![]() |
|
DİFİRANSİYEL SESİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ferdihazer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ferdihazer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2011 Saat 22:52 |
ARKADAŞLAR 2001 306 PLATİNYUM UM VAR 167.000 DE TÜM BAKIMLARI YAPILDI.ŞİMDİ 169.000 KM DE ANCAK SON 1 AYDIR 5 . VİTESTE ISLIK GİBİ BİR SES GELİYOR DİFİRANSİYEL VEYA VİTES DİŞLİSİ DİYORLAR. DAHA ÖNCE BU SIKINTIYI YAŞAYIP ÇÖZEN VARSA YARDIMLARINI BEKLİYORUM . ANKARADA YIM
BİR DE GÖĞÜSTE HAFİF BİR TİTREME İLE BERABER SES GELİYOR NASIL ÇÖZERİM .
|
|
306 DEĞİL HAYAT TARZI
|
|
![]() |
|
D3VL3T ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: TRABZON Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şanzımanda dişli sıyırmaya başladı yada ayna kırıldı ..
|
|
D3VL3T
|
|
![]() |
|
ßarış ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1995 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
önce kendinizi tanıtırsanız daha iyi olur. birde büyük harflerle yazmak bağırmak anlamına gelir bilginize..
|
|
<< Barış Yavaş >>
Peugeot 206 1.4 Sedan beyaz 2007 benzinli |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Öncelikle hoş geldiniz.Dediğiniz ses genel konuşmak gerekirse ya şanzumandan yada difransiyelden geliyor. Bunu net olarak belirleseniz daha iyi olur.
Düzenleyen yavuz25 - 22 Kasım 2011 Saat 16:05 |
|
![]() |
|
ferdihazer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ferdihazer
![]() ![]() ![]() ![]() |
ankara dan ferdi hazer ben . 34 yaşındayım würth türkiye grubu personeliyim. otomotiv sektörünün içindeyim 2001 şeytan kırmızı xr platinium sahibiyim yaklaşık 1 senedir bende araçta sıfır kazz ve değişen yok şükür çok zor bulmuştum zaten.
son günlerde 5 . viteste iken zırıldama gibi bir ses geliyor ama kesinlikle şanzıman dan değil onu biliyorum 5. vites senkromençinden yada difiransiyelden diye düşündüm .
hani belki olur ya daha önce bu sıkıntıyı yaşayıp çözen varsa tecrubesinden faydalanabilirim diye yazdım . evet var mı fikri olan acaba ve aşağı yukarı ne civarda bir masraf tutar ?
kimseye bağırmak gibi bir derdim de olamaz arkadaşlar yanlış anlaşılmak istemiyorum kusura bakmayın öğrenicez bunları
|
|
306 DEĞİL HAYAT TARZI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ferdihazer
yavuz kardeş hoşbulduk
|
|
306 DEĞİL HAYAT TARZI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ferdihazer
d3vl3t kardeş dişli neden sıyırır birde ayna dediğin nedir bilmiyorum yardımcı olursan bu konuda sevinirim
|
|
306 DEĞİL HAYAT TARZI
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
bence bir servise veya bildiğin iyi bir ustaya baktırt gerekirse birkaç farklı ustaya baktırt ve arızadan tam emin olduktan sonra yaptır düşündüğün arızada olmaya bilir çok farklı başka bir arızada çıkabilir
Düzenleyen djchaos - 23 Kasım 2011 Saat 23:37 |
|
![]() |
|
D3VL3T ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: TRABZON Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
dişli ani kalkış yaparsın 1 viteslerde felan ondan dişli kırar yada aşınmaya başlar kardeşim
bide ayna var bu şanzıman kutusunun içinde o 2 kalıp şeklinde dir kaynkatır o fabrikadan onun kaynağı kopmuştur sakın kaynak yaptırma tutmuyor.
|
|
D3VL3T
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ferdihazer
d3vl3t kardeş bu ayna kaynak meselesi nasıl olur kaynak yaptırma dediğin için soruyorum eğer öyleyse nasıl çözülür bu iş çok canımı sıkaya başladı .
zaten dolu vurdu tavan ve kaput ta 100 er tane göçük oluştu bide bu iyice sıktı canımı
|
|
306 DEĞİL HAYAT TARZI
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
o dolu vruklarını auto king de boyasız çekiçsiz, belli olmadan düzeltiyorlar orayla görüş.Eğer kaskon varsa bedavaya ypabilirler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |