![]() |
|
106 ve 306 eibach yay 165 tl |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2011 Saat 10:08 |
|
arkadaşlar internette dolanırken gördüm paylaştım bence çok iyi 1 fiat kaçmaz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-eibach-peugoet-106-helezon-spor-yay-prokit-63817889/detay/? |
||
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Okan kardesım darılmayasın ama bu urun bana kalırsa orjınal degıl. Sankı bır sahtecılık var gıbı gelıyor !!! Cunku bu urunun bu paraya olmaması lazım.
|
||
![]() |
||
|
cecoli!ye katılıyorum.. zamanında bu yayı almadan önce inanılmaz bir araştırma yapmıştım ... piyasada milleti kandırıyorlar...!!!!!!!!!!!!!!!herkes dikkat etsin!!!!!!!!!
|
||
![]() |
||
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
|
abicim neden darıliyim ben sadece paylaştım malın kalitesi konunda 1 iddada bulunmadım belki yakın olup bakan olur ondan şettiri verdim ersin abi sen sus seni okadar araştırdıgın halde kazıklamışlar ercan abi gibi kapı gibi adam varken gittin genede kazıklandın
![]() |
||
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
||
![]() |
||
|
hayır okan :) benim aldığımda usd ve euro yüksekti .. bide ben bu işi güngören de sebil diye bir yer var orda yaptırdım onlar sipariş verdiler getirdiler.. ...işçilik felan ..neyse..
![]() |
||
![]() |
||
|
Kardesım sende bıraz yumusak konussana. adama dırekt "kazıklandın" vs dıyorsun. ınsan "bıraz pahalıya almıssın sankı" falan der
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
|
hahhaahhaahahah
![]() |
||
![]() |
||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ahahah ama çok güldüm ya :)) geçmiş olsun ersin abi :P |
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
|
arkadaşlar ona kazıklanma demeyelim gerçekten piyasa da çakma diye tabir ettiğimiz 2. kalite 3 . kalite ürün çok fazla var. her firmanın da kar marjı kendisine göre değişiklik gösterir. fakat bu yayların da kalite harici modelleri var. Pro kit Sport kit gibi. bunlar da fiyat farklılığı yaratabilir diye düşünüyorum. |
||
![]() |
||
|
Eıbach yayları ıthal eden fırmadan almıs oldugum bılgıye gore; Pro Kıt -35mm, Sport Line ise -50mm alcaltan kıttır.
Pro kıtın lıste fıyatı 140 € cıvarlarında olması lazım
Sport Lıne ı hatırlamıyorum ama daha dusuk fıyatlı olduguna emınım. Ne hıkmetse -50mm yay daha ucuz
Ayrıca Eıbach te kalıte dıye bırsey yoktur. Kutuların aynılarını burada yapıp ıclerınede cakma yayları koyup Eıbach dıye satıyorlar ama gercegıyle alakası olmuyor... Düzenleyen CeCoLi - 10 Kasım 2011 Saat 13:47 |
||
![]() |
||
|
cecoli için kocaman bir + 999 ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
:)
|
||
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
Tamam ıste bız ona kalıte demıyoruz. Onun adı "çakma" dır. Dıgerıde "orjınal" dır
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
ah okan ah
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Baybars ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
|
Ersin sen tez canlısın ya ondan fazla para verdin bak bana 200 tl verdim :-D
|
||
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
||
![]() |
||
|
kur farkı baybars kur ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Baybars ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
|
Aynen kanka kur farkı görüşüyoruz sıkıntı yok ................. z :-)
|
||
0532 430 79 22 |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
İşlem tamam kanka
![]() |
||
0532 430 79 22 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |