|
peugeot 106 RELOADED ! |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
serkan3d
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 Saat 12:56 |
|
|
serkan3d
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar merhaba
Tüm dünyada bir çok hayranı bulunan ve peugeot 'nun efsane modellerinden biri olan 106 GTI araçları hepimiz çok iyi biliyoruz . Bu tasarımdaki amacım tamamen yeni ve özgün bir model yaratmak değil sadece 106 ruhunun daha modern bir araçta tekrar canlandırılmasıdır. Bir dönem benimde severek kullandığım bu mini spor aracın peugeot tarafından devamının getirilmemesi ve 107 gibi 106 ile hem sportif anlamda hemde görsel anlamda uzaktan yakından ilgisi olmayan bir aracın üretilmesi üzerine neden ben bir 106 GTI tasarlamıyorum ?? diye kendi kendime sordum ve kolları sıvadım yaklaşık 4 aylık bir uğraşın sonucu ortaya böyle bir model çıktı ,model tamamen bana aittir ve 3dsmax kullanılarak çizilmiştir. Peugeot ve özellikle 106 hayranlarından çok olumlu tepkiler aldım , umarım sizde beğenirsiniz ... olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorumm |
|
psychoabi
2. Vites 10 - Ekim - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2010 Konum: Balıkesir-Afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı psychoabi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
eline sağlık çok güzel olmuş çizimlerin ben çok beğendim ayrıca sarı ve kırmızı bana daha çok çekici geldi çok uğraşmışın belli oluyo helal olsun ;)
|
|
106 XS Balıkesir
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yeni 106 gti böyle olmalı kesinlikle eline sağlık çok güzel bir ürün çıkmış ortaya...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok güzel olmuş valla. Efsanenin ruhunu da taşıyor. Keşke üretilse. Elinize sağlık.
|
|
greenpeace
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı greenpeace
|
genel olarak güzel olmuş.
yan aynalar küçük olmuş, bide arka tamponun altındaki siyah şey nedir ? |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eline sağlık çok güzel olmuş ama bu çizimlerin sana ait olduğuna dair hemen bir notere onaylattır yoksa biri çalar gider satar seninde emeklerin boşa gider.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
off off usta bunlar süper olmuş peugeot görse yeniden üretime alır
|
|
gravis_pro
1. Vites 09 - Şubat - 1977 Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2011 Konum: B.Düzü/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gravis_pro
|
1. resim favorim. Ama bu araba gitmez yolda. Sol çamurluk lastiğe sürter
|
|
serkan3d
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yorumlar için tşk ederim.. beğenmenize çok sevindim , peugeot 'a göndermek konusunda henüz yeterli bi çalışma olmadığını düşünüyorum , sonuçta amatör bir çalışma profesyonel gözle bakılırsa eksikler çok , ve zaten peugeot un ilgisini çekmeyi amaçlasaydım evdeki elektrikli süpürgeye benzer bi şey tasarlamam gerekirdi . benim amacım sadece eğlence , :) |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sen boşver genede gönder bunlar kesin dikkatlerini çekecek eminim
|
|
rifatseker
3. Vites 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
|
Pejodaki arkadaşlarımın dediklerine 106 için bir çok tasarım ve yeniden üretim isteği yağıyormuş , hatta parasını biz verelim siz üretin diyen adamlar da varmış, üretim maliyetlerini bile karşılayacaklarmış :))))))
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
06K3892Böcüük
2. Vites 27 - Haziran - 1996 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06K3892Böcüük
|
ellerinize sağlık on numara çizim gayet başarılı
|
|
06K3892 --->2001 Model 206 Gti 2.0 151Hp Böcüük .)
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
1. araç ve sonuncusu çok güzel. emeğine sağlık.
|
|
Üçyüzaltı
1. Vites 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
1. araç süperr....
|
|
mehmetaydinpug
2. Vites 13 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmetaydinpug
|
çok güzel olmuş helal
|
|
2000 106 Quicksilver
HAYAT SENİNLE GÜZEL PUG |
|
ßarış
2. Vites 28 - Ağustos - 1995 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
<< Barış Yavaş >>
Peugeot 206 1.4 Sedan beyaz 2007 benzinli |
|
okan77
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu tasarımlar bir dergide de vardı... Hatta evde ki bilgisayarım da yaklaşık 1.5 senedir kırmızı beyaz jantlı modeli bile duruyo.... Çizimler sana mı ait şimdi merak ettim...
|
|
ßarış
2. Vites 28 - Ağustos - 1995 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
emin misin ? aynısımı koysana bi
|
|
<< Barış Yavaş >>
Peugeot 206 1.4 Sedan beyaz 2007 benzinli |
|
okan77
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hatta bu modeli bir başka peugeot sitesinde *** Yeni Nesil 106 *** diye bir başlıkla yayınlanmıştı. Bankadaki bilg. yok evde var ama.... Hatta buradaki arkadaşlarıma da göstermiştim. Şimdi tekrar konu gösterince şaşırdılar... |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |