![]() |
|
Radyotör Fanı. (Çözüldü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2011 Saat 21:29 |
Öncelikle herkeze selam. 206 gti araclarin radyator fanı aracı caliştirdiğin anda dönmeye başlarmı? yoksa belli süre sonramı dönmeye baslar? ben araci caliştiriyorum fan dönmüyor, motor biraz ısınıyor, normalmi acaba? bazi kablolari sökmüştüm elektriksel anlamda, yine hepsini yerine taktım normalde önceden hiç dikkat etmemiştim aracı caliştirirken radyator fanı dönüyormu? dönmüyormu?, uzun yol yaptiğimda aracı durdurdugumda radyator fanının caliştiğini görmüştüm. Şimdi şüpheye düştüm kablolari söktüm ya yanliş kabloyu yanliş yeremi taktım acaba? kara kara düşünmeye basladım bu normalmidir? aracı 20 dakıka garajda calişir halde biraktim stop ettim fan dönmüyor motor sıcak.. ve radyatore bağli olan hortumdan cok az buhar cikiyor... yardımlariniz için şimdiden teşekkür ederim.
Düzenleyen xpyhre - 02 Aralık 2011 Saat 17:44 |
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
ercan_g ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum öncelikle aracını garajdan bi çıkar sonra bikaç tur at düzensiz vites geçişleri devirsiz aracını on onbeş dakika kullan. aracının hararet gösterge çizgisi kırmızıya dayandığı an aracını durdur sonra fanın çalışıp çalışmadığını kontrol et. eğer çalışmıyorsa aracı rölantide çalışır vaziyette bırak gene bi on onbeş dakika gene fan açmassa şunlardan biri olmuş olabilir:
fan müşüri arızalıdır. fan sigortasında problem vardır fan arızalı olabilir. (bunu fanın güç kablolarına gerilim uygulayarak anlayabilirsin) fan müşürü yüksek dereceli olabilir yani sadece kırmızı haraket ışığı yandığında açmasını sağlayan yüksek dereceli bir müşür takılı olabilir.
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
Eywallah hocam cok saol bilgiler için..
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
jack67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
Aynı sorunu bende yaşamıştım.Yeşil müşir değişti sorun kalmadı :)
|
|
206 XT 1.4 HDi 70 PS Gri Hatchback 2004 Model Manuel+com2000+3satır bilgi ekranı 10 yıl 250.000km beraberlik
|
|
![]() |
|
ercan_g ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
hacı ben 82 derecelek müşür taktım 106 xr aracıma :D ne kadar devirsiz kullansamda kırmızıya gelmeden fan açmıyor :D gerçi elektrikçi taktı :D ama standart 72 derece ile 82 derece arası ideal :d ama daha düşükte olmamalı çünkü kışı düşünerek taktın diyelim ya yaz ayı ne olacak :d
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |