Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 307 sw pack aracım hakkında bilgim yok yardım...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307 sw pack aracım hakkında bilgim yok yardım...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 307 sw pack aracım hakkında bilgim yok yardım...
    Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2011 Saat 15:04
Merhaba herkese. forumda yeniyim. tanışma bölümüne yazdım.
2005 model 307 sw pack 1.6 16v lpg li panoramik tavan araç aldım. 40bin kmde yepisyeni :) gibi yetkili servis bakımlı. azcık fazla para verdim ama çok sindi içime...

rutin bakımını yaptırdım. (yağ, yağ-hava-polen filtresi      lpg filtreleri ve ayarı.)

fakat aracımın donanımlarını bilmiyorum.
asr esp eps abs falan hangileri var hangileri yok bilmiyorum.
peugeot müşteri hizmetleri yetkili servise yönlendiriyor. yetkili servis para tuzağı sevmiyorum.

1. viteste gaza yüklendiğimde debriyaj kaçırıyor gibi geldi test sürüşü yaparken  , ama antipatinaj sistemi de olabilir emin değilim nasıl belli olur. ışık yanmadı göstergelerde.

triger hiç değişmemiş, km az ama araç 7 yaşında.

1.) aracımın özellikleri ve donanımları konusunda nasıl bilgi edinebilirim.

2.) üzerindeki orijinal lastiklerin dişleri iyi ama 7 yıl geçmiş değiştirmek şartmıdır? triger değişmeli mi? triger bakımında hazır o kısım sökülmüşken yapılan bakım ve değişmesi gereken parçalar?

3.) airbag hatası veriyor. sol sinyal kolunun içinden düzeltilir dediler. maliyet nedir? tecrübesi olan?,

4.) track cd yaptım çalmıyor nasıl çalabiliriz?

aracın püf noktaları hakkında bilgi sahibi olanlardan yorumlar alabilirim.,

şimdiden teşekkürler.

Düzenleyen albayman - 23 Kasım 2011 Saat 22:08
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2011 Saat 15:41
1-)Anti patinaj sistemi olsa göstergede lamba yanıp söner arabanın müdahele ettiğini göstermek için.Debriyajın kaçırdığı hissine ne sebep oldu?Bildiğim triger km ye göre değişir sizinde yaklaşmış gibi. 
1-)Kullanım klavuzunu okuyarak tüm bilgilerine ulaşabilirsiniz aracın.Şahsen ben öyle yaptım. :)
2-)7yıl bir lastik için çok uzun bir süredir.Sizi ve araçtakileri her an tehdit eder güvenlik bakımından.;)En kısa zamanda değiştirmenizi tavsiye ederim.
3-)Hava yastığı hayatsal bir önem taşıdığından bunu servise danışmanızı tavsiye ederim.
4-)Daha detaylı bilgi verirseniz daha net cevap verebiliriz.;)

Düzenleyen yavuz25 - 22 Kasım 2011 Saat 15:43
Yukarı Dön
droprain72 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
30 - Haziran - 1966

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı droprain72 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2011 Saat 15:57
Merhaba arkadaşım
aracın üzerindeki lastikler yaklaşık 6 senelik.6 senede lastikler yıpranmasa bile deforme olduğundan değiştirmen senin yararına olur.
triger değişimi 5 senede bir yada ortalama 80.000 km dedir.benim aracım 2004 mdl.40.000 km de ama ben alır almaz değiştirdim.değişirken komple set V kayışı ve devirdaim pompasıda değişecek.buda ortalama 350-450 tl arası.
airbag hatasını herhangi bir peugeot özel servisinde p2000 cihazına bağlatarak öğrenebilirsin.
bizim bu araçlar kolay kolay kopya track cd çalmaz.huyu bu napalım
araçta antipatinaj diye tabir ettiğin kar modunda kullanmış olabilirsin ama bağırmaması lazım.
dediğim gibi bunları özel yada yetkili bir peugeot servisinde P2000 cihazına bağlatarak ve ustaya sorarak çok rahat bilgi sahibi olabilirsin.
bu arada aracın hayırlı uğurlu olsun.Allah gile gile kullanmak nasip etsin.
saygılar...
2005 307 sw hdi
Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2011 Saat 16:13
çok teşekkür ederim cevaplar için. gerçekten hızlı geldi şaşırdım :)

inşallah kazasız belasız günlerde...,

ozaman sanayi yolu göründü bize :)

bilgisayara (p2000) bağlatınca aracın sahip olduğu tüm donanımı görebiliriz sanırım. gerçi satıldığı tarihin en dolu aracıymış ama bakıcaz artıkın...

5li cd changer kullanmayı da henüz bilmiyorum. evde nero ile track cd yaptım okumadı. geri vermedi bazen. öğrenecem artık. nero da bir sürü özellik var, hangisini ne yapacaz o da zor anlamak lazım.
load cd 1 diyor, hiç bir şey çalmıyor... sonra radyoya dönüyor. src tuşuna basıyorum, önce bi sessizlik, sonra radyoya dönüş...,

kavrama şöyle: 1. viteste kaldırırken, şu araç gelmeden geçivereyim diye azcık basıverince, motor devri 4000e vardı ama araçta aynı hızlı kalkışı yaşamadık. araç gayet sakindi. sanki debriyaj kaçırıyor gibi. zaten biraz yukarıda kavrıyor.

airbag hatası 100 tl gibi bir rakama hallediliyormuş ama 2 3 saatlik işi varmış.

aracın kullanım kılavuzu mevcut değil. pug websitesine baktım hep tarih tarih. benim araç nisan 2005 çıkışlı. sitede bu tarih aralığında sunulan kılavuz benim araca uygunmu bilmiyorum.

yavaş yavaş öğreniyorum artık...
Yukarı Dön
droprain72 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
30 - Haziran - 1966

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı droprain72 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2011 Saat 16:26
tekrar selam
arkadaşım öncelikle nero da track cd yaparken en düşük hızda ve kaliteli boş cd ye yazdırman gerek.hız 8-16X olmalıdır.cd changer den çıkartırken kaç numaralı gözdeyse o tuşa uzun bi süre basman kafi, çıkaracaktır.cd yi çalamdığı için otomatikmen radyoya geçiyor.
airbag hatsını dediğim cihaz size açıklıcaktır.belkide kabosu kopmuş fişide çıkmış olabilir.bu araçlar 4 ileri otomatik şanzumana sahip.2.3.ve 4. viteslerde seyrederken ani gaza basmalarda vites küçülür.
istanbulda olsan sana kullanma klavuzunu temin edebilirdim.sormak istediğin başka sorular varsa çekinmeden yazabilirsin.
saygılar...
2005 307 sw hdi
Yukarı Dön
felusdomesticus Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı felusdomesticus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2011 Saat 16:51
windows media playerın "BURN" özelliğini kullanarak track cd yaparsanız bi sorun yaşamazsınız.Bende çalışıyor.
Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2011 Saat 17:37
teşekkürler.

arabam 5 ileri manuel vites bunu belirtmeyi unuttum sanırım.

cd konusunda: cd changere cd taktıktan sonra vızzt bızzt sesler geliyor, önce o cd ışığı yanıp sönüyor, sonra da bütün ışıklar komple yanıp sönüyor cd yi vermiyor. bi kaç saat sonra arabayı çalıştırınca keyfine göre cdyi dışarı veriyor ama katiyen cd dinleyemedim...

bide windows media player da deneyelim...

bu arada araba çok güzelmiş bindikçe anlıyor insan. bikere baya sessiz motoru, çalışıp çalışmadığı dışarıdan-içeriden pek belli olmuyor, duyamıyorsunuz. egsoz da orijinal sessizinden. ben zaten bağıran baş ağrıtan arabayı sevmem pek. iç mekan epey geniş. panoramik tavana bayıldım. far ve silecekler otomatik, manuel de oluyor. kol dayamalar, fonksiyonel arka koltuklar, servis masaları, soğutmalı derin torpido kullanışlı. gösterge ve yol bilgisayarına detaylı bakamadım. onlarıda inceliycem. okuldaki öğretmen arkadaşlar çok beğendiler.

serilik sportiflik aramayanlar için tam keyif aracı...
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2011 Saat 17:43
Sizdeki aracin aynisinin tipkisinin 2003 modelinden kullaniyorum.Benimki de pack versiyonu. Bahsetmediginiz ve ileride guzelligini anlayacaginiz bir diger ozellik ise arka koltuklarin teker teker yerlerinden cikabiliyor olmalari. Dahasi bu koltuklar bagaj kismina koyulabiliyor. Ben burada cok gordum, arka koltuklar komple yerinden cikarilmis ve ikisi bagaja koyulmus. Cocuklar icin super oyun mekani oluyor o durumda. 
Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2011 Saat 17:45
bu arada yakıt göstergesine alışamadım çok tuhaf. verileri tekerlek hareketinden aldığı için yakıt sürekli azalıyor görünüyormuş. içinde çeyrek depoya yakın benzin vardı cuma aldığımda. 30 tllik benzin de ben aldım. lpgli araca 2 haftadan fazla yetmesi lazım (corsa 98 kullandım ordan biliyorum) değilmi? sabahları lpg ye çabuk geçiyor. şuan benzin hiç yok görünüyor göstergede. lpgli aracı olanlar nasıl anlıyorlar ki?
Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2011 Saat 17:48
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Sizdeki aracin aynisinin tipkisinin 2003 modelinden kullaniyorum.Benimki de pack versiyonu. Bahsetmediginiz ve ileride guzelligini anlayacaginiz bir diger ozellik ise arka koltuklarin teker teker yerlerinden cikabiliyor olmalari. Dahasi bu koltuklar bagaj kismina koyulabiliyor. Ben burada cok gordum, arka koltuklar komple yerinden cikarilmis ve ikisi bagaja koyulmus. Cocuklar icin super oyun mekani oluyor o durumda. 
önceki sahibi hepsini anlattı koltuklarla ilgili sıkıntım yok şimdilik, teşekkürler.
arkada lpg tankı olduğundan ben o dediğinizi yapamıyorum şuan. ileride bir çözüm düşünürüm, henüz çocuk yok :))) dert de yok :))))))
Yukarı Dön
tolga35 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
20 - Ağustos - 1971

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tolga35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2011 Saat 21:00
aracın hayırlı olsun kardeşim.sanırımdüz vites,debriyaj kaçırdığını anlamak için birinci vitese takıp el frenini çek,debriyajı yavaşça bırak araç stop ederse debriyaj sağlamdır.stop etmez yada debriyajı bıraktıktan bir iki saniye geç stop ederse debriyajda sorun var demektir...
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2011 Saat 22:35
Orjinalini yazan: tolga35 tolga35 Yazdı:

aracın hayırlı olsun kardeşim.sanırımdüz vites,debriyaj kaçırdığını anlamak için birinci vitese takıp el frenini çek,debriyajı yavaşça bırak araç stop ederse debriyaj sağlamdır.stop etmez yada debriyajı bıraktıktan bir iki saniye geç stop ederse debriyajda sorun var demektir...

Dediğiniz yol doğru ona birşey diyemem ancak tehlikeli çünkü debriyajı aşındıran bir hareket olacaktır..Onun yerine şu şekildede anlayabilirsiniz;düz yolda diyelimki 4.vitesteyken 3000 devirde 120km hızla gidiyorsunuz.Yokuş çıkarken aynı şekilde vitesi 4 e getirip devri de 3000 e getirdiğinizde eğer hız 120 ise sıkıntı yok ama daha az bir sürat  varsa o zaman balata kaçırıyordur değiştirilmesi gerekir.Biraz uzun oldu ama...Wink

Düzenleyen yavuz25 - 22 Kasım 2011 Saat 22:36
Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2011 Saat 09:49

günaydın, teşekkürler arkadaşlar...

aracın devir-hız-vites oranları değişmiyor, yokuş aşağı ya da yukarı farketmez hep aynı. debriyaj bitik değil ama sanırım epey aşınmış. bana kaçırıyor gibi gelmişti. 1 den 2 ye atınca kaçırmı hissini yaşamıyorum. gayet de güzel hızlanıyor, koltuğa yapıştırıyor.
yokuş kalkış desteği var arabada onu anladım. düz zeminde kalkışta stop etmemek için gaza biraz basmak gerekiyor çünkü araba ağır. ve özellikle 1. viteste aracın kendine has bir huyu var çözemedim. ama yokuş yukarı kalkarken debriyaj kavrama yapar yapmaz gaza hafif bile dokunsam hemen 2000 deviri biraz geçiyor otomatik olarak.

ha birde daha önceki aracımda (1998 corsa gls) rölenti-kalkış sorunu yaşadığımda, makineye bağladı ve şıp diye anladı usta, motor ısı sensörü ve rölanti sensörlerini ve soketlerini güzelce temizledi korozyondan arındırdı. hiç bir sorun kalmamıştı. makineye bağlatınca özellikle sorucam, temizlettirecem.

birde şu benzin göstergesini nasıl anladığınızı benimle paylaşırmısınız? :)
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2011 Saat 09:52
O zaman aracınızı gönül rahatlığı içinde kullanabilirsiniz.WinkBenzin göstergesi hakkında ne soruyorsunuz tam anlayamadımda.Smile
Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2011 Saat 10:59

arabam lpg li, dolayısı ile sadece lpg ye geçene kadar 5 -10 dk bile benzin kullanmıyor. ama yol aldıkça benzin ibresi iniyor. hatta şuan benzin ibresi sıfırda :) ama eminim benzin var arabada. ben alırken çeyrek depo vardı, ben 30 tl daha kattım ne olur ne olmaz diye. izmirden aydına, nazilliye, muğlaya geldim. şimdi heegün 40 km yapıyoırum. lpg aldım tekrar ama benzin almadım. ibre bildiğin SIFIR :) ama eminim benzin var depoda.

araştırdığıma göre bu pejolar benzin göstergesini depodan değil de tekerlekten verileri alıyormuş. ayrıca 7 litreden az konulan yalıtı tanıyıp göstergeye yansıtmıyormuş.

***1 lpgli 307 kullanıcıları acaba nasıl anlıyorlar depodaki benzin miktarını?

birisi ufak bir direnç ve anahtar takmış ama ben orijinalliği bozma taraftarı değilim pek...

ayrıca lastikleri şimdilik kullanıyorum ama ilk fırsatta (duygusal durumlar £) lastikleri değişicem rot kollarıyla beraber...

***2  arabam 2005 model 42000 km de. günde 5-6 km şehir içi git gel yapılmış...  sizce triger vs değişeyimmi? yoksa 60000km bakımını bekleyip ozaman mı değştirmeliyim?

ayrıca bu hafta sonu inşallah makinye bağlatıcam.

***3 sanayiye gittiğimde neleri kontrol ettirip neler yaptırmalıyım? püf noktalarını kullanıcılar daha iyi bilirler.
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2011 Saat 11:04
1-)Benzin göstergesi doğru gösteriyor olabilir ancak lpgye geçtiğinizde benzini kesen valf kaçırıyor olabilir buda mesafe gittikçe benzini yakar yani çift yakıt yakmış olursunuz.Şimdi bazı arkadaşlar diyecekki ikisi birden yansa tekleme falan olmazmı? Eğer aşırı fazla bir miktarda olmazsa tekleme olmaz.Çorbaya tuz olur.;)
2-)km az ama 6 yıl olmuş.Km eskittiği gibi zamanda eskitir parçayı bu konuyu servise danışmanızı tavsiye ederim.
3-)Ön düzen kontrol edilirse iyi olur birde motorda periyodik olarak değişmesi gereken parçalara baktırırsanız daha iyi olur.Wink
Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2011 Saat 11:53
yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
bu hafta sonu baktıralım, sonra sizlerle tekrar ele alalım konuyu.

yolum düşerse tüv e gidip şu simit tüp olayını sorucam. eğer geçiyorsa ileride taktırıcam. şuan lpg tankı bagajda ve 50lt kocaman yer kaplıyo gıcık oldum :) şimdilik sıkıntı yok ama ileride tüvden gelecek cevaba göre hareket edeceğim...

arabayı kullandıkça yorumlarımı yavaş yavaş yazarım. forumu da ara ara takip ediyorum çok güzel bir paylaşım yeri :)

görüşmek dileğiyle.
Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2011 Saat 22:47

CD CHANGER ALTERNATİF ÖNERİSİ

müzik sitemi bşlığında konu açtım ama buraya da yazayım,
cd changerin nazını çekmektense şöyle bir fkir geldi aklıma:

piyasada anycarlink diye bir usb-sd adaptör satılıyor (bizim arabaya uygunmu bilmiyorum) eğer uygunsa, cd changer bağlantısının yerine takılıp cd changer iptal ediliyor. hazır iptal edilmişken cd changeri komple çıkartıp, yerine aynı büyüklükte siyah,, önü açık bir kutu yerleştirip, bu kutunun bir kenarına da usb-sd adaptörü monte edip multimedia olarak kullansam nasıl olur?

aracıma uygun usb-sd adaptör ve de cd changer büyüklüğünde kutu tavsiyesi?

teşekkürler...
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2011 Saat 23:02
orjinale müdahele etmemenizi tavsiye ederim.Wink
Yukarı Dön
albayman Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı albayman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2011 Saat 08:19
bize uygun olan xcarlink diye bişey ve kullanıcı yorumları olumlu görünüyor. belleğine cd01 cd02 cd 03........ şeklinde 6 klasör ve içine en fazla 99ar tane mp3 atılabiliyor. cd changer girişine (8pin miş) bağlanıyor ve cd changer olarak tanıyor aracımız. direksiyon kolundan cd değiştirir gibi klasör ve track değiştirir gibi mp3 değiştirebiliyormuşuz.
evet ben de hep orjinal derim ama bu cd changer çekilecek gibi değil...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 352 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 323 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107447 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1529 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3134 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9510 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8771 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 947 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 959 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1597 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55482 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 301 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1286 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2261 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 273 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2581 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 572 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 2171 0 Şmşk
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 16021 23 M.Emin
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
alibozoglu1 1
İlyas41 1
badking530 1
CBerkG 1
kaya52 1
karauurböcei 1
ankaralı_emre 1
Pyrs 1
Barisge 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English