![]() |
|
Lpg'li 206 Rc Varmıs türkiyede buyrun bakın :D |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 6> |
Yazar | ||
oğuzhan86 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2011 Konum: geşan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2011 Saat 20:11 |
|
atiker marka sıralı sistem lgp li 206 rc buyrun bakın :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-o-bir-rakipsiz-rc-63137373/detay/ |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Gayet Normal Bir Durum Değilmi...
Adam Ferrari ye LPG Takmış RC ye Çokmu
![]() |
||
![]() |
||
oğuzhan86 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2011 Konum: geşan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
abi taktır tabi ama atiker kaktırma bari bi ton kaliteli yüksek performans araçlara özel üretim yapan markalar var bu aracta bunu hakediyor :)
|
||
![]() |
||
06K3892Böcüük ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Haziran - 1996 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06K3892Böcüük
|
atiker aracın moturunu yanlıs anlamayında resmen XXXXXX yani benım yenı aldıgım 206 gti aracımda atıker vardı eskı aracımdan cıkardıgım brcyı taktırdım benzınden hıc bı farkı yok 2.vites 130 yapıyor inanmayan arkadaşlarımız varsa videosunu koymasını ögretsınler koyuyum buraya bi türlü cözemedım :D
Düzenleyen koliva - 02 Kasım 2011 Saat 03:33 |
||
06K3892 --->2001 Model 206 Gti 2.0 151Hp Böcüük .)
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin |
||
![]() |
||
|
arkadaşım yanlış anlama ama forumumuzu kullanan bayan arkadaşlarımızda var bilgin olsun. Düzenleyen koliva - 02 Kasım 2011 Saat 03:32 |
||
![]() |
||
|
o motordan hayır gelmez artık.
200 beygirlik araba alacaksın. sonra az yaksın istiyeceksin. nasıl bir mantık bu ya. o zaman ya dizel alacaksın ya düşük motor hacimli benzinli arac alacaksın. aracım hem pehlivan olsun hem az yesin içsin.....ne iyiymiş be
![]() |
||
![]() |
||
MMİMARR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
|
:)
|
||
PEUGEOT 206RC,W210 MERCEDES E200,W208 MERCEDES CLK200 KOMPRESSOR
|
||
![]() |
||
|
+1 ya bazen şaşırmaktan kendimi alamıyorum. nedir bu....adam rc araç alıcak lpg taktıracak? misal vereyim, bir insanı alsak. ona 1 gün boyunca inşaatta veya performans gerektiren bir işte çalışacağını; ve bu hizmetin karşılığında tereyağlı peksimet vereceğimizi söylesek ne olurdu acaba?
Düzenleyen maverick - 01 Kasım 2011 Saat 21:19 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
|
ben tüpe karşı değilim ayrıca performans isteyen birisi tüpte taktırabilir ama reklamını en cok duyduğu ve dacia ya bile taktırılmayacak bir tüp ü gidipte kükreyen bir araca taktırmanın tek bir anlamı var kıroyum ama para bende diyor sanırım satan arkadaş cünkü artış sürat teknelerinde bile lpg kullanılıyor ama atiker değil :D yüksek performans istiyosan 3 markadan şaşma vialle prins teleflex... brc bile demem
|
||
![]() |
||
alfa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Temmuz - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
|
206 rc lere tüp takılmasına bende karşıyım 180 hp lik bir makine alıcaksan demekki yakıtı göze alıyosundur tüp takılmasın derim ben arabanın havasını yerle bir ediyo güneşli havada şemsiyeyle gezmek gibi birşey bu durum
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
|
alfa kardeş milyon dolarlık sürat teknelerinde de war lpg ama bi bak bakalım nasıl markaları escalade de bile warsa takılır ama o araca yakışmayan bir kit takma
|
||
![]() |
||
|
ne alakası var arkadaşlar sonuçta adam gibi malzeme adam gibi ustalıkla lpg taktırılabilir.Tabi o aracı gündelik olarak kullanmak mantık dışı ama şahsen bende düşünmedim değil bi 206rc alıp tüple gezmeyi :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
|
walla şu sıvı enjeksiyon bir cıksın alıcam 207 rc yi :D ama taktırıcam markalar belli büyük söylemiyeyim italyanların yanından geçmem :D hollanda dan şaşma :D
|
||
![]() |
||
alfa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Temmuz - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
|
207 rc de var bizde 206 rc ye göre az yakıyo görselliğide güzel arabanın 206 rc den ağırda daha oturaklı gidiyo yolda alırsın inş şiddetle tavsiye ederim 207 rc yi bende gözümü 207 rc lemansa dikmeye başladım yavaş yavaş hayırlısı olsun
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
|
babacım şu le mans ta aynı rc değil mi farkı nedir?
|
||
![]() |
||
|
yorumsuz
|
||
![]() |
||
|
![]() Bