![]() |
|
sizce hangisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2011 Saat 22:09 |
1-fly audio 307 oem (fiyat 1500-2000 TL)
2-Kamosonic 307 oem (fiyat 1000-1150 TL)
3-Navigold 307 oem (fiyat 1000-1150 TL)
daha kullanan varsa bu yol bilgisayarı yerine takılanı alırsak yol bilgisayarında gördüklerimizi burdada görebilecekmiyiz anlık yakıt bilgisi falan.
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
seyyah ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yol biligisayarının oraya girenler de suana kadar direksıyon kumandasını dahi çalıstırabılen olmadı kaldı ki o bilgiler gozuksun. o işe hiç girme derim.
|
|
![]() |
|
seyyah ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Bana sorarsan kamosonic derim hem kalite olarak fly'a yakın hem fiyat olarak cazip hemde navigold gibi servis sorunu yok.
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
navigold üstelik kumandadan çalışan model 990 tl diyor ama kalitesi nasıldır sesi nasıl verir tartışılır
|
|
![]() |
|
Ben o ürüne sıcak bakmıyorum içim ısınamadı hiç
|
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim aklımada kamosonic yattı merak ettiğim bunların navigasyon özelliğini kullanabiliyoruz değilmi. |
|
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
evet navigasyonu kullanabilirsin sanırım bluetooth vardı eğer telefonun bluetooth özellikli ise çok büyük yararı var.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
peki ürün çerçeve gerekmeden birebir kumanda koluyla uyumlumu taktığımız gibi direksiyondan kumanda edebiliyormuyuz bide yerine tam oturmadımı çok çirkin görünüyor acaba bu cihaz ek çerçeve takmadan tam oturuyormu
|
|
|
|
![]() |
|
yazdığım o üç ürün çerçeve olmadan ve hiç bir kesme biçme olmadan direksıyon kumandanızla calısıp boyut itibariyle yerine cuk diye oturan ürünler artık bütçenize göre secim sıze kalıyor
|
|
![]() |
|
bende double din var ek çerçeve takıldı kötü bir görüntüsü yok takan ustanın el becerisine bağlı satın alacağınız yerde kumanda koluna uyumlu olup olmadığını iyice öğrenin emin olun zaten ürünlerin açklamasında peugeot uyuludur diye bir ibare olması lazım sanırım montajda orjinal çerçeveyi takarsanız boşluk oluşmaz ama double din kesinlikle yerine tam oturmalı dışarı çıkıklık kalmamalı dediğim gibi ustanın el becerisde önemli
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
ilginiz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkürler kamosonic bütçeme daha uygun görünüyor biraz daha fiyat araştırması yaptıktan sonra almayı düşünüyorum alıp taktığımda resimleripaylaşırım tabi ürünü görmeden denemeden almam en çok kafama takılan kumanda kolu ve yerine oturup oturmamasıydı onlarıda ürünü takıp deneyip anlayacam
|
|
|
|
![]() |
|
bence montajını yapmadan deneyin kabloları takıp tamamen montajlamadan kumandadan deneme yapın artı navigasyonu,bluetooth,usb veya kart girişi yanınızda track mp3 ve dvd diskleri bulundurun hepsini tek tek deneyin aklınıza takılan veya çalışmayan bir durumda geri iade veya değiştirme opsiyonlarını kullanın sıkıntısız çalışırsa montajlalama işlemini gerçekleştirin yanlız elektronikçinizi çok iyi seçmelisiniz
|
|
![]() |
|
Eğer Kamosonicte karar kıldıysanız www.kamosonic.com.tr de servis adreslerinin bulunduğu link var oradan kendinize en yakın servisi bulup görüşün ve montajı yetkili serviste yaptırmaya özen gösterin
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
arkadaşlar bu aletlerin bir çoğunda can bus özelliği var diyor bu özellik ne işe yarıyor biraz araştırdım ama tam bilgi alamadım bi yerde anladığım kadarıyla arabadaki bi sorunu arızayı yakıtı görebiliyormuşuz öle anladım yaniyol bilgisayarındaki verilerimi görecez kamosonictede var bu özellik
|
|
|
|
![]() |
|
Can-Bus o saydıgım üç üründe o anlama gelirken. Yol bilgisayarının oraya takılan modelde hiçbir şeye yaramayan bir özellik. Yol bilgisayarındakı verileri göremezsin fakat yol bilgisayarında ki saatın ayarını yenı teypden de yapabılırsın manasına gelen bırsey olarak algılayın..
Yani kısacası can-bus senin o üç modelden birini satın aldıgında, eski teybe nazaran hiç bir kullandıgın özellik kaybolmayacak demektir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
anladım kafamdaki soru işaretleri bitti :)) sıra ürünü bi an önce bulup taktırmak şu an cd changer bozuk olduğu için arabada müzik dinleyemiyorum :(( telefondan fm transmitter den bağlanayım dedim benim nokia n97 minide bu özellik yokmuş artık bi aparat bulup müziği dinleyeceğiz double din i alıncaya kadar.telefondaki müzikleri radyoya aktarmanın başka bi yolu varmı acaba
|
|
|
|
![]() |
|
ocal24 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
ben bi arakadaşımdan flyaudio marka cihazı aldım kendisi 207 de kullanıyordu araçı sattı ve satarken anlaşma gergi tesisatı söktü bende 2007 model 307 var can-bus sistemli yani son kasa ama cihazı taktırdıgım elektrikçi direksiyon kumandası uyumsuz olduğunu söyledi beni düşündüren acaba bağlayamadımı yoksa cihaz uyumsuzmu birde soket yoktu kendi soket yaptı yardımlarınızı bekliyorum
|
|
![]() |
|
belki uyumsuz olabilir ama benim bildiğim extra bir apart atılıyor ve teyp kumanda kolundan bunu kullanabiliyorsunuz forumda bir ara görmüştüm uygulanan teyp modelleride yazıyordu forumda bi arama yapın.
|
|
![]() |
|
ocal24 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
araç 2007 model yani can-bus lu yani teorik olarak baktığında olmamasına imkan yok ama olmuyor diyorlar benim tahminim benim elimde soket olamdıgından bagladılar kolonları elektiriği pek ugraşmadılar gibime geliyor neden bu düşünceye kapıldımı sorarsanız 207 de kullanılan orjinal teyp benim 307 de de çalışıyor hiç sorunsuz yani açıkçası bursada bu içlerden çok iyi anlayan bir elektrikçiye ihtiyacım var
|
|
![]() |
|
bakalım yarın şançelik peugeot a götürecem inşallah onlar çözer
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |