Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bu arkadaslarımız neredelerrr :(((

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20194
Tarih: 02 Ağustos 2025 Saat 04:44
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: bu arkadaslarımız neredelerrr :(((
Mesajı Yazan: yeditepely
Konu: bu arkadaslarımız neredelerrr :(((
Mesaj Tarihi: 24 Kasım 2011 Saat 23:50
arkadaslar albay demırcan cecoli by ersin ve bırkac arkadas gırmıyormu artık foruma.hesapları askıya mı alındı neden ne olduki.

-------------
Atakan
2001 206 XS 1.6 16V benzinli (siyah)
İSTANBUL

Cevaplar:
Mesajı Yazan: yeditepely
Mesaj Tarihi: 24 Kasım 2011 Saat 23:51
bulusma ve organızasyon resımlerı konusuda kaybolmus.neler oldu ki.???

-------------
Atakan
2001 206 XS 1.6 16V benzinli (siyah)
İSTANBUL

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2011 Saat 01:34
  Albay+CeCoLi+Metin+Koliva+By Ersin+Engin Tepe ... ve diğer müdavimlerin çoğu yok! Harbiden babacanlar ne oldu?   

Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2011 Saat 01:54

AlbaYDemircaN:
Hesap Durumu: Askıya Alındı Cry
Son Ziyaret: 19 Kasım 2011 Saat 00:04

CeCoLi:Üzgünüm , Aradığınız Kriterlerde Forum Kullanıcısı BulunamadıCry

Metin:

Hesap Durumu: Aktif

Son Ziyaret: 15 Kasım 2011 Saat 13:16

koliva:
Hesap Durumu: Aktif
Son Ziyaret: Dün Saat 22:28

Diğer arkadaşların durumlarına bakamadım. Bunun sebebi hakkında bilgisi olan var mı? Ne oldu CeCoLi forumda hesabı dahi bulunmuyor.  Albayımın hesabı askıya alınmış sebep nedir? Bu arkadaşlar kimseyi kıracak üzecek tek bir kelime dahi kullanmış olamazlar diye tahmin ediyorum!

Metin ve koliva'nın hesapları aktif. Metin son olarak 15 kasımda foruma girmiş sonra yok. bizim bilmediğimiz bir şeyler mi oldu? Bilen birisi bir şeyler yazsın.

Ula ne oldi?QuestionQuestionQuestion

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2011 Saat 04:33

Ben buradayim Clown

Takke dustu kel gorundu Wink

Mesajı Yazan: dukenukem82
Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2011 Saat 09:01
yönetimle tersmi düştüler nedir acaba?

-------------
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg

Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2011 Saat 09:04
Orjinalini yazan: yeditepely yeditepely Yazdı:

arkadaslar albay demırcan cecoli by ersin ve bırkac arkadas gırmıyormu artık foruma.hesapları askıya mı alındı neden ne olduki.

arkadaşım sen açtıkları sitede üyesin ne olduğunu zaten biliyorsun ne soruyorsun onu anlayamadım ?

-------------
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr

Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2011 Saat 09:11
Albaydemircan'dan gerisini zaten tanımamışım. Kısaca konu şudur. Ercan ve diğerleri 1 yılı aşkındır siteye üyeydiler. Bu üyelik sürelerinde siteye gönüllü olarak hizmet ettiler. Ve son olarakta siteyi biz bi yerlere getirdik gibi ilginç bir düşünceye bağlandılar birkaç arkadaşın ekstra gaz vermesinden dolayı ve peugeot turkey i onlara satmamı istediler. Bende trilyonda verseler satmayacağımı bana 5 tane adam gibi üye kalsa yeteceğini belirttim. Benim bu siteyi kurduğumdan beri tek amacım adam gibi adamlarla düzgün paylaşımlar içine girmedikti. Kendileri için yeni peugeotturkey için ayrılanların açtığı 7.siteyi açtılar. Yanlız unutulmaması gereken birşey var bu sevda ne onlarla başladı ne de onlarla biter 4 ay sonra 4. yılımızı kutlayacağız. Bu aile ortamı, elit ve kaliteli üyelerimizle büyüyerek devam edecektir. Kimseye kötü bir lafımız olmadı olmazda. Gidene de asla dur demedim. Herkesin yolu açık olsun.

