Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

OTO MP3 ÇALAR TAKTIRMAK İSTİYORUM..LÜTFEN YARDIM..

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20156
Tarih: 23 Eylül 2025 Saat 21:52
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: OTO MP3 ÇALAR TAKTIRMAK İSTİYORUM..LÜTFEN YARDIM..
Mesajı Yazan: cenap_sahin
Konu: OTO MP3 ÇALAR TAKTIRMAK İSTİYORUM..LÜTFEN YARDIM..
Mesaj Tarihi: 22 Kasım 2011 Saat 21:32
Arkadaşlar merhaba..yeni üyeyim..daha bugün 2001 model  206 xt sahibi oldum ve arabalar konusunda acemi olduğumu belirteyim Big smile Arabam çok temiz masrafsız fakat malumunuz orjinal kendi kasetçaları var üzerinde ve direksiyonun arkasındaki çubuktan da kontrol ediliyormuş...Şimdi sormak istediğim şey şu...Ben bu kasetçaları değiştirip yerine oto mp3 çalar taktırırsam direksiyonun arkasındaki kontrol çubuğunu kullanabilecek miyim? Ya da bu kontrol çubuğunu oto mp3 çalarda kullanabilmem için bildiğiniz bir yöntem var mı...Çeşitli forumlarda Fm Transmitter den bahsediliyor fakat birçok kullanıcı Fm Transmitter lerin parazit yaptığını ve cd kalitesinden uzak olduğunu söylüyor..Ben müzik öğretmeniyim ve bu çok önemliSmile Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: orhanax
Mesaj Tarihi: 22 Kasım 2011 Saat 22:45
Yeni aracınız hayırlı olsun. fm transmitter den ben de verim alamadım. Bence güzel bir teyp alıp keyfinize bakın. Direksiyondan kumandayı çok da takmaya gerek yok bence. Eskiden direksiyondan kumanda mı varmış... :) Yine de direksiyondan kumandayı kullanmayı çok istiyorsanız forumda bununla ilgili konular olması lazım.  

-------------
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+)

Mesajı Yazan: yavuz25
Mesaj Tarihi: 22 Kasım 2011 Saat 22:53
Fm transmitterdan ben çok memnun kaldım.Ama işin bir püf noktası var eğer ayna gibi dinlemek istiyorsanız radyonun anteniyle bağını çıkaracaksınız deneyin ve görün. ;)

Mesajı Yazan: cenap_sahin
Mesaj Tarihi: 22 Kasım 2011 Saat 23:02
çok teşekkür ederim arkadaşlar..peki başka bir oto mp3 çalar taktırmak riskli midir..arabanın beyni falan diyorlar.teyp taktıracağım derken arabadan olmayalım:) acemiliğime verin:)

Mesajı Yazan: yavuz25
Mesaj Tarihi: 22 Kasım 2011 Saat 23:39
Aküden direk hat çekilse daha iyi olur diyorlarda tecrübem olmadığı için ancak bukadar bilgi verebilirim.Wink

Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 23 Kasım 2011 Saat 00:54
pioneer teyp alırsan kola bağlantı aparatı kullanarak kolu devreye sokarsın ama her pioneerde uymuyor tabıkı bazı modellerı var teyp satın alacagın yere sorarsan onlar hem aparatı baglar hem uygun bı teyp verırler

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 23 Kasım 2011 Saat 08:39

Direksiyon kumandasini kullanabileceginiz, takacaginiz teyp markasina ozel uretilmis kablo adaptorleri mevcut. Cok ucuz degiller ama bu sekilde temiz bir sekilde aktif edebilirsiniz.

Mesajı Yazan: sedataksu
Mesaj Tarihi: 23 Kasım 2011 Saat 11:37
Orjinalini yazan: cenap_sahin cenap_sahin Yazdı:

çok teşekkür ederim arkadaşlar..peki başka bir oto mp3 çalar taktırmak riskli midir..arabanın beyni falan diyorlar.teyp taktıracağım derken arabadan olmayalım:) acemiliğime verin:)
Teyp bu işi bilen biri tarafından yapılırsa hiçbir şey olmaz.Koldan kumanda etmek isterseniz bununla ilgili forumda bilgiler mevcut.Cd usb ve aux çıkışı olan güzel bir teyp alın taktırın transmitterla uğraşmayın.

-------------
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal
Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler...
* 28 ÇOTANAKLAR *

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net