Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ses geliyor...

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20428
Tarih: 25 Haziran 2025 Saat 05:36
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Ses geliyor...
Mesajı Yazan: darknes0808
Konu: Ses geliyor...
Mesaj Tarihi: 06 Aralık 2011 Saat 01:50
Zaman zaman direksiyonun altından oralardan bi yerden sürtme sesi gibi bişey gelıyo.Bazen fren yaptığımda bazende dreksiyon kırdığımda fln gelıyo bu ses acaba sebebi ne olabilir?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Üçyüzaltı
Mesaj Tarihi: 06 Aralık 2011 Saat 14:08
Frene  bastığın zaman  yapıorsa balatalar  bıtmıstır , kuturtu gıbı gelir ses , cıyyk cıyk dıe ses geliyorsa toz gımısır yada baska bı sorun vardır frenlerde

Mesajı Yazan: 06ÖzGüR06
Mesaj Tarihi: 06 Aralık 2011 Saat 14:14
Direksiyonun altından derken nereyi kastettin.Sürtme sesi gıcırtılı yumuşak bir ses ise direksiyonu tam tur çevirdiğinde ses geliyorsa amortisör takozlarına baktırın.Frene basınca yine sürtme sesi geliyorsa balatalar bitmiş ya da fren diskleri yanmış olabilir.

Mesaj Tarihi: 09 Aralık 2011 Saat 00:50
ewt sağa sola sordm fren balatalarından yada disklerden olur dediler.Acaba bana kaça patlar ona göre hazırlıklı gideyim sanayiye...pzarlığımızıda ona göre ypym...

Mesaj Tarihi: 09 Aralık 2011 Saat 01:46
Orjinalini yazan: darknes0808 darknes0808 Yazdı:

ewt sağa sola sordm fren balatalarından yada disklerden olur dediler.Acaba bana kaça patlar ona göre hazırlıklı gideyim sanayiye...pzarlığımızıda ona göre ypym...

Fren Balataları TRW marka takım 45 tl
Fren diskleri    TRW  marka takım 60 tl       internet fiyatı

Bence siz aracı gösterin eğer balataların bitmiş olduğu ya da disklerin yanmış olduğu kesinleşirse
sanayide iyi bir oto yedek parçacı bulun aracınızın markasına modeline göre fren balata ve disklerinizi alın ustaya taktırın.TRW markayı tavsiye ediyorum.Hem fiyatı uygun hem kaliteli.Balatalarda TRW disklerde valeo yu da tercih edebilirsiniz.

Mesaj Tarihi: 09 Aralık 2011 Saat 03:27
Orjinalini yazan: 06ÖzGüR06 06ÖzGüR06 Yazdı:

Orjinalini yazan: darknes0808 darknes0808 Yazdı:

Fren Balataları TRW marka takım 45 tl
Fren diskleri    TRW  marka takım 60 tl       internet fiyatı

Bence siz aracı gösterin eğer balataların bitmiş olduğu ya da disklerin yanmış olduğu kesinleşirse
sanayide iyi bir oto yedek parçacı bulun aracınızın markasına modeline göre fren balata ve disklerinizi alın ustaya taktırın.TRW markayı tavsiye ediyorum.Hem fiyatı uygun hem kaliteli.Balatalarda TRW disklerde valeo yu da tercih edebilirsiniz.

AÇIKÇASI PEK ARABADAN ANLAMAM ABİ BU ARABAYLA ÖĞRENİYORUM BU İŞLERİ... VE KAZIKLANMAKTA İSTEMIYORUM. ŞİMDİ ARAŞTIRDIM BİRAZ BREMBO VALEO BİDE BAHSETTİĞİN TRW VAR FİYATLARINA FLN BAKTIM.BEN ŞİMDİ ORJİNAL OLSN İSTYRM.BEN PEUGEOT SERVİSİNE GÖTÜRSEM YİNE BU MARKA PARÇALARDAN MI TAKICAKLAR YOKSA PEUGEOT UN KENDİ ÜRETİMİ PARÇALARIMI TAKICAKLAR.AYRICA ORJİNAL OLMASININ BANA KAZANDIRACAKLARI NELERDİR?BİDE BU İŞTE İŞÇİLİK NE ÜZERİNDEN HESAPLANIR PARÇA MALİYETİNDEN Mİ? ÖYLEYSE % KAÇ KOYULUR İŞÇİLİĞİNİ ORATALAMA...

Mesaj Tarihi: 09 Aralık 2011 Saat 04:50
TRW kötü bir marka değil onu söyleyeyim.Hatta orjinale yakın kalitede olan markalardan biridir.Ben şahsen kullanıyorum.(disk ve balata)Aracın orjinalinde olan BOSCH marka balatalardan  daha iyi olduğunu söyleyebilirim.Sessiz çalışıyor.Ama başka marka istersen tercih senin elbette.illa daTRW al demiyorum.Valeo orjinal markadır.

Mesajı Yazan: BurakGÖNÜLAL
Mesaj Tarihi: 09 Aralık 2011 Saat 12:38
Aracın ne bilmiyorum ama Direksıyon hidrolıgıne bı baktır ordan kaynaklanıyo olabılır ;)

-------------
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
BrC lpG
Full olsun !
Benim olsun !

Fransız Horozu...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net