-------------

Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2011 Saat 09:15
Orjinalini yazan: dukenukem82 dukenukem82 Yazdı:

yönetimle tersmi düştüler nedir acaba?

Peugeotturkey yönetimi şuan sadece ben ve koliva ( aykut ) dan ibarettir.

-------------

Mesajı Yazan: m.peker
Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2011 Saat 14:38

-------------
307 1.6 110 hp comfort dizel

Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2011 Saat 15:31

Oluşturulan aile ortamının bozulması hiç hoş olmamış. Kendi adıma konuşayım. bir yıldan fazladır bu foruma üyeyim ve bahsi geçen arkadaşların siteye renk kattıklarını rahatlıkla söyleyebilirim. Hiç iyi olmamış hem de hiç iyi olmamış. Gerginliğin hiç lüzumu yoktu. Elim kırık daha fazla yazamıyorum. 

Kendi adıma üzüldüm durumun böyle olmasına.CryCry

Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2011 Saat 15:36
Orjinalini yazan: baydürüst baydürüst Yazdı:

bakıyorum konu 146 defa okunmuş fakat kimse cevap yazma cesaretinde bulunmamışWink

Cesaret derken????????????????

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2011 Saat 15:41
Orjinalini yazan: kapagan kapagan Yazdı:

Orjinalini yazan: baydürüst baydürüst Yazdı:

bakıyorum konu 146 defa okunmuş fakat kimse cevap yazma cesaretinde bulunmamışWink

Cesaret derken????????????????

Aldirma Wink

Ikidir bu arkadasin mesajini siliyorum ama israrla gonderiyor. Bir insana birseyi anlatmak icin illa ki laf soylemek gerekiyorsa bunu ben yapamam, benim isim degil. Kendisi uzunca bir mesaj hazirlamis ve reklam yapiyor. Isin ilginci mesajinin bir bolumunde diyor ki;

"albaydemircan ve cecoli tarafından uyarıldık. hiç bir şekilde peugeotturkeyde aşağılayıcı veya muhalefet mesajların yazılmamasıdır.."

E be adam bu uzun mesajinda yazdigin nedir? Sleepy

Mesajı Yazan: dukenukem82
Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2011 Saat 16:02
Hımmm açıklama için teşekkürler GökhaN 

-------------
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg

Mesajı Yazan: djchaos
Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2011 Saat 16:05
Gidene kal,kalana git denmez giden herkesin yolu açık olsun aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza da hoş geldin diyorum.

Mesajı Yazan: rifatseker
Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2011 Saat 16:28
Allah Allah site de neler oluyor da haberimiz yokmuş :) Lakin bunun böyle olacağını az çok tahmin ediyordum... Neyse hayırlısı olsun. Bir gitmiş bir kalmış çok önemli değil...

-------------
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)

Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4

Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2011 Saat 16:47
Orjinalini yazan: rifatseker rifatseker Yazdı:

Allah Allah site de neler oluyor da haberimiz yokmuş :) Lakin bunun böyle olacağını az çok tahmin ediyordum... Neyse hayırlısı olsun. Bir gitmiş bir kalmış çok önemli değil...

Her sene 1 veya 1 den fazla oluyor böyle gruplaşıp site açmalar ben alıştım ya Smile

-------------

Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2011 Saat 16:47
Orjinalini yazan: dukenukem82 dukenukem82 Yazdı:

Hımmm açıklama için teşekkürler GökhaN 

rica ederim.

-------------

Mesajı Yazan: toprak
Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2011 Saat 16:55
gereksiz yere üye banlamalarıda olmuş keyfi yere. bir sitede1 bilemedin 2 yönetici olur. ne bu hayırdır tatil sitesimi yönetiyosun demezlermi adama. 50 tane yönetici wardı. 2 tane yeterde artar bile. biri birine kıl olsun hemen banlıyor olurmu öyle şey

-------------
FGRDFG FSDGDSFG DSG

Mesajı Yazan: orhanax
Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2011 Saat 17:02
Her üye, bir zenginliktir. Gönül isterdi ki hep birlikte olalım, bir olalım, iri olalım, diri olalım. Ama olmayınca da olmuyormuş demek ki. Bilgilendirme için teşekkürler.

-------------
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+)

Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2011 Saat 17:18
Orjinalini yazan: orhanax orhanax Yazdı:

Her üye, bir zenginliktir. Gönül isterdi ki hep birlikte olalım, bir olalım, iri olalım, diri olalım. Ama olmayınca da olmuyormuş demek ki. Bilgilendirme için teşekkürler.

+1

Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2011 Saat 18:06
Herkes yerinde mutlu olsun benim kimseyle işim yok tek kötü yanı bazıları beni insanlara yanlış tanıtıyorlar aslında oda pekte umrumda değil.

biz bize yeteriz.

-------------

Mesajı Yazan: tolga35
Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2011 Saat 18:40
''Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir''...bakın ne güzel yazmış arkadaş imzasında.hoş şeyler değil,anladığım kadarıyla hegomonya tatmini adına site terk edilmiş.e nerde kalsı sanal da olsa arkadaşlık paylaşım???inşallah ben yanlış anlamışımdır,yinede allah razı olsun o arkadaşlardan sayelerinde çok şey öğrendim,saygılar ...

-------------
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg

Mesajı Yazan: ose
Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2011 Saat 18:42

Olanlar olmuş. Sağlık olsun.

Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2011 Saat 19:13
Zamanla bu arkadaşların yokluğuna da alışılır.Siteye ilk üye olduğum zaman da aktif,bilgili(hatta çok bilgili),yardımlaşmayı seven üyeler vardı.Şimdi yoklar,zamanla bu üyelerin de eskileri gibi unutulacağı kanaatindeyim.

Mesajı Yazan: loiz
Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2011 Saat 20:53
yaw tamam pug'da acemiyiz ama hondadan başlayın fatih intercool'a kadar genç yaşta birçok edinimimiz var bizde paylaşırız..hem paylaşanlar şimdi yoklar diye bi durum yok..ben sorduğum çoğu şeye sağolsun koliva'dan cevap aldım bakın bilenler varmış demekki..gidene güle güle bu her yerde oluyor,forumlar birbirine benzer tabiki hoş karşılamak lazım herkes kafasını rahat hisssettiği yerde takılır , ben honda forumuna üyeyim hala banlasınlarmı beni :D kimse canını sıkmasın gitti diye arkadaşlık bozulacak değil şahsen görüşen yine görüşüyodur ( ben zaten tanımıyorum) 
herkese keyifli forumlar..

-------------
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı
'04 golf V 1.6FSI siyah

Mesajı Yazan: Üçyüzaltı
Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2011 Saat 21:17
Bence site her haliyle on numara , hiçte eksik yok , oldukçada aktif bir forum Thumbs Up

Mesajı Yazan: maestro
Mesaj Tarihi: 26 Kasım 2011 Saat 00:14
Orjinalini yazan: yeditepely yeditepely Yazdı:

Orjinalini yazan: kapagan GökhaN Yazdı:
arkadaşım sen açtıkları sitede üyesin ne olduğunu zaten biliyorsun ne soruyorsun onu anlayamadım ?

Aslında durum gayet açık yeni foruma üye toplamak için acemice bir girişim.

-------------
Kem âlât ile kemâlât olmaz...

Mesajı Yazan: Üçyüzaltı
Mesaj Tarihi: 26 Kasım 2011 Saat 00:30
Aynen katılıyorum , yeni siteye dikkat çekmek isteyen bir yaklaşım

Mesajı Yazan: musictime
Mesaj Tarihi: 26 Kasım 2011 Saat 09:10
Orjinalini yazan: toprak toprak Yazdı:

gereksiz yere üye banlamalarıda olmuş keyfi yere. bir sitede1 bilemedin 2 yönetici olur. ne bu hayırdır tatil sitesimi yönetiyosun demezlermi adama. 50 tane yönetici wardı. 2 tane yeterde artar bile. biri birine kıl olsun hemen banlıyor olurmu öyle şey

arkadasıma katılıyorum yönetici cok fazla idi ama olan olmuş önemli değil 

-------------
2006 MODEL PEUGEOT 206 X-DESİGN 1,4 MOTOR 75 HP CASTROL YAĞ MİCHELİN ENERGİ SAVE LASTİKLER FULL SES SİSTEMİ KİCKER + PİONEER TEAM

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net