Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

106 ve 306 eibach yay 165 tl

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ
Forum Adı: Satılık Parça ve Aksesuar
Forum Tanımlaması: satılık parcalar ve aksesuarlar
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=19825
Tarih: 05 Haziran 2025 Saat 03:24
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 106 ve 306 eibach yay 165 tl
Mesajı Yazan: OkaN
Konu: 106 ve 306 eibach yay 165 tl
Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2011 Saat 10:08
arkadaşlar internette dolanırken gördüm paylaştım bence çok iyi 1 fiat kaçmaz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-eibach-peugoet-106-helezon-spor-yay-prokit-63817889/detay/?" rel="nofollow - http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-eibach-peugoet-106-helezon-spor-yay-prokit-63817889/detay/?

-------------
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür…

EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2011 Saat 10:34
Okan kardesım darılmayasın ama bu urun bana kalırsa orjınal degıl. Sankı bır sahtecılık var gıbı gelıyor !!! Cunku bu urunun bu paraya olmaması lazım.

Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2011 Saat 10:37
cecoli!ye katılıyorum.. zamanında bu yayı almadan önce inanılmaz bir araştırma yapmıştım ... piyasada milleti kandırıyorlar...!!!!!!!!!!!!!!!herkes dikkat etsin!!!!!!!!! 

Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2011 Saat 10:55
abicim neden darıliyim ben sadece paylaştım malın kalitesi konunda 1 iddada bulunmadım belki yakın olup bakan olur ondan şettiri verdim ersin abi sen sus seni okadar araştırdıgın halde kazıklamışlar ercan abi gibi kapı gibi adam varken gittin genede kazıklandın Dil Çıkarma

-------------

EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN

Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2011 Saat 12:36
hayır okan :) benim aldığımda usd ve euro yüksekti .. bide ben bu işi güngören de sebil diye bir yer var orda yaptırdım onlar sipariş verdiler getirdiler.. ...işçilik felan ..neyse.. Sırıtma 300 tl verdim nihayetinde..

Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2011 Saat 12:47
Orjinalini yazan: OkaN OkaN Yazdı:

abicim neden darıliyim ben sadece paylaştım malın kalitesi konunda 1 iddada bulunmadım belki yakın olup bakan olur ondan şettiri verdim ersin abi sen sus seni okadar araştırdıgın halde kazıklamışlar ercan abi gibi kapı gibi adam varken gittin genede kazıklandın Dil Çıkarma

Kardesım sende bıraz yumusak konussana. adama dırekt "kazıklandın" vs dıyorsun. ınsan "bıraz pahalıya almıssın sankı" falan der SırıtmaSırıtmaSırıtma

Mesajı Yazan: gokayy
Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2011 Saat 13:28
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Kardesım sende bıraz yumusak konussana. adama dırekt "kazıklandın" vs dıyorsun. ınsan "bıraz pahalıya almıssın sankı" falan der SırıtmaSırıtmaSırıtma
hahhaahhaahahah Embarrassed

-------------
Peugeot 1998 106 1.4 XR
Gökay ÜNAN
Küçükyalı / İSTANBUL
0536 298 53 70
Senin Külüstürün, Başkasının Mercedes inden İyidir...AlbaYDemircaN
[o.o]
/)__)
-"--"-

Mesajı Yazan: I Love My Pug
Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2011 Saat 13:33

ahahah ama çok güldüm ya :)) geçmiş olsun ersin abi :P

-------------
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin
0507 750 39 37

Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2011 Saat 13:37

arkadaşlar ona kazıklanma demeyelim gerçekten piyasa da çakma diye tabir ettiğimiz 2. kalite 3 . kalite ürün çok fazla var. her firmanın da kar marjı kendisine göre değişiklik gösterir. fakat bu yayların da kalite harici modelleri var. Pro kit Sport kit gibi. bunlar da fiyat farklılığı yaratabilir diye düşünüyorum.

Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2011 Saat 13:45

Eıbach yayları ıthal eden fırmadan almıs oldugum bılgıye gore;

Pro Kıt -35mm, Sport Line ise -50mm alcaltan kıttır.
Pro kıtın lıste fıyatı 140 € cıvarlarında olması lazım
Sport Lıne ı hatırlamıyorum ama daha dusuk fıyatlı olduguna emınım. Ne hıkmetse -50mm yay daha ucuz

Ayrıca Eıbach te kalıte dıye bırsey yoktur. Kutuların aynılarını burada yapıp ıclerınede cakma yayları koyup Eıbach dıye satıyorlar ama gercegıyle alakası olmuyor...

Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2011 Saat 14:23

Sport Lıne ı hatırlamıyorum ama daha dusuk fıyatlı olduguna emınım. Ne hıkmetse -50mm yay daha ucuz

Ayrıca Eıbach te kalıte dıye bırsey yoktur. Kutuların aynılarını burada yapıp ıclerınede cakma yayları koyup Eıbach dıye satıyorlar ama gercegıyle alakası olmuyor...

cecoli için kocaman bir  + 999Thumbs Up gelsin .. gerekli ve detaylı bilgileri vermiş Eıbach hakkında.. iyiki almışım .. verdiğim 300 tl helali hoş olsun .. hala ön takımdan bir sıkıntım yok..maşalah.. yani cecoli'nin tabiri ile birazcık pahallıya almış olabilirim ... sıkıntı yok...!Göz Kırpma

Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2011 Saat 15:55
:)

-------------

Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2011 Saat 15:57

kalite olayı çakma olarak var dostum. dediğin gibi kutu aynı içindeki görselde aynı ama esneklik ve kullanılan malzeme farklı. tam çin işi :)))

Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2011 Saat 16:08
Orjinalini yazan: ümitarmatli ümitarmatli Yazdı:

kalite olayı çakma olarak var dostum. dediğin gibi kutu aynı içindeki görselde aynı ama esneklik ve kullanılan malzeme farklı. tam çin işi :)))

Tamam ıste bız ona kalıte demıyoruz. Onun adı "çakma" dır. Dıgerıde "orjınal" dır Göz KırpmaGülme

Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2011 Saat 16:12
ah okan ah Gülme görüşelim artık yüz yüze be kardeşimGöz Kırpma paylaşım için teşekkür eder, kazıklandın ibaresi içinde teessüflerimi bildiririm Gülme 

Mesajı Yazan: Baybars
Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2011 Saat 16:41
Ersin sen tez canlısın ya ondan fazla para verdin bak bana 200 tl verdim :-D

-------------
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22

Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2011 Saat 16:43
Orjinalini yazan: Baybars Baybars Yazdı:

Ersin sen tez canlısın ya ondan fazla para verdin bak bana 200 tl verdim :-D

kur farkı baybars kurGülme neyse işte sıkıntı yok..!Gülmeakşam görüşüyoruz dimiGöz Kırpma

Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2011 Saat 16:44
Aynen kanka kur farkı görüşüyoruz sıkıntı yok ................. z :-)

-------------
0532 430 79 22

Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2011 Saat 16:46
Orjinalini yazan: Baybars Baybars Yazdı:

Aynen kanka kur farkı görüşüyoruz sıkıntı yok ................. z :-)

Embarrassedişte bu süperThumbs Up

Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2011 Saat 16:49
İşlem tamam kanka Star

-------------
0532 430 79 22

Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2011 Saat 18:06
Ersin abi şaka yapıyorum abi kusura bakma kötü 1 anlamda şey etmedim :) ama ercan abinin aldıklarından ben çok memnumum 

-------------

Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2011 Saat 18:18

Ersin abi şaka yapıyorum abi kusura bakma kötü 1 anlamda şey etmedim :) ama ercan abinin aldıklarından ben çok memnumum 

biliyorum be kardeşim..rahat ol sen.. arzular şelaleThumbs Up

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net