Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

DİFİRANSİYEL SESİ

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 306
Forum Tanımlaması: 306, 1993'ten 2002'ye 309'u değiştiren küçük bir aile otomobilidir, ancak 2001'de 307 ile değiştirilmiştir.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20131
Tarih: 21 Eylül 2025 Saat 08:09
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: DİFİRANSİYEL SESİ
Mesajı Yazan: ferdihazer
Konu: DİFİRANSİYEL SESİ
Mesaj Tarihi: 21 Kasım 2011 Saat 22:52
ARKADAŞLAR 2001 306 PLATİNYUM UM VAR 167.000 DE TÜM BAKIMLARI YAPILDI.ŞİMDİ 169.000 KM DE ANCAK SON 1 AYDIR 5 . VİTESTE ISLIK GİBİ BİR SES GELİYOR DİFİRANSİYEL VEYA VİTES DİŞLİSİ DİYORLAR. DAHA ÖNCE BU SIKINTIYI YAŞAYIP ÇÖZEN VARSA YARDIMLARINI BEKLİYORUM . ANKARADA YIM
BİR DE GÖĞÜSTE HAFİF BİR TİTREME İLE BERABER SES GELİYOR NASIL ÇÖZERİM .

-------------
306 DEĞİL HAYAT TARZI

Cevaplar:
Mesajı Yazan: D3VL3T
Mesaj Tarihi: 22 Kasım 2011 Saat 12:47
şanzımanda dişli sıyırmaya başladı yada ayna kırıldı ..

-------------
D3VL3T

Mesajı Yazan: ßarış
Mesaj Tarihi: 22 Kasım 2011 Saat 14:39
önce kendinizi tanıtırsanız daha iyi olur. birde büyük harflerle yazmak bağırmak anlamına gelir bilginize..

-------------
<< Barış Yavaş >>
Peugeot 206 1.4 Sedan beyaz 2007 benzinli

Mesajı Yazan: yavuz25
Mesaj Tarihi: 22 Kasım 2011 Saat 16:04
Öncelikle hoş geldiniz.Dediğiniz ses genel konuşmak gerekirse ya şanzumandan yada difransiyelden geliyor. Bunu net olarak belirleseniz daha iyi olur.

Mesaj Tarihi: 22 Kasım 2011 Saat 21:33
ankara dan ferdi hazer ben . 34 yaşındayım würth türkiye grubu personeliyim. otomotiv sektörünün içindeyim 2001 şeytan kırmızı xr platinium sahibiyim yaklaşık 1 senedir bende araçta sıfır kazz ve değişen yok şükür çok zor bulmuştum zaten.
son günlerde 5 . viteste iken zırıldama gibi bir ses geliyor ama kesinlikle şanzıman dan değil onu biliyorum 5. vites senkromençinden yada difiransiyelden diye düşündüm .
hani belki olur ya daha önce bu sıkıntıyı yaşayıp çözen varsa tecrubesinden faydalanabilirim diye yazdım .  evet var mı fikri olan acaba ve aşağı yukarı ne civarda bir masraf tutar ?
kimseye bağırmak gibi bir derdim de olamaz arkadaşlar yanlış anlaşılmak istemiyorum kusura bakmayın öğrenicez bunları

-------------
306 DEĞİL HAYAT TARZI

Mesaj Tarihi: 22 Kasım 2011 Saat 21:35
yavuz kardeş hoşbulduk

-------------
306 DEĞİL HAYAT TARZI

Mesaj Tarihi: 22 Kasım 2011 Saat 21:38
d3vl3t  kardeş dişli neden sıyırır birde ayna dediğin nedir bilmiyorum yardımcı olursan bu konuda sevinirim

-------------
306 DEĞİL HAYAT TARZI

Mesajı Yazan: djchaos
Mesaj Tarihi: 23 Kasım 2011 Saat 23:35
bence bir servise veya bildiğin iyi bir ustaya baktırt gerekirse birkaç farklı ustaya baktırt ve arızadan tam emin olduktan sonra yaptır düşündüğün arızada olmaya bilir çok farklı başka bir arızada çıkabilir

Mesajı Yazan: D3VL3T
Mesaj Tarihi: 25 Kasım 2011 Saat 11:32
dişli ani kalkış yaparsın 1 viteslerde felan ondan dişli kırar yada aşınmaya başlar kardeşim
bide ayna var bu şanzıman kutusunun içinde o 2 kalıp şeklinde dir kaynkatır o fabrikadan onun kaynağı kopmuştur sakın kaynak yaptırma tutmuyor.

-------------
D3VL3T

Mesaj Tarihi: 30 Kasım 2011 Saat 20:39
d3vl3t kardeş bu ayna kaynak meselesi nasıl olur kaynak yaptırma dediğin için soruyorum eğer öyleyse nasıl çözülür bu iş çok canımı sıkaya başladı .
zaten dolu vurdu tavan ve kaput ta 100 er tane göçük oluştu bide bu iyice sıktı canımı

-------------
306 DEĞİL HAYAT TARZI

Mesajı Yazan: yavuz25
Mesaj Tarihi: 02 Aralık 2011 Saat 10:14
o dolu vruklarını auto king de boyasız çekiçsiz, belli olmadan düzeltiyorlar orayla görüş.Eğer kaskon varsa bedavaya ypabilirler.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net