![]() |
|
arka cam silecek kolu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2011 Saat 22:33 |
206 gti aracımın arka cam silecek kolu calişmiyor, neden kaynaklanıyor olabilir, kontrol edilecek yerleri neresidir? bu konuda bilgili arkadaşlardan yardım beklemekteyim.
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sigortasini kontrol ettiniz mi?
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
Kontrol etmedim Koliva, hiç biryerine bakmadim nereye bakacağimi bilemedim.
|
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bu tip arizalarda oncelikle sigortaya bakilir cunku en muhtemel ve en ucuz cozum oradadir ![]() Hangi sigorta oldugunu soylerdim ama 206'larda uretim yilina gore sigorta paneli degisiklik gosteriyor. Yaniltmis olmayayim siz en iyisi aracinizin kullanma kilavuzuna bakin. |
|
![]() |
|
kullanım klavuzu elimde yok malesef
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sigorta kutusu sök atan sigorta saten kendisini belli eder elini sürdün zaman diğerlerine oranla dışarı çıkık durar . Yada tek tek sigortalara bak sağlam mı değilmi , nası olsa atan sigortalar sizin aracınızın hepsini yenilersiniz
![]() |
|
![]() |
|
enilder ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2011 Konum: TURKEY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
Sigortadan yada silicek motorundan olabilir
|
|
![]() |
|
sigorta kutusunu söktüm hepsini kontrol ettim hepsi eşitti, sonra komple hepsini söktüm birer birer yeniden taktım yine calişmadi. Bunun yanı sıra aracın kornasıda calişmiyor. sigorta kutusunda biraz kalın bi siyah sigorta var kornaya bastiğimda o sigortadan tık tık diye ses geliyor. |
|
|
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Motor bölümündeki sigorta panelini de kontrol et. Senin sorunun sigortadan.
|
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
|
Eger sigortadan olmadigina eminseniz silecek motoruna kadar soktukten sonra bir olcu aleti yardimi ile soketine elektrik gelip gelmedigini test etmeniz gerekiyor.
Korna icin ise, o duydugunuz klik sesi korna rolesinden geliyor. Ayni yukaridaki gibi kornaya giren soketi sokup elektrik gelip gelmedigini bir olcu aleti ile denemeniz gerekiyor. Düzenleyen koliva - 19 Kasım 2011 Saat 05:53 |
|
![]() |
|
hocam ölcü aleti dediniz, kontrol kalemi kullansam işimi görürmü? |
|
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kontrol kalemide işini görür bi ucunu şaseye değdir kalemin ucunuda silecek motorunun fişlerine değdir tek tek içerden komut vererek kontrol et eğer + gelirse tesisat ve diğer yerler sağlamdır sorun silecek motorundandır
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |