Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

206 yay???????

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20328
Tarih: 07 Ağustos 2025 Saat 05:08
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 206 yay???????
Mesajı Yazan: loiz
Konu: 206 yay???????
Mesaj Tarihi: 01 Aralık 2011 Saat 23:36
konulara bakındım ama pek bilgi edinemedim..belkide yanlış yerlerde dolaşmışımdır varsa eğer mazur görün..

1.4hdi namıdeğer ceviz..ewt çok yüksek bende biliyorum ama öğrenciyim..yavaş yavaş...sıradaaaa;
yay var..ne marka kaç cm.hangisi iyidir hangisi kötüdür?fiyat nedir?yurt dışından daha uyguna bulabilirmiyim?bilgilerinizi bekliyorum

-------------
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı
'04 golf V 1.6FSI siyah

Cevaplar:
Mesajı Yazan: birtekumutt
Mesaj Tarihi: 01 Aralık 2011 Saat 23:40
eibach iyidir ama birz pahalıdr sen 100liraya FK 5cm al yeter gıder hemde rahat ben kullandım

-------------
peugeot 206 hdi x-line KIRMIZIII

Mesajı Yazan: MagicPerformance
Mesaj Tarihi: 01 Aralık 2011 Saat 23:41
eibach 5cm yay 200-250 tl civarına alırsın.

Mesajı Yazan: peugeotefe
Mesaj Tarihi: 01 Aralık 2011 Saat 23:41
sıfır olarak spor yaylar marka marka kalite kalite yaylar var fiyat aralıkları 100 tl den başlıyor ve yükseliyor aracınızın ne kadar düşmesini istiyorsanız ona göre yay alabilirsiniz 3.5 cm 5 cm ve 6 cm seçenekleri var.

-------------
PEUGEOT YEDEK PARÇA TAMİR BAKIM SERVİSİ

Mesaj Tarihi: 01 Aralık 2011 Saat 23:42
Orjinalini yazan: peugeotefe peugeotefe Yazdı:

sıfır olarak spor yaylar marka marka kalite kalite yaylar var fiyat aralıkları 100 tl den başlıyor ve yükseliyor aracınızın ne kadar düşmesini istiyorsanız ona göre yay alabilirsiniz 3.5 cm 5 cm ve 6 cm seçenekleri var.
,
 efe ben bu 6 cm yaylardan bir türlü bulamadım hangi markanın var 6 cm ?

Mesajı Yazan: djchaos
Mesaj Tarihi: 01 Aralık 2011 Saat 23:44
düşürünce pek konfor bekleme eğer ince yanak büyük jant takacaksan hiç konfor bekleme. bence 3.5 cm idealdir 80,300 arası fiyatları değişir kalite kalite

Mesaj Tarihi: 01 Aralık 2011 Saat 23:45
bi zamanlar eibach kullanıyodum ama aşırı ses yapıyodu yaylar üst üste bindiğinden dolayı hortum geçirmek zorundan kalıyordum bu seferde 6 cm lik yayın hiç bir özelliği kalmıyodu 5 cm e kadar yükseliyodu hortum takınca aslına bakarsan artık spor yay kullanmıyorum orjinal yaylarını pres yaptırıyorum daha konforlu oluyor ve kaç cm istersem o kadar düşüyor şu an saxo vts aracım var orjinal yaya göre 9 cm düşürdük

-------------

Mesaj Tarihi: 01 Aralık 2011 Saat 23:47

bi zamanlar eibach kullanıyodum ama aşırı ses yapıyodu yaylar üst üste bindiğinden dolayı hortum geçirmek zorundan kalıyordum bu seferde 6 cm lik yayın hiç bir özelliği kalmıyodu 5 cm e kadar yükseliyodu hortum takınca aslına bakarsan artık spor yay kullanmıyorum orjinal yaylarını pres yaptırıyorum daha konforlu oluyor ve kaç cm istersem o kadar düşüyor şu an saxo vts aracım var orjinal yaya göre 9 cm düşürdük

eibachte 3.5 ve 5 cm olduğunu biliyorum 6 cm varmı eibachta ?

Mesaj Tarihi: 01 Aralık 2011 Saat 23:49
Orjinalini yazan: umutrizaergen umutrizaergen Yazdı:

Yanlış hatırlamıyorsam var umut abi ben kullandım toplamda 7 adet bakla var ve bunlar takıldığında alt ve üst olarak 3 tanesi üst üste biniyor ve ortada 1 bakla esnemeyi sağlıyordu

-------------

Mesaj Tarihi: 01 Aralık 2011 Saat 23:51

Yanlış hatırlamıyorsam var umut abi ben kullandım toplamda 7 adet bakla var ve bunlar takıldığında alt ve üst olarak 3 tanesi üst üste biniyor ve ortada 1 bakla esnemeyi sağlıyordu

ok efecim o yaydan bulmam lazım :)

Mesaj Tarihi: 01 Aralık 2011 Saat 23:56
aracı öle aşırı basmıcam yere,malum samsun ve trabzon yolları,bir gün sanayide konili yerde duran bir kartalın yanında şahit olduğum muhabbet 
- arabayi ettum yerlan bir çıktım koye hep kırdım oni :D

öylede olmasın..çamurlukla lastik arası 2 parmak  kalsın istiyorum..3.5 yay + bir diş torsiyonmu? 
5cm yay + 2 torsiyonmu? nedir kararı sizce?

-------------
'04 golf V 1.6FSI siyah

Mesaj Tarihi: 01 Aralık 2011 Saat 23:59
3.5 yay düşürmez benim aracın resimlerine bak onda 3.5 eibach + koni var 15'' jant ve 55 yanak lastikler düşüklük hoşuna giderse aynısından yaparsın :)

Mesaj Tarihi: 02 Aralık 2011 Saat 00:08
maşallah..
fotolardan tamam bu bana yeter diyorum da takınca nolucak çok meraktayım :)
torsiyon korkusu ayrı bi yerde duruyo zaten..sağlammı değilmi, sıkıntı yaratırmı yaratmazmı....

şu ana kadar en çok eibach duydum tuzlu ama ondan al deniliyor..eibach'mı olucak acep..

-------------
'04 golf V 1.6FSI siyah

Mesaj Tarihi: 02 Aralık 2011 Saat 00:11
evet eibach ile sorun yaşamassın hem konfor hem güven ikisi bir arada :) ben 5 yada 6 cm alıcam bu cumartesi günü belli olur olayım eğer istersen bendekileri sana uygun fiyattan yollarım.

Mesaj Tarihi: 02 Aralık 2011 Saat 00:15
05436605561 rıdvan

basıklık keyfe keder bi iş..eğer yerlan bir edicem diyosan güzel durur yanlız ben o şekilde trabzonda gezemem tarihi taş yollarımız herkes bilir :) yayların işlem görmemiş orj. ise almak isterim abicim.hem çok para harcamamış hem şüphelerimi gidermiş olurum diye düşünüyorum.

-------------
'04 golf V 1.6FSI siyah

Mesaj Tarihi: 02 Aralık 2011 Saat 00:16
Orjinalini yazan: loiz loiz Yazdı:

05436605561 rıdvan

basıklık keyfe keder bi iş..eğer yerlan bir edicem diyosan güzel durur yanlız ben o şekilde trabzonda gezemem tarihi taş yollarımız herkes bilir :) yayların işlem görmemiş orj. ise almak isterim abicim.hem çok para harcamamış hem şüphelerimi gidermiş olurum diye düşünüyorum.

Yaylar orjinal pug yayı değil eibach 3.5 cm yay işlem olayına ben başından beridir karşıyım

Mesaj Tarihi: 02 Aralık 2011 Saat 00:19

05436605561 rıdvan

Yaylar orjinal pug yayı değil eibach 3.5 cm yay işlem olayına ben başından beridir karşıyım

tmm abi orj'den kastım orj ısıtılmamış basılmaış eibach olmasıydı..hemfikiriz bende işleme karşıyım..
yaylarınız ne kadardır kullanımda?birde hangi semtdesiniz?

-------------
'04 golf V 1.6FSI siyah

Mesaj Tarihi: 02 Aralık 2011 Saat 00:21
ben gti mi 2. araç olarak kullanıyorum yaylar 2 senelik ama 2000-2200 km civarı yapmıştır. semt büyükçekmecedeyim.

Mesajı Yazan: W_O_L_D_A
Mesaj Tarihi: 02 Aralık 2011 Saat 00:25
arkadaşlar şu konuya bi bakabilirmisiniz size zahmet  http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20330&PID=333578&title=peugeot-206-14-feline-dizel#333578" rel="nofollow - http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20330&PID=333578&title=peugeot-206-14-feline-dizel#333578

Mesaj Tarihi: 02 Aralık 2011 Saat 00:31

ben gti mi 2. araç olarak kullanıyorum yaylar 2 senelik ama 2000-2200 km civarı yapmıştır. semt büyükçekmecedeyim.

numaramı verdim haber bekliyorum abi..istanbulda gelip elden alabilecek arkadaşım da var o da sıkıntı değil..yayları söktüğünüzde haberleşelim..

-------------
'04 golf V 1.6FSI siyah

Mesaj Tarihi: 02 Aralık 2011 Saat 00:32

numaramı verdim haber bekliyorum abi..istanbulda gelip elden alabilecek arkadaşım da var o da sıkıntı değil..yayları söktüğünüzde haberleşelim..

Tamam kardeşim dediğim gibi cumartesi günü ben istediğimi bulabilirsem sökerim bunları arkadaşın bakar okeylerse konuşuruz detayları.

Mesaj Tarihi: 02 Aralık 2011 Saat 01:09
haydaa...öne 3.5 yay  arkaya torsiyon yaptırınca ön havada kalıyor diye şikayetler okuyorum...3.5 yay takıp arabayı eşitleyen nası eşitliyo?yada düzgün oranlıyo?

-------------
'04 golf V 1.6FSI siyah

Mesaj Tarihi: 02 Aralık 2011 Saat 01:12

haydaa...öne 3.5 yay  arkaya torsiyon yaptırınca ön havada kalıyor diye şikayetler okuyorum...3.5 yay takıp arabayı eşitleyen nası eşitliyo?yada düzgün oranlıyo?

benim araçta önde 3.5 yay arkadada tek diş torsiyon var sence neresi havada :)
http://imageshack.us/photo/my-images/197/dsc00341pv.jpg/" rel="nofollow">

Uploaded with http://imageshack.us" rel="nofollow - ImageShack.us

Mesaj Tarihi: 02 Aralık 2011 Saat 01:15
abi senin araba gayet basık..ayrıca yni jantların çok daha güzel olmuş..anlamadım gitti yaa...yayı sizkendinizmi taktırdınız?öylemi aldınız aracı?torsiyonu ne yaptırdınız?

-------------
'04 golf V 1.6FSI siyah

Mesaj Tarihi: 02 Aralık 2011 Saat 01:20
Yayı ben kendim taktırdım ama bende amartisörler koni ondan fark olurmuı bilmiyorum birde GTİ ve RC ler diğer 206 lara göre daha iyi alçalıyor motor ve aksam ağırlığından dolayı, ve 3. sü benim arabanın arkası bomboş stepneden koltuklara varana kadar söktüm ondan ön daha basık olabilir kısacası senin araç benimki kadar alçalmaz ama önde havaya kalkmaz.

Mesaj Tarihi: 02 Aralık 2011 Saat 01:23
anlaşıldı :D benzin ucuzlasa da rc'ye binsek..dicek bişey yok..

-------------
'04 golf V 1.6FSI siyah

Mesaj Tarihi: 06 Aralık 2011 Saat 22:44
konuya bi güncel çekelim..
umutrızaergen abi hafta sonu istediğin gibi geçmedi heralde haber alamadım senden...

5lik bi eibach yay kaçırdım elimden..
3.5luk apex ve 3.5 luk eibach biliyorum..

yalnıııızzz.... 5lik eibach sahibi arkadaşın gönderdiği 1.4 hdi aracın resimlerinde 5 lik yayın o kadar da indiremediğini gördüm.. 3.5 luk 1.4 dizelde ( rc değil) durum ne olur? 
en başa döndüm anlıcaanız;
3.5?????????
5 ?????????

-------------
'04 golf V 1.6FSI siyah

Mesaj Tarihi: 06 Aralık 2011 Saat 23:28
kardeşim benim araba da 1.4hdi eibach 5lik yay var bak resimlerine bu arabayı bundan baska dusuremedım 4takım yay denedım orjınalı kestım sporu kestım konfor bulamadım kut kut ses yaptı bende 17jant var lastıkle camurluk arasına 2parmak gırıo...kendını daha fazla basan araclar benzınlı cogunlukda motor agırlıgı fark edıp basıyo ayrıca RClerle hdi ler aasında camurluk lar da degısık kabartmalı RCler basınca lastik surtme yapmıyo ama hdi de oynatma yapmazsan lastıge gelıyo yanı kardeşim al bi 5cm fk yada eibach hiç kafanı yorma ben cok para doktum ön hala yuksek ayrıca türkiyede trabzon sayılı yerlr arasındadır araba basmada onlar gezıyo sende gezersın bıde 6cm yay için spor amatısor gererkır normal amotısore takınca önde usta calısıyo zannedersınız umarım yardımcı olmusturumLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 07 Aralık 2011 Saat 00:02
birader çok teşekkür ederim..aracının fotolarına ulaşmaya çalışıyorum hemen..ilk defa hdi'lı biri çıkıp şundan tak  bak taktım böle oldu dedi :D dur fotolara ulaşayım hemen

-------------
'04 golf V 1.6FSI siyah

Mesaj Tarihi: 07 Aralık 2011 Saat 00:30

birader çok teşekkür ederim..aracının fotolarına ulaşmaya çalışıyorum hemen..ilk defa hdi'lı biri çıkıp şundan tak  bak taktım böle oldu dedi :D dur fotolara ulaşayım hemen

kardeş çok teşekkür ederim..aradığım örnek aracı buldum sayende :D fotolarını kaydediyorum bende olduğunu bil bi yerde paylaşmam..emeğine helal olsun..evrim yaşatmışsın araca..

-------------
'04 golf V 1.6FSI siyah

Mesaj Tarihi: 07 Aralık 2011 Saat 03:53

Ben bu mesajından almaktan vazgeçtiğini anladım :) o yüzden sana dönmedim zaten maslağada gidemedim 3.5 luklar halen aracın üzerinde :)

Mesaj Tarihi: 09 Aralık 2011 Saat 00:01
nedemek kardeşim bende cok yardım istedım ama kımsenın bılgısı yoktu cevremde para döke döke çözdüm olayı sen benim gibi olma pran cebınde kalsın ıstedım senn de emegıne saglık yorum ıcın tesekkur ettım bısey soracak olursan yazman yeter

-------------

Mesaj Tarihi: 09 Aralık 2011 Saat 02:48
Orjinalini yazan: birtekumutt birtekumutt Yazdı:

nedemek kardeşim bende cok yardım istedım ama kımsenın bılgısı yoktu cevremde para döke döke çözdüm olayı sen benim gibi olma pran cebınde kalsın ıstedım senn de emegıne saglık yorum ıcın tesekkur ettım bısey soracak olursan yazman yeter

kardeşim en güzel örnek sensin benim için..de kafamı karıştıranlar oluyo..5 lik normal amartisörle olmaz...3.5luk lastiğe kadar düşürüyo die foto gönderenler var :D 5likel ön takımı bozarsın diyen var...birde arka torsiyonu kaç diş düşürdün? aklımdayken sorayım dedim

-------------
'04 golf V 1.6FSI siyah

Mesaj Tarihi: 09 Aralık 2011 Saat 02:49

Ben bu mesajından almaktan vazgeçtiğini anladım :) o yüzden sana dönmedim zaten maslağada gidemedim 3.5 luklar halen aracın üzerinde :)

abi vazgeçmedim de araştırmalara daldım...ayrıca lafım başka yere göndermeydi..benzin ucuzlasın alacağım tek araba var..onuda yazmiim buraya..üzüyo rc'leri :D

-------------
'04 golf V 1.6FSI siyah

Mesajı Yazan: golderman
Mesaj Tarihi: 09 Aralık 2011 Saat 18:52
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-ap-sportfahrwerke-peugeot-206-icin-3-5-cm-helezon-66917608/detay/" rel="nofollow - http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-ap-sportfahrwerke-peugeot-206-icin-3-5-cm-helezon-66917608/detay/

Mesaj Tarihi: 09 Aralık 2011 Saat 19:33
ben bi ara 3.5koniyay taktım daha sonra 5cm fk şimdi ise 5cm eibach takılı 3.5 la 5arasında bi parmak 2cm belkı oynuyo aşşa düşürmüyo okadar 5le lastige kadar inen arabaların motoru agırdır 1.4hdi yi okadar dusurmez bende 40yanak lastik var ön takımı bozma gibi bi olay yok ama kasisleri cok hıssedıyorum 40yanakla bu eksileri ama 205taban lada yol tutuşu cok gusel buda artıları ayrıyetten lastıklere nıtrojen bastırdım kasisleri artık daha az hissediyorum

-------------

Mesaj Tarihi: 09 Aralık 2011 Saat 19:35
ayrıca benim arabada orjinal amortısorde 5lik eibach var gayetde rahat bi sıkıntı yok 1senedır kullanıyorum maaşallahı var torsıyonu diş olarak bılmıyorum lastıge gore ayarlattım begenmedm biraz daha indirtdim

-------------

Mesaj Tarihi: 14 Aralık 2011 Saat 21:39
Orjinalini yazan: birtekumutt birtekumutt Yazdı:

ayrıca benim arabada orjinal amortısorde 5lik eibach var gayetde rahat bi sıkıntı yok 1senedır kullanıyorum maaşallahı var torsıyonu diş olarak bılmıyorum lastıge gore ayarlattım begenmedm biraz daha indirtdim

çok teşekkür ederim..5lik eibachta karar kıldım..ocak ayına erteledim..bu ay projelerle önümüzdeki ay final sınavlarıyla meşgulüm..15 ocak start veriyorum inş. aksilik olmazsa..

-------------
'04 golf V 1.6FSI siyah

Mesaj Tarihi: 14 Aralık 2011 Saat 23:34
inşallah:D

-------------

Mesajı Yazan: sosyete_60
Mesaj Tarihi: 14 Aralık 2011 Saat 23:57
bende yay takıcam arabaya takıcam jant 15 olacak 185-55-15 lastik kullanıcam sizce 3,5 cm kullanıyım yoksa 5 cm mi

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net