ordan kaynaklanıyo olabılır ;)
|
||
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
BrC lpG Full olsun ! Benim olsun ! Fransız Horozu... |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |