Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

sizce hangisi

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Peugeot Ses Sistemleri
Forum Tanımlaması: araclarınızdaki ses sistemleri arıza ve cözümleri
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20206
Tarih: 09 Haziran 2025 Saat 03:07
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: sizce hangisi
Mesajı Yazan: efsanemurat
Konu: sizce hangisi
Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2011 Saat 22:09
1-fly audio 307 oem (fiyat 1500-2000 TL)
2-Kamosonic 307 oem (fiyat 1000-1150 TL)
3-Navigold 307 oem (fiyat 1000-1150 TL)

daha kullanan varsa bu yol bilgisayarı yerine takılanı alırsak yol bilgisayarında gördüklerimizi burdada görebilecekmiyiz anlık yakıt bilgisi falan.

-------------
2004 model 307 hdi xr 120000 km de

Cevaplar:
Mesajı Yazan: seyyah
Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2011 Saat 23:36
Hocam yol biligisayarının oraya girenler de suana kadar direksıyon kumandasını dahi çalıstırabılen olmadı kaldı ki o bilgiler gozuksun. o işe hiç girme derim.

Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2011 Saat 23:37
Bana sorarsan kamosonic derim hem kalite olarak fly'a yakın hem fiyat olarak cazip hemde navigold gibi servis sorunu yok. 

Mesajı Yazan: djchaos
Mesaj Tarihi: 26 Kasım 2011 Saat 00:10
navigold üstelik kumandadan çalışan model 990 tl diyor ama kalitesi nasıldır sesi nasıl verir tartışılır

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-navigold-peugeot-uyumlu-navigasyonlu-oem-double-teyp-61182463/detay/" rel="nofollow - http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-navigold-peugeot-uyumlu-navigasyonlu-oem-double-teyp-61182463/detay/

Mesaj Tarihi: 26 Kasım 2011 Saat 00:19
Ben o ürüne sıcak bakmıyorum içim ısınamadı hiç

Mesaj Tarihi: 26 Kasım 2011 Saat 00:29

benim aklımada kamosonic yattı merak ettiğim bunların navigasyon özelliğini kullanabiliyoruz değilmi.

-------------

Mesaj Tarihi: 26 Kasım 2011 Saat 00:32
evet navigasyonu kullanabilirsin sanırım bluetooth vardı eğer telefonun bluetooth özellikli ise çok büyük yararı var.

Mesaj Tarihi: 26 Kasım 2011 Saat 00:36
peki ürün çerçeve gerekmeden birebir kumanda koluyla uyumlumu taktığımız gibi direksiyondan kumanda edebiliyormuyuz bide yerine tam oturmadımı çok çirkin görünüyor acaba bu cihaz ek çerçeve takmadan tam oturuyormu

-------------

Mesaj Tarihi: 26 Kasım 2011 Saat 00:46
yazdığım o üç ürün çerçeve olmadan ve hiç bir kesme biçme olmadan direksıyon kumandanızla calısıp boyut itibariyle yerine cuk diye oturan ürünler artık bütçenize göre secim sıze kalıyor

Mesaj Tarihi: 26 Kasım 2011 Saat 00:48
bende double din var ek çerçeve takıldı kötü bir görüntüsü yok takan ustanın el becerisine bağlı satın alacağınız yerde kumanda koluna uyumlu olup olmadığını iyice öğrenin emin olun zaten ürünlerin açklamasında peugeot uyuludur diye bir ibare olması lazım sanırım montajda orjinal çerçeveyi takarsanız boşluk oluşmaz ama double din kesinlikle yerine tam oturmalı dışarı çıkıklık kalmamalı dediğim gibi ustanın el becerisde önemli

Mesaj Tarihi: 26 Kasım 2011 Saat 00:54
ilginiz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkürler kamosonic bütçeme daha uygun görünüyor biraz daha fiyat araştırması yaptıktan sonra almayı düşünüyorum alıp taktığımda resimleripaylaşırım tabi ürünü görmeden denemeden almam en çok kafama takılan kumanda kolu ve yerine oturup oturmamasıydı onlarıda ürünü takıp deneyip anlayacam

-------------

Mesaj Tarihi: 26 Kasım 2011 Saat 01:35
bence montajını yapmadan deneyin kabloları takıp tamamen montajlamadan kumandadan deneme yapın artı navigasyonu,bluetooth,usb veya kart girişi yanınızda track mp3 ve dvd diskleri bulundurun hepsini tek tek  deneyin aklınıza takılan veya çalışmayan bir durumda geri iade veya değiştirme opsiyonlarını kullanın sıkıntısız çalışırsa montajlalama işlemini gerçekleştirin yanlız elektronikçinizi çok iyi seçmelisiniz 

Mesaj Tarihi: 26 Kasım 2011 Saat 10:26
Eğer Kamosonicte karar kıldıysanız http://www.kamosonic.com.tr" rel="nofollow - www.kamosonic.com.tr de servis adreslerinin bulunduğu link var oradan kendinize en yakın servisi bulup görüşün ve montajı yetkili serviste yaptırmaya özen gösterin

Mesaj Tarihi: 26 Kasım 2011 Saat 15:56
arkadaşlar bu aletlerin bir çoğunda can bus özelliği var diyor bu özellik ne işe yarıyor biraz araştırdım ama tam bilgi alamadım bi yerde anladığım kadarıyla arabadaki bi sorunu arızayı yakıtı görebiliyormuşuz öle anladım yaniyol bilgisayarındaki verilerimi görecez kamosonictede var bu özellik

-------------

Mesaj Tarihi: 26 Kasım 2011 Saat 17:06
Can-Bus o saydıgım üç üründe o anlama gelirken. Yol bilgisayarının oraya takılan modelde hiçbir şeye yaramayan bir özellik. Yol bilgisayarındakı verileri göremezsin fakat yol bilgisayarında ki saatın ayarını yenı teypden de yapabılırsın manasına gelen bırsey olarak algılayın..

Yani kısacası can-bus senin o üç modelden birini satın aldıgında, eski teybe nazaran hiç bir kullandıgın özellik kaybolmayacak demektir.

Mesaj Tarihi: 26 Kasım 2011 Saat 17:16
anladım kafamdaki soru işaretleri bitti :)) sıra ürünü bi an önce bulup taktırmak şu an cd changer bozuk olduğu için arabada müzik dinleyemiyorum :(( telefondan fm transmitter den bağlanayım dedim benim nokia n97 minide bu özellik yokmuş artık bi aparat bulup müziği dinleyeceğiz double din i alıncaya kadar.telefondaki müzikleri radyoya aktarmanın başka bi yolu varmı acaba

-------------

Mesajı Yazan: ocal24
Mesaj Tarihi: 14 Şubat 2012 Saat 23:03
ben bi arakadaşımdan flyaudio marka cihazı aldım kendisi 207 de kullanıyordu araçı sattı ve satarken anlaşma gergi tesisatı söktü bende 2007 model 307 var can-bus sistemli yani son kasa ama cihazı taktırdıgım elektrikçi direksiyon kumandası uyumsuz olduğunu söyledi beni düşündüren acaba bağlayamadımı yoksa cihaz uyumsuzmu birde soket yoktu kendi soket yaptı yardımlarınızı bekliyorum

Mesaj Tarihi: 15 Şubat 2012 Saat 00:15
belki uyumsuz olabilir ama benim bildiğim extra bir apart atılıyor ve teyp kumanda kolundan bunu kullanabiliyorsunuz forumda bir ara görmüştüm uygulanan teyp modelleride yazıyordu forumda bi arama yapın.

Mesaj Tarihi: 15 Şubat 2012 Saat 22:58
araç 2007 model yani can-bus lu yani teorik olarak baktığında olmamasına imkan yok ama olmuyor diyorlar benim tahminim benim elimde soket olamdıgından bagladılar kolonları elektiriği pek ugraşmadılar gibime geliyor neden bu düşünceye kapıldımı sorarsanız 207 de kullanılan orjinal teyp benim 307 de de çalışıyor hiç sorunsuz yani açıkçası bursada bu içlerden çok iyi anlayan bir elektrikçiye ihtiyacım var

Mesaj Tarihi: 16 Şubat 2012 Saat 22:36
bakalım yarın şançelik peugeot a götürecem inşallah onlar çözer

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net