![]() |
|
307 hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||||
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2011 Saat 07:47 |
||||
hayırlı olsun tekrar.direksiyon da hissediyorsan eğer hıza duyarlı direksiyon dan geliyordur o his.bende yeni aldım anca çözüyorum özelliklerini:)
|
|||||
![]() |
|||||
felusdomesticus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı felusdomesticus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Bakalım arabayı aldın bizi bi gezdir demezlerse, katılmaya çalışırım :) Bugün arabayı epey bir kullandım, bi nokta dikkatimi çekti kullanma klavuzunda da okumuştum. Frene bastığım zaman çok çok hafif dalga dalga bir his geliyor, klavuzda bunun absnin çalışmasından olduğu yazıyor. Bu normal midir?
|
|||||
![]() |
|||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
fiyat iyi ankarada fiyatlar zaten yüksek pazar günü yapılacak etkinliğe bekleriz ayrıca
![]() |
|||||
![]() |
|||||
felusdomesticus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı felusdomesticus
||||
110 beygir araba hocam
|
|||||
![]() |
|||||
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
||||
sunroof yoksa fiyat sanki yüksek değil mi?ben 1 ay önce 75.000 km xt pre.2003 aldım 20.000tl.tabiki beygiri de önemli bildiğim kadar 2005 modelde 90 beygirde var.
|
|||||
![]() |
|||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||||
abi bende boşuna yazmışım sen benden önce davranmışsın.
|
|||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||||
![]() |
|||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||||
estafurullan.
Sunroof opsiyonel demiştim de düzeltme yapayım. Sunroof 307 XSİ 2.0 tek kapı modellerinde standart diğerlerinde opsiyonelmiş bende bir süre önce öğrenmiştim.
|
|||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||||
![]() |
|||||
||||
valla hocam fiyat iyi bende 2 ay önce 19750 ye aldım 2004 otomatik xt 125bin km de lpg li hata boya yok. bu araçların özellikleri çok güzel güle güle kullanırsınız inşallah
|
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı felusdomesticus
||||
Haklısınız , haftasonu onu da değiştireyim.
2005 model 76 binde araba, sol arka kapıda lokal boya var sadece. Ekspertizde lpg ayarı yapılması ve dediğiniz gibi triger seti her ihtimale karşı değiştirilmesi tavsiye edildi.21 bin liraya aldım, fiyatı nasıl sizce?
Çok sağolun, araba temizliğiyle içime gerçekten sindi, özellikleri de bu paraya göre çok iyi göründü bana.Umarım ben de iyi etmişim derim :) |
|||||
![]() |
|||||
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
||||
Hocam hayırlı olsun,parasına göre alınabilecek en iyi araçtır 307, içinize sindiyse, ne mutlu ileride illaki bazı sorularınız olacaktır, sakın dert etmeyin hepsini buraya yazın. ben aracı ilk aldıgım gün saatlerce uyuyamıstım iyi mi ettim kötü mü ettim diye.
|
|||||
2007 opel corsa 1.4 Enjoy SP AT TWP,2009 Toyota corolla 1.6 Elegant AT
0554 941 25 90 A(+) |
|||||
![]() |
|||||
||||
evet hocam aracı alırsanız hemen trigerini falan değiştirin eksiklerini zaten ekspertizde sölemişlerdir gerekli olanları yaptırırsın sorunsuzca binersin bu arada fiyat nedir araç için kaç modeldi bide?
|
|||||
![]() |
|||||
||||
sen o 9bin kmyi unutursun falan en iyisi değiştir sonra 90bin km binersin mazallah kul yapısı kopar falan masrafı çok ağır olur.
|
|||||
![]() |
|||||
||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı felusdomesticus
||||
Uyarıların için sağolasın, arabayı aldığım kişi serviste kayıtları var gidip herşeyini öğrenebiliriz dedi. Beraber servise gittik, araba her 10bin kilometreye gelmeden serviste bakıma girmiş, triger setinin daha 9 bin kilometresi var dedi servisteki yetkili. Alırken çevremden pek peugeot markası hakkında belki doğru belki uydurmaca olumsuz şeyler duymama rağmen 307 nin çekim alanından çıkamadım :) Aldım :)
|
|||||
![]() |
|||||
||||
bu araçların yağını suyunu ve zamanında yapılması gereken bakımlarını zamanında yaptırırsan seni hiç üzmez.ama size ilk aldığınız zaman paraya kıyın ve ne olursa olsun triger setini değiştirin derim.çünki o ihmale gelmez belki aldığınız arkadaş zamanında değiştirmiş olsa bile üstünden yıllar geçmiş ve lastik özelliğini yitirmiş olabilir.
|
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı felusdomesticus
||||
Herkese cevapları için teşekkür ederim :)
Arabada sunroof yok onun opsiyonel olduğunu biliyorum, keşke olaydı :) Yaklaşık iki aydır 307 için araba pazarları web siteleridir dolaşıyorum, temiz araba bulmak çok zor. Bu arabayı temiz bulunca hemen anlaştım, umarım 307 beni memnun eder :)
|
|||||
![]() |
|||||
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
||||
Sunroof sadece XSI modelinde standarttı.diğer modellerde opsiyondu. Maun kaplama sadece XT ve bazı XT Premiumlarda var. XT Premiumların bazılarında ise metal görünümlü kaplama var.XT ile XT Premiumların farkı,
Deri Direksiyon , Deri vites körüğü , Deri koltuklar ve kış paketidir.
Kış paketinde far yıkama ve ön koltuk ısıtmaları vardır.
XT Premiumların hepsinde 5li cd changer standart iken
XT lerde bellirli bir yıldan sonra standart olmuştur. Öncesi opsiyondur.
falan filan
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
||||
xt araç.
|
|||||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Ben de maun kaplama sadece XT lere özel diye biliyordum. Değilmiş demek ki. Teknoplus'a devam gri renk daha iyi duruyor
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
hımm ben sunroof olunca xt premium oluyor diye biliyordum. opsiyon olduğu için evet doğru xr de bile olabilir. metin hocam varken bize düşmez zaten versiyon sölemek:) |
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |