![]() |
|
bu arkadaslarımız neredelerrr :((( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2011 Saat 23:50 |
|
arkadaslar albay demırcan cecoli by ersin ve bırkac arkadas gırmıyormu artık foruma.hesapları askıya mı alındı neden ne olduki.
|
||
![]() |
||
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bulusma ve organızasyon resımlerı konusuda kaybolmus.neler oldu ki.???
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Albay+CeCoLi+Metin+Koliva+By Ersin+Engin Tepe ... ve diğer müdavimlerin çoğu yok! Harbiden babacanlar ne oldu?
Düzenleyen kapagan - 25 Kasım 2011 Saat 01:35 |
||
![]() |
||
|
AlbaYDemircaN: CeCoLi:Üzgünüm , Aradığınız Kriterlerde Forum Kullanıcısı Bulunamadı Metin: Hesap Durumu: Aktif Son Ziyaret: 15 Kasım 2011 Saat 13:16 koliva: Diğer arkadaşların durumlarına bakamadım. Bunun sebebi hakkında bilgisi olan var mı? Ne oldu CeCoLi forumda hesabı dahi bulunmuyor. Albayımın hesabı askıya alınmış sebep nedir? Bu arkadaşlar kimseyi kıracak üzecek tek bir kelime dahi kullanmış olamazlar diye tahmin ediyorum! Metin ve koliva'nın hesapları aktif. Metin son olarak 15 kasımda foruma girmiş sonra yok. bizim bilmediğimiz bir şeyler mi oldu? Bilen birisi bir şeyler yazsın. Ula ne oldi? |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Ben buradayim ![]() Takke dustu kel gorundu ![]() Düzenleyen koliva - 25 Kasım 2011 Saat 04:36 |
||
![]() |
||
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
|
yönetimle tersmi düştüler nedir acaba?
|
||
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
arkadaşım sen açtıkları sitede üyesin ne olduğunu zaten biliyorsun ne soruyorsun onu anlayamadım ?
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
Albaydemircan'dan gerisini zaten tanımamışım. Kısaca konu şudur. Ercan ve diğerleri 1 yılı aşkındır siteye üyeydiler. Bu üyelik sürelerinde siteye gönüllü olarak hizmet ettiler. Ve son olarakta siteyi biz bi yerlere getirdik gibi ilginç bir düşünceye bağlandılar birkaç arkadaşın ekstra gaz vermesinden dolayı ve peugeot turkey i onlara satmamı istediler. Bende trilyonda verseler satmayacağımı bana 5 tane adam gibi üye kalsa yeteceğini belirttim. Benim bu siteyi kurduğumdan beri tek amacım adam gibi adamlarla düzgün paylaşımlar içine girmedikti. Kendileri için yeni peugeotturkey için ayrılanların açtığı 7.siteyi açtılar. Yanlız unutulmaması gereken birşey var bu sevda ne onlarla başladı ne de onlarla biter 4 ay sonra 4. yılımızı kutlayacağız. Bu aile ortamı, elit ve kaliteli üyelerimizle büyüyerek devam edecektir. Kimseye kötü bir lafımız olmadı olmazda. Gidene de asla dur demedim. Herkesin yolu açık olsun.
|
||
![]() |
||
|
Peugeotturkey yönetimi şuan sadece ben ve koliva ( aykut ) dan ibarettir.
|
||
![]() |
||
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
|
Düzenleyen m.peker - 25 Kasım 2011 Saat 16:04 |
||
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
||
![]() |
||
|
Oluşturulan aile ortamının bozulması hiç hoş olmamış. Kendi adıma konuşayım. bir yıldan fazladır bu foruma üyeyim ve bahsi geçen arkadaşların siteye renk kattıklarını rahatlıkla söyleyebilirim. Hiç iyi olmamış hem de hiç iyi olmamış. Gerginliğin hiç lüzumu yoktu. Elim kırık daha fazla yazamıyorum. Kendi adıma üzüldüm durumun böyle olmasına. |
||
![]() |
||
|
Cesaret derken???????????????? |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Aldirma ![]() Ikidir bu arkadasin mesajini siliyorum ama israrla gonderiyor. Bir insana birseyi anlatmak icin illa ki laf soylemek gerekiyorsa bunu ben yapamam, benim isim degil. Kendisi uzunca bir mesaj hazirlamis ve reklam yapiyor. Isin ilginci mesajinin bir bolumunde diyor ki; "albaydemircan ve cecoli tarafından uyarıldık. hiç bir şekilde peugeotturkeyde aşağılayıcı veya muhalefet mesajların yazılmamasıdır.." E be adam bu uzun mesajinda yazdigin nedir? ![]() Düzenleyen koliva - 25 Kasım 2011 Saat 15:45 |
||
![]() |
||
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
|
Hımmm açıklama için teşekkürler GökhaN
|
||
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
||
![]() |
||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
|
Gidene kal,kalana git denmez giden herkesin yolu açık olsun aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza da hoş geldin diyorum.
|
||
![]() |
||
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
|
Allah Allah site de neler oluyor da haberimiz yokmuş :) Lakin bunun böyle olacağını az çok tahmin ediyordum... Neyse hayırlısı olsun. Bir gitmiş bir kalmış çok önemli değil...
|
||
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
||
![]() |
||
|
Her sene 1 veya 1 den fazla oluyor böyle gruplaşıp site açmalar ben alıştım ya ![]() |
||
![]() |
||
|
rica ederim. |
||
![]() |
||
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
|
gereksiz yere üye banlamalarıda olmuş keyfi yere. bir sitede1 bilemedin 2 yönetici olur. ne bu hayırdır tatil sitesimi yönetiyosun demezlermi adama. 50 tane yönetici wardı. 2 tane yeterde artar bile. biri birine kıl olsun hemen banlıyor olurmu öyle şey
|
||
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
||
![]() |
||
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
|
Her üye, bir zenginliktir. Gönül isterdi ki hep birlikte olalım, bir olalım, iri olalım, diri olalım. Ama olmayınca da olmuyormuş demek ki. Bilgilendirme için teşekkürler.
|
||
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |