![]() |
|
OTO MP3 ÇALAR TAKTIRMAK İSTİYORUM..LÜTFEN YARDIM.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cenap_sahin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2011 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cenap_sahin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2011 Saat 21:32 |
Arkadaşlar merhaba..yeni üyeyim..daha bugün 2001 model 206 xt sahibi oldum ve arabalar konusunda acemi olduğumu belirteyim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni aracınız hayırlı olsun. fm transmitter den ben de verim alamadım. Bence güzel bir teyp alıp keyfinize bakın. Direksiyondan kumandayı çok da takmaya gerek yok bence. Eskiden direksiyondan kumanda mı varmış... :) Yine de direksiyondan kumandayı kullanmayı çok istiyorsanız forumda bununla ilgili konular olması lazım.
|
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Fm transmitterdan ben çok memnun kaldım.Ama işin bir püf noktası var eğer ayna gibi dinlemek istiyorsanız radyonun anteniyle bağını çıkaracaksınız deneyin ve görün. ;)
|
|
![]() |
|
cenap_sahin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2011 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cenap_sahin
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok teşekkür ederim arkadaşlar..peki başka bir oto mp3 çalar taktırmak riskli midir..arabanın beyni falan diyorlar.teyp taktıracağım derken arabadan olmayalım:) acemiliğime verin:)
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Aküden direk hat çekilse daha iyi olur diyorlarda tecrübem olmadığı için ancak bukadar bilgi verebilirim.
![]() |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
pioneer teyp alırsan kola bağlantı aparatı kullanarak kolu devreye sokarsın ama her pioneerde uymuyor tabıkı bazı modellerı var teyp satın alacagın yere sorarsan onlar hem aparatı baglar hem uygun bı teyp verırler
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Direksiyon kumandasini kullanabileceginiz, takacaginiz teyp markasina ozel uretilmis kablo adaptorleri mevcut. Cok ucuz degiller ama bu sekilde temiz bir sekilde aktif edebilirsiniz. |
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |