Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

307 hakkında

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=19939
Tarih: 27 Temmuz 2025 Saat 11:04
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 307 hakkında
Mesajı Yazan: felusdomesticus
Konu: 307 hakkında
Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 14:41
Herkese merhaba,
Forum da yeniyim. 307 için bugün anlaştık yarın noterde devrini yapacağız, yani yeni bir 307 kullanıcısı olacağım. Aklıma takılan bir şey oldu. Anlaştığım arabanın orta konsolu ahşap döşeme dijital klima 5 li cd changer gibi şeyler var. Bu model XR XT XS hangisidir acaba? Adama sorup ruhsatına bakmak aklıma gelmedi. 

Bu konuda bilgisi olan aydınlatabiilirse sevinirim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 14:43
Tanıtma Konusu Açmak İçin Lütfen;
Bu Linke Tıklayın: http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22" rel="nofollow - http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22

1.- Adınız, soyadınız:
2.- Yaşınız:
3.- Aracınız (Markası, modeli):
4.- Hobileriniz:
5.- Mesleğiniz:
6.- Siteyi nereden duydunuz:
7.- Kan Grubunuz:
8.- Burcunuz:
9.- Taraftarı olduğunuz takım:
10.- Hangi ilçe yada İldesiniz:
11.- Msn adresiniz:
bunu doldurursanız size daha kolay yardımcı oluruz.

ayrıca konsolu ahşap desenli olan 307 modelleri eğer dijital klimalı ise XT modelidir yani full olan modeli.

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 15:37
sunroof yoksa aracın xt umarım içi bej döşemedir çok yakışıyor ya bej ddöşeme:) ama bi o kadar da kötü görünüyor kirlendiğinde:)

Mesajı Yazan: taksicicocuk
Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 16:01
maun kaplama ise xt dir

-------------
2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 17:59
Orjinalini yazan: htasay htasay Yazdı:

sunroof yoksa aracın xt umarım içi bej döşemedir çok yakışıyor ya bej ddöşeme:) ama bi o kadar da kötü görünüyor kirlendiğinde:)

yanlış bilgi.

sunroof opsiyoneldir yani parasını verirsen XR ye bile takarlar.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 17:59
Orjinalini yazan: taksicicocuk taksicicocuk Yazdı:

maun kaplama ise xt dir

bildiğim kadarı ile sadece XT de maun kaplama yok bir ka farklı modelde de olması gerekiyor.

-------------

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 18:01
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

yanlış bilgi.

sunroof opsiyoneldir yani parasını verirsen XR ye bile takarlar.
+1 benim aracım xt ama opsiyonel bir seçenek olduğu için bazılarında var bazılarında yok.şekil a da görüldüğü gibi bende yok Alkış

Mesajı Yazan: fexzi
Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 18:03

maun kaplama ise xt dir

bildiğim kadarı ile sadece XT de maun kaplama yok bir ka farklı modelde de olması gerekiyor.

Metin'cim hatılarsan premium ile ilgili özel bi mesaj atmıştım Fransa gezim sonrası..

benim aracımda XT BVA ahşap kaplama mevcut :) BVA oluşundan mı acaba ?

-------------
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 18:05
valla xt lerin hepsinde maun kaplama var fakat xt premiumlarda yok onlardada deri koltuk ve koltuk ısıtma var diye biliyorum yanlışım varsa arkadaşlar düzeltin madara olmayalım Embarrassed

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 18:07
Orjinalini yazan: fexzi fexzi Yazdı:

maun kaplama ise xt dir

Metin'cim hatılarsan premium ile ilgili özel bi mesaj atmıştım Fransa gezim sonrası..

evet hatırlıyorum.

benim demek istediğim bildiğim kadarı ile maun kaplama diyince sadece XT modelini kapsamıyor. Diğer bir kaç modelde daha maun kaplama olması gerekiyor. Bu yüzden maun kaplamalı diyince direk olarak bu XT modelidir demek yanlış diye anlatmaya çalıştım.

-------------

Mesajı Yazan: fexzi
Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 18:10
bilgilendirme için teşekkürler Metin :)

-------------
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 18:14
evet buda doğrudur bende çok yüklü bir bilgi sahibi değilim 307 modelleri arasında bilmediğim çok şey olduğunu tahmin ediyorum ondan madara olmayalım dedim zatenAlkış

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 18:24

maun kaplama ise xt dir

evet hatırlıyorum.

benim demek istediğim bildiğim kadarı ile maun kaplama diyince sadece XT modelini kapsamıyor. Diğer bir kaç modelde daha maun kaplama olması gerekiyor. Bu yüzden maun kaplamalı diyince direk olarak bu XT modelidir demek yanlış diye anlatmaya çalıştım.

hımm ben sunroof olunca xt premium oluyor diye biliyordum. opsiyon olduğu için evet doğru xr de bile olabilir. metin hocam varken bize düşmez zaten versiyon sölemek:) 

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 19:03
Ben de maun kaplama sadece XT lere özel diye biliyordum. Değilmiş demek ki. Teknoplus'a devam gri renk daha iyi duruyor Gülme

Mesajı Yazan: Özgür
Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 19:14
xt araç.

-------------
206 feline 1.4 hdi 2006

Mesajı Yazan: individual
Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 19:30

Sunroof sadece XSI modelinde standarttı.diğer modellerde opsiyondu.

Maun kaplama sadece XT ve bazı XT Premiumlarda var.
XT Premiumların bazılarında ise metal görünümlü kaplama var.

XT ile XT Premiumların farkı,
Deri Direksiyon , Deri vites körüğü , Deri koltuklar ve kış paketidir.
Kış paketinde far yıkama ve ön koltuk ısıtmaları vardır.

XT Premiumların hepsinde 5li cd changer standart iken
XT lerde bellirli bir yıldan sonra standart olmuştur. Öncesi opsiyondur.

falan filan
Sırıtma

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 20:37
Herkese cevapları için teşekkür ederim :)

Arabada sunroof yok onun opsiyonel olduğunu biliyorum, keşke olaydı :)
Yaklaşık iki aydır 307 için araba pazarları web siteleridir dolaşıyorum, temiz araba bulmak çok zor.
Bu arabayı temiz bulunca hemen anlaştım, umarım 307 beni memnun eder :)

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 20:53
Orjinalini yazan: felusdomesticus felusdomesticus Yazdı:

Yaklaşık iki aydır 307 için araba pazarları web siteleridir dolaşıyorum, temiz araba bulmak çok zor.
bu araçların yağını suyunu ve zamanında yapılması gereken bakımlarını zamanında yaptırırsan seni hiç üzmez.ama size ilk aldığınız zaman paraya kıyın ve ne olursa olsun triger setini değiştirin derim.çünki o ihmale gelmez belki aldığınız arkadaş zamanında değiştirmiş olsa bile üstünden yıllar geçmiş ve lastik özelliğini yitirmiş olabilir.

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 21:03
Orjinalini yazan: 06ilhan06 06ilhan06 Yazdı:

bu araçların yağını suyunu ve zamanında yapılması gereken bakımlarını zamanında yaptırırsan seni hiç üzmez.ama size ilk aldığınız zaman paraya kıyın ve ne olursa olsun triger setini değiştirin derim.çünki o ihmale gelmez belki aldığınız arkadaş zamanında değiştirmiş olsa bile üstünden yıllar geçmiş ve lastik özelliğini yitirmiş olabilir.

Uyarıların için sağolasın, arabayı aldığım kişi serviste kayıtları var gidip herşeyini öğrenebiliriz dedi. Beraber servise gittik, araba her 10bin kilometreye gelmeden serviste bakıma girmiş, triger setinin daha 9 bin kilometresi var dedi servisteki yetkili.

Alırken çevremden pek peugeot markası hakkında belki doğru belki uydurmaca olumsuz şeyler duymama rağmen 307 nin çekim alanından çıkamadım :) Aldım :)

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 21:04

Uyarıların için sağolasın, arabayı aldığım kişi serviste kayıtları var gidip herşeyini öğrenebiliriz dedi. Beraber servise gittik, araba her 10bin kilometreye gelmeden serviste bakıma girmiş, triger setinin daha 9 bin kilometresi var dedi servisteki yetkili.

Alırken çevremden pek peugeot markası hakkında belki doğru belki uydurmaca olumsuz şeyler duymama rağmen 307 nin çekim alanından çıkamadım :) Aldım :)

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 21:06
sen o 9bin kmyi unutursun falan en iyisi değiştir sonra 90bin km binersin mazallah kul yapısı kopar falan masrafı çok ağır olur.

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 21:18
evet hocam aracı alırsanız hemen trigerini falan değiştirin eksiklerini zaten ekspertizde sölemişlerdir gerekli olanları yaptırırsın sorunsuzca binersin bu arada fiyat nedir araç için kaç modeldi bide?

Mesajı Yazan: alisuat
Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 21:46
Hocam hayırlı olsun,parasına göre alınabilecek en iyi araçtır 307, içinize sindiyse, ne mutlu ileride illaki bazı sorularınız olacaktır, sakın dert etmeyin hepsini buraya yazın. ben aracı ilk aldıgım gün saatlerce uyuyamıstım iyi mi ettim kötü mü ettim diye.

-------------
2007 opel corsa 1.4 Enjoy SP AT TWP,2009 Toyota corolla 1.6 Elegant AT
0554 941 25 90
A(+)

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 21:51

sen o 9bin kmyi unutursun falan en iyisi değiştir sonra 90bin km binersin mazallah kul yapısı kopar falan masrafı çok ağır olur.
Haklısınız , haftasonu onu da değiştireyim.

evet hocam aracı alırsanız hemen trigerini falan değiştirin eksiklerini zaten ekspertizde sölemişlerdir gerekli olanları yaptırırsın sorunsuzca binersin bu arada fiyat nedir araç için kaç modeldi bide?

2005 model 76 binde araba, sol arka kapıda lokal boya var sadece. Ekspertizde lpg ayarı yapılması ve dediğiniz gibi triger seti her ihtimale karşı değiştirilmesi tavsiye edildi.21 bin liraya aldım, fiyatı nasıl sizce?

Orjinalini yazan: alisuat alisuat Yazdı:

Hocam hayırlı olsun,parasına göre alınabilecek en iyi araçtır 307, içinize sindiyse, ne mutlu ileride illaki bazı sorularınız olacaktır, sakın dert etmeyin hepsini buraya yazın. ben aracı ilk aldıgım gün saatlerce uyuyamıstım iyi mi ettim kötü mü ettim diye.
Çok sağolun, araba temizliğiyle içime gerçekten sindi, özellikleri de bu paraya göre çok iyi göründü bana.Umarım ben de iyi etmişim derim :)

Mesaj Tarihi: 13 Kasım 2011 Saat 22:04
valla hocam fiyat iyi bende 2 ay önce 19750 ye aldım 2004 otomatik xt 125bin km de lpg li hata boya yok. bu araçların özellikleri çok güzel güle güle kullanırsınız inşallah

Mesaj Tarihi: 14 Kasım 2011 Saat 07:46

maun kaplama ise xt dir

evet hatırlıyorum.

hımm ben sunroof olunca xt premium oluyor diye biliyordum. opsiyon olduğu için evet doğru xr de bile olabilir. metin hocam varken bize düşmez zaten versiyon sölemek:) 

estafurullan.

Sunroof opsiyonel demiştim de düzeltme yapayım. Sunroof 307 XSİ 2.0 tek kapı modellerinde standart diğerlerinde opsiyonelmiş bende bir süre önce öğrenmiştim.

-------------

Mesaj Tarihi: 14 Kasım 2011 Saat 07:48
Orjinalini yazan: individual individual Yazdı:

Sunroof sadece XSI modelinde standarttı.diğer modellerde opsiyondu.

Maun kaplama sadece XT ve bazı XT Premiumlarda var.
XT Premiumların bazılarında ise metal görünümlü kaplama var.

XT ile XT Premiumların farkı,
Deri Direksiyon , Deri vites körüğü , Deri koltuklar ve kış paketidir.
Kış paketinde far yıkama ve ön koltuk ısıtmaları vardır.

XT Premiumların hepsinde 5li cd changer standart iken
XT lerde bellirli bir yıldan sonra standart olmuştur. Öncesi opsiyondur.

falan filan
Sırıtma

abi bende boşuna yazmışım sen benden önce davranmışsın.

-------------

Mesajı Yazan: 106fb
Mesaj Tarihi: 14 Kasım 2011 Saat 08:56
sunroof yoksa fiyat sanki yüksek değil mi?ben 1 ay önce 75.000 km xt pre.2003 aldım 20.000tl.tabiki beygiri de önemli bildiğim kadar 2005 modelde 90 beygirde var.

Mesaj Tarihi: 14 Kasım 2011 Saat 16:03
Orjinalini yazan: 106fb 106fb Yazdı:

sunroof yoksa fiyat sanki yüksek değil mi?ben 1 ay önce 75.000 km xt pre.2003 aldım 20.000tl.tabiki beygiri de önemli bildiğim kadar 2005 modelde 90 beygirde var.

110 beygir araba hocam

Mesaj Tarihi: 14 Kasım 2011 Saat 16:16

110 beygir araba hocam
fiyat iyi ankarada fiyatlar zaten yüksek pazar günü yapılacak etkinliğe bekleriz ayrıca Sırıtma

Mesaj Tarihi: 14 Kasım 2011 Saat 20:15

110 beygir araba hocam
fiyat iyi ankarada fiyatlar zaten yüksek pazar günü yapılacak etkinliğe bekleriz ayrıca Sırıtma

Bakalım arabayı aldın bizi bi gezdir demezlerse, katılmaya çalışırım :)

Bugün arabayı epey bir kullandım, bi nokta dikkatimi çekti kullanma klavuzunda da okumuştum.
Frene bastığım zaman çok çok hafif dalga dalga bir his geliyor, klavuzda bunun absnin çalışmasından olduğu yazıyor. Bu normal midir?

Mesajı Yazan: 106fb
Mesaj Tarihi: 15 Kasım 2011 Saat 07:47
hayırlı olsun tekrar.direksiyon da hissediyorsan eğer hıza duyarlı direksiyon dan geliyordur o his.bende yeni aldım anca çözüyorum özelliklerini:)

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net