![]() |
|
yakıt tüketimi bilgisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2011 Saat 22:00 |
||
slm arkadaşlar dün aracıma 26.6 litre yakıt aldım kırmızı yandığında aldım yakıtı çoğunluk uzun yol olmak üzere şu an itibariyle 485 km yol yaptım hala kırmızı yanmadı ve büyük ihtimalle tahminime ve tecrübeme dayanarak söylüyorum kırmızı yanıncaya kadar bi 70 km ye yakın daha yol yapar yolculuk esnasında hızım ortalama 90 ile 110 arası tabi bazen 130 da yaptığım oldu.sizce nasıl yakmış aracım iyimi yoksa normalmi?
|
|||
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|||
![]() |
|||
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bence normal. bende lpg kullanıyorum kmde 0.16 krş yakıyor ortalama, lpg 2.10 tl litre fiyatı.
|
|||
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
hesaplamalarıma göre 100tl civarı yakıt ile 555km yol yapıcaksın yani yaklaşık 18kuruş yakıcak yakıt normal bence ama bende yaşadıklarıma dayanarak söylüyorum o araba 70 km değil yaklaşık 90km daha gider
![]() |
|||
![]() |
|||
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
||
Eğer 70 km daha yaparsanız 555 km de 26,6 litre mazot yakmış olursunuz. Bu da demektir ki 100 km de 4,8 litre tüketmişsiniz. Aracınız 1.4 motorsa normal denilebilir belki ama 1.6 ise muhteşem...!
![]() |
|||
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|||
![]() |
|||
||
bende ölçüm yaptım geçen 260km yol yapmışım ve yarısı şehir içi olmak şartıyla 45tl yakmış.yani kilometrede 17 kuruş yakmış.bunu kimseye söylemiyorum nazar deyer diye.maşallah demeyi unutmayın 1,6 araba için bu rakam bedava sayılır.unutmadan yakıtımı shell yada opetten alırım euro disel
maşallah için şimdiden teşekkürler.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
walla ilhan abi maşallah benim araba 20 krşun altına daha hiç inmedi:) gerçi lpg li benim ki ama :) bide lpg bizim burda ankaraya oranla 35 krş daha pahalı oda fark ettiriyor herhalde:) Düzenleyen htasay - 05 Kasım 2011 Saat 23:01 |
|||
![]() |
|||
||
o olay beni çok kızdırıyor sorma.ankaradan çıkıyorum yolda oto gaz fiyatları sürekli yükseliyo.fakat mazot fiyatlarıda bir okadar düşüyo kaçakmıdır nedir diye bildik bi istasyon bulmadan mazot almıyorum.zaten araban lpgliyse alsammı almasammı deli ediyo adamı fiyatlar.
|
|||
![]() |
|||
||
hocam mazotun kaçak olma ihtimali yüzde 1 milyon:) Batmanda arkadaşım mazotu hep shellden aldığı halde 1 ay içinde arabası perişan oldu önce regulatör ardından enjektörler gitti. 1500 tlye mal oldu. ve mazotta ucuz olmadığı halde ama tam tersine başka bi arkadaşım meganeye kullanıyo kaçak mazot onunsa hiç sıkıntısı olmadı:) biz vandan bi kere almıştık dobloya mazot performans olarak çok farkediyordu normal mazota göre ama ekenomi dersen çok ekonomik o zaman 45 lt 65 tl vermiştik:) |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |