![]() |
|
206 yay??????? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2011 Saat 23:36 |
||
konulara bakındım ama pek bilgi edinemedim..belkide yanlış yerlerde dolaşmışımdır varsa eğer mazur görün..
1.4hdi namıdeğer ceviz..ewt çok yüksek bende biliyorum ama öğrenciyim..yavaş yavaş...sıradaaaa; yay var..ne marka kaç cm.hangisi iyidir hangisi kötüdür?fiyat nedir?yurt dışından daha uyguna bulabilirmiyim?bilgilerinizi bekliyorum |
|||
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|||
![]() |
|||
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
eibach iyidir ama birz pahalıdr sen 100liraya FK 5cm al yeter gıder hemde rahat ben kullandım
|
|||
peugeot 206 hdi x-line KIRMIZIII
|
|||
![]() |
|||
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
||
eibach 5cm yay 200-250 tl civarına alırsın.
|
|||
![]() |
|||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
||
sıfır olarak spor yaylar marka marka kalite kalite yaylar var fiyat aralıkları 100 tl den başlıyor ve yükseliyor aracınızın ne kadar düşmesini istiyorsanız ona göre yay alabilirsiniz 3.5 cm 5 cm ve 6 cm seçenekleri var.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
||
efe ben bu 6 cm yaylardan bir türlü bulamadım hangi markanın var 6 cm ? |
|||
![]() |
|||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
düşürünce pek konfor bekleme eğer ince yanak büyük jant takacaksan hiç konfor bekleme. bence 3.5 cm idealdir 80,300 arası fiyatları değişir kalite kalite
|
|||
![]() |
|||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
||
bi zamanlar eibach kullanıyodum ama aşırı ses yapıyodu yaylar üst üste bindiğinden dolayı hortum geçirmek zorundan kalıyordum bu seferde 6 cm lik yayın hiç bir özelliği kalmıyodu 5 cm e kadar yükseliyodu hortum takınca aslına bakarsan artık spor yay kullanmıyorum orjinal yaylarını pres yaptırıyorum daha konforlu oluyor ve kaç cm istersem o kadar düşüyor şu an saxo vts aracım var orjinal yaya göre 9 cm düşürdük
|
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
||
eibachte 3.5 ve 5 cm olduğunu biliyorum 6 cm varmı eibachta ? |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
||
|
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
||
ok efecim o yaydan bulmam lazım :) |
|||
![]() |
|||
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
||
aracı öle aşırı basmıcam yere,malum samsun ve trabzon yolları,bir gün sanayide konili yerde duran bir kartalın yanında şahit olduğum muhabbet
- arabayi ettum yerlan bir çıktım koye hep kırdım oni :D öylede olmasın..çamurlukla lastik arası 2 parmak kalsın istiyorum..3.5 yay + bir diş torsiyonmu? 5cm yay + 2 torsiyonmu? nedir kararı sizce? |
|||
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
||
3.5 yay düşürmez benim aracın resimlerine bak onda 3.5 eibach + koni var 15'' jant ve 55 yanak lastikler düşüklük hoşuna giderse aynısından yaparsın :)
|
|||
![]() |
|||
||
maşallah..
fotolardan tamam bu bana yeter diyorum da takınca nolucak çok meraktayım :)
torsiyon korkusu ayrı bi yerde duruyo zaten..sağlammı değilmi, sıkıntı yaratırmı yaratmazmı.... şu ana kadar en çok eibach duydum tuzlu ama ondan al deniliyor..eibach'mı olucak acep.. |
|||
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
||
evet eibach ile sorun yaşamassın hem konfor hem güven ikisi bir arada :) ben 5 yada 6 cm alıcam bu cumartesi günü belli olur olayım eğer istersen bendekileri sana uygun fiyattan yollarım.
|
|||
![]() |
|||
||
05436605561 rıdvan
basıklık keyfe keder bi iş..eğer yerlan bir edicem diyosan güzel durur yanlız ben o şekilde trabzonda gezemem tarihi taş yollarımız herkes bilir :) yayların işlem görmemiş orj. ise almak isterim abicim.hem çok para harcamamış hem şüphelerimi gidermiş olurum diye düşünüyorum. |
|||
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
||
Yaylar orjinal pug yayı değil eibach 3.5 cm yay işlem olayına ben başından beridir karşıyım |
|||
![]() |
|||
||
tmm abi orj'den kastım orj ısıtılmamış basılmaış eibach olmasıydı..hemfikiriz bende işleme karşıyım.. yaylarınız ne kadardır kullanımda?birde hangi semtdesiniz? |
|||
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
||
ben gti mi 2. araç olarak kullanıyorum yaylar 2 senelik ama 2000-2200 km civarı yapmıştır. semt büyükçekmecedeyim.
|
|||
![]() |
|||
W_O_L_D_A ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı W_O_L_D_A
||
arkadaşlar şu konuya bi bakabilirmisiniz size zahmet http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20330&PID=333578&title=peugeot-206-14-feline-dizel#333578
|
|||
![]() |
|||
||
numaramı verdim haber bekliyorum abi..istanbulda gelip elden alabilecek arkadaşım da var o da sıkıntı değil..yayları söktüğünüzde haberleşelim.. |
|||
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |