![]() |
|
ön konsol dan gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
by_imp ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2011 Saat 22:39 |
arkadaşlar aracın içerisinden on konsol dan geldiğini tahmin ettiğim bir cizilti geliyor 2 ile 3 devir arasinda geliyor sadece altinda veya üstünde kesiliyor ayagim gazda bile değilken o devirlere gelince ses yapiyor
bunun sebebi ne olabilir nereye gostermem gerekiyor ? |
|
kerem gaziantep gazikent mah.
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aks bilyasına bakıttır kardeş bilye gitmişse öyle bir ses yapabilir gaza basınca yüke biner keser gazlayınca kesiyorsa bi baktır derim
|
|
![]() |
|
by_imp ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gazlsyinca kesiyorda kardeşim rolantide bile yapiyor
|
|
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Rolantide ilerlerken yapar ama oldu yerde yapmaz . Bende aynı sorundan halen müzdaribim işte o sorunu bende bulamadım birgün dikkat ettim debriyajın boşluğu sallanıyor ses yapıyor . Özellik aracında abart tarzı eksoz varsa dikkat et 2 ile 3devir arası çıkan sesin desibel yani baslı bir ses çıkıp sistemde titremeye neden oluyormu , şahsen ben böyle düşünmüştüm kendi aracımdan gelen ses için .
|
|
![]() |
|
yok hocam vitestende gelmiyor egzoz varkende yapiyor yokkende yapiyor ses disardan doyulmuyor içerden ve torpido gözünün ordan veya teybin bulundugu bölgeden geliyor durduğu yerdede ses yapiyor rahatsiz edici bir ses devir 3bine yaklasinca yükseliyor ses 3bini geçin ce de kesiliyor
|
|
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
dostum benim aracım 307 aynı göğüsten gelen cıyk cıyk ses bende de vardı sanki 2 demiri birbirine sürtüyorlar bazen direksiyonu çevirince bazende hafif bozuk yollarda. Üst amasör takozunu değiştirdim ses diye birşey kalmadı.
|
|
![]() |
|
şimdi buldum sesin neye benzediğini :) ses aynen bu ses bazi elektirik direklerinden gelen ses ile ayni yuksek gerilim hatinin altindan geçerken ses cok net doyulur ozelikle direklerin üstünden gelir
![]() |
|
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
teybin olduğu yer ise ufak bir şaselenmede olabilir ama veya teybin içindeki bir apart sürtme yapıyordur kaloriferdende gelebilir borularında bence tam emin ol sırası ile kaportacı elektirikçi motor ustalarından biraz bilgi toplamaya çalış sesin geldiği yere odaklan emin olduğun anda sorunu çözmeye çalış bulup çözümlersen bizimlede paylaş forumlar paylaşarak büyür
|
|
![]() |
|
yarin elektirikciye gideceğim teybi söktürüp tesisatına baktirayim bakalım bir sonuc alabilecek miyiz
|
|
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
ercan_g ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
hocam bak şimdi beni iyi dinle :D klima kaloriferleri açma ve bikaç tur at arabanla bakalım ses gelecek mi torpidodan gelen ses genelde kalorifer petek yada hortum problemi oluyor bi dene bakalım
|
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Az önce bişey farkettim aracın radyatör suyunu koyduğumuz bidonun demir aksamı hemen yanındaki farklı bir metal aksama temas ediyordu, lastikleri gerdirdim ve cik cik diye gelen benim 2 aydır aradığım sesi kestim : ) Hani torpidoya civciv girmiş diyen bi arkadaş vardı. Bu cevabı okumasını istiyorum :)
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
kalirofer calismadanda ses geliyor bugun fark ettim ses yok denecek kadar azalmis sebebini bilmiyorum bugun gittiyim yollar biraz bozuk idi
|
|
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |