![]() |
|
307 cd changer alternatifi çözüldü resimli montaj |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2011 Saat 22:23 |
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
|
erkerd5429 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erkerd5429
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
cd changer yerine takılan aparat 15 tl imiş nerden bulabiliriz bunu benimde çıkarıp atasım var sıkıldım artık changer in naz ından kaprisinden
|
|
2003 1,6 xr benzin/lpg
54 tk 977 0 Rh (+) pozitif |
|
![]() |
|
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boş raf 15 tl dedim usb/sd çevirici zımbırtı 140tl civarı
yanlışlık olmasın
|
|
|
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
çok güzel paylaşım tebrikler |
|
ch cr
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
çok güzel iş çıkarmışsın siyah silikonla halledersin o kenarları maliyetinide yazarsan arkadaşlara yardımın tam olur :)
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
Cok çok teşekkürler.. peki bi soru; mp3, mp4 vs.. bunları aldığın cihaz okuyor degil mi. Yani tüm formatları okuyabiliyosun, eskisi gibi tırak dedi yok? :)
Ayrıca resimler mükemmel.. hep cepten giriyorum, uygulama resimleri hep gec açıyordu ama bu konuda şıp diye açıldı hepsi :) |
|
![]() |
|
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
cihazın ismini modelini nerden temin ettiğini paylaşırmısın?
|
|
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
|
![]() |
|
cd changer girişine takılan usb/sd aparat 1.) xcarlink var fiyat 130 euro dediler.2.) cadence var o da 150tl civarı.
3.) benim aldığım "audio system" gittgidiyor dan aldım: . 137 tl
tam ismi "ausio system digital cd changer"...
rafı teybciden aldım, çerçevesi ile satılıyor, 15 tl.
çerçevesini attım.
|
|
|
|
![]() |
|
usb belleğin ya da sd belleğin içine 6 adet klasör açıyoruz isimleri CD01 CD02 CD03 CD04 CD05 CD06 olacak. bunların içine en fazla 99 ar tane mp3 atabiliyoruz.
|
|
|
|
![]() |
|
alışveriş linki yasaksa bu ileti silinebilir.
|
|
|
|
![]() |
|
lkr_yldz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Konum: Sultangazi/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 274 |
ben cadence marka olanını kullanıyorum yaklaşık 6 ay oldu sanırım tıkır tıkır maşallah. sorunsuz çalışıyor. ayrıca bi not cd9 a kadar dosya açabiliyorsunuz. yani 297 adet fazla müzik demek.
|
|
2006 206 Feline 1.4 бензин
Cadence Digital Music Changer 195/50/15 Lassa İmpetus Revo |
|
![]() |
|
lkr_yldz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Konum: Sultangazi/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 274 |
2006 206 Feline 1.4 бензин
Cadence Digital Music Changer 195/50/15 Lassa İmpetus Revo |
|
![]() |
|
repropark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: MALATYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı repropark
çok iyi olmuş fakat cd changer yerinde kalıpta modülü torpidoya koysaydınız çok daha estetik olurdu, insanlar sırf orası boş durmasın diye bozuk cd changer arıyor
![]() güle güle kullanın.
|
|
307 1.6 Xt Triptronik (Çin Mavi)
|
|
![]() |
|
boş kalmasın diye raf yaptık ya
![]() |
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Guzel calisma.
Ses kalitesi tabii ki kaydedilen mp3'un kalitesine gore degisir ama sormak istedigim acaba bu ekleme cikarmalardan sonra sesin kalitesinde bir dusus olup olmadigi? |
|
![]() |
|
repropark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: MALATYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı repropark
ses kalitesinde kesinlikle düşüş değil artış olacaktır. buna emin olun çünkü müziği dijital olarak dinliyorsunuz. kaset, cd vs. gibi şeylerin yıpranmalarından dolayı ses kalitesi zamanla düşer ama usb ve sd diskten dinlenen müzikte kesinlikle kayıp olmaz.
Tabiki kaydettiğiniz müziğin kalitesi önemlidir, müzik kaliteli ise sıfır hata ile dinlersiniz. bende orjinal teybe kaseti iptal edip aux çıkışı yapıyorum, açılmış bir konu mevcut isteyenler takip edebilirler. bunun ardındanda kısmet olursa usb sd aux özelliği sağlayan bir modül yapmayı planlıyorum. tüm peugeot sahipleri ile burada paylaşacağım.
|
|
307 1.6 Xt Triptronik (Çin Mavi)
|
|
![]() |
|
fakat biri sıkıştırılmış 3-5 mb lık mp3 (modül track emulasyonu yapıyor ama tabi mühendisler daha iyi bilir.) biri 17-18 parça alan orjinal track cd nin kalitesi. arada fark vardır ama ben bilemiyorum...
şu an gayet memnunum...
|
|
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
10 numara olmuş eline emeğine sağlık.
|
|
![]() |
|
tayfur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
bende düşünüyorum bu cihazdan almayı henüz yakından görmedim ama cihazı teypin kaset girişine monte etmeyi düşünüyorum, kaset iptal olacak, tam sığarmı bilmem ama boşluk kalırsa etrafınada özenle yapılmış bir çerçeve yapıp kullanmayı düşünüyorum.
gördüğüm kadarıyla tam kaset büyüklüğünde bir alet. ayrıca aldığınız boş raf 307 için değil sanırım, 307 nin boş rafı oldukça derin kesmenize gerek kalmayacak kadar Düzenleyen tayfur - 01 Aralık 2011 Saat 00:00 |
|
307sw 1.6 hdi premium
2006 |
|
![]() |
|
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Eline sağlık. Benim cd değiştiricim de bu hafta başı itibarı ile sessizliğe gömüldü. Orijinal görüntüyü bozmak istemediğimden dolayı böyle bir çözüm düşünüyorum ama güzel bir pioneer almak da fena fikir gibi değil. Offf... Bir türlü karar veremiyorum. :S Bu gidişle ben sadece radyo ve tek cd çalarla uzun süre gideceğim...
|
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |