![]() |
|
306 gtı rölanti bozukluğu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
gurselgurel306gtı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: 306gtı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gurselgurel306gtı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2011 Saat 16:13 |
şimdiden teşekkür ederim cevaplar konusunda ... aracım rölantide çalışırken kendi kendine gaz veriyor ve devir saati bir düşüp bir çıkıyor birde aracı hızlı sürdüğüm zaman 2000 devir de takılı kalıyor bunun nedeni nedir yardımcı olursanız sevinirim bende ona göre yaptırırım aracımı...
|
|
gürsel gürel
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
![]() ![]() ![]() ![]() |
gaz kelebeğini temizletin
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
gurselgurel306gtı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: 306gtı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gurselgurel306gtı
temizlettim teli dahi değiştirdim ama fayda etmedi
|
|
gürsel gürel
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Benimde aynı sorun başladı lpg için gaz ayarını düzelttiler lpg düzeldi benzinde başladı bu sefer rolanti 10 ile 8 arası kalkıp iniyor bazen bu normalmiki, bide benzinde arıza ışığı yanıyor 5 sn sonra sönüyor.
|
|
![]() |
|
kenan_gul ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1986 Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2011 Konum: bilecik/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kenan_gul
rolanti vanasi mi rolanti motoru mu ne ole bisey diolar ama :) o takla sanırım
|
|
306...kırmızı....306..platinium...
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Rolanti valfi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kenan_gul ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1986 Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2011 Konum: bilecik/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kenan_gul
ben biliom nerde oldunu..usta te bu demisti ama...nası temizlencek o ya :) |
|
306...kırmızı....306..platinium...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Ben bulunca temizleyecem
![]() |
|
![]() |
|
ŞAHİN PEUGEOT EMRE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ŞAHİN PEUGEOT EMRE
rolenti motorun arızalı olabilir ayrıca rolenti motorunu bulsanda temizleme şansın yok çünkü bozulunca değişen bi parçadır
|
|
ŞAHİN PEUGEOT OTO YEDEK PARÇA EMRE KARATAY
0506 341 52 21 EMRE_KARATAY_92@HOTMAİL.COM.TR |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gurselgurel306gtı
bende sordum ustaya rolanti motoru arızalı dedi yenisi 350 tl ve 400 tl arası değişiyormuş temizlettim rolanti valfini ve kelebeği ama kesilmedi sorun ....
![]() |
|
gürsel gürel
|
|
![]() |
|
ŞAHİN PEUGEOT EMRE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ŞAHİN PEUGEOT EMRE
demek ki sorun rolenti motorunda ya temiz çıkmasını bulaçaksın yada mecbren düzelsin diyosan sıfırını alacaksın abi
|
|
ŞAHİN PEUGEOT OTO YEDEK PARÇA EMRE KARATAY
0506 341 52 21 EMRE_KARATAY_92@HOTMAİL.COM.TR |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gurselgurel306gtı
başımıza sorun oldu hayret bişey arkadaş yaa nasıl böyle oldu anlamıyorum peki bunun silindir kağağının sökülmesimi gerekiyor bunun değişmesi için yani tam neresin de motor düzüninin bir bilginiz varmı
|
|
gürsel gürel
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gurselgurel306gtı
beni yanıltan sanırım bir usta var peugeot da motorun sökülmesi lazım yok üst kapağın sökülmesi lazım falan gibisinden laflar söyledi
|
|
gürsel gürel
|
|
![]() |
|
serommm ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Aralık - 1985 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam aynı sorun benim griffede de vardı.Motora giden hava hortumlarındamı ne tıkanıklık var demişti yapan usta.Bi tane sprey aldı 50 tl işçilikle halletti.Aynı senin hesap araba kırmızıda beklerken 2000 3000 devirde takılı kalıyordu.sonra yavaş yavaş düşüyordu.Bence bilindik bi ustaya götür.servise götürme sırf para kazanmak için çalışan parçalarıda değiştiriyorlar.Ankaradaysan benim aracı yapan ustay götürelim.tanıdığım birisi.
|
|
![]() |
|
insatiable_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2011 Konum: dfgdg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı insatiable_
lpgnın hava hortumlarını kontrol et mıkserden cıkan ınce hortumu yanı. hava almasın yernden oynamıs olabılır yerıne oturt ıyıce duzelıcektır...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gurselgurel306gtı
senin aracın tam olarak neresindeki yeri temizlediler yani sorun aynı şanssızlık işte ben Antalya dayım burda bir usta varsa yaptırsak ama herkez de anlamıyor bu aracı yada yapmak istemiyorlar
|
|
gürsel gürel
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gurselgurel306gtı
kardeşim peki senin aracın neresini yaptılarki sorun şimdi bittimi nasıl peki bende aksilik Antalya dayım burda bir kaç yere sordum hepsi abuk sabuk cevaplar verdi tamirciler
|
|
gürsel gürel
|
|
![]() |
|
mitatg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2012 Konum: mg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
seromm merhaba;
yukarıda bahsetiniz arıza benim 98 model griffde başladı senın ustanla tanıstırımısın beni.teşekkürler
|
|
![]() |
|
maykil20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2013 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
merhaba arkadaslar aynı sorun bende vardı anı gaz verdıgımde 2000 devırde duruyordu. yavas düşüyordu
yazanlardan sonra bir hışımla rolanti valfını soktum yaglıydı bezle sildim simdi gaz vrıyom çekim rolanti hemen yerine geliyor. bana 350 demişler bugun rolanti valfi arızalı diye ben araştırdım yenisi 70 tl temizleyincede düzeliyor.
|
|
![]() |
|
maykil20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2013 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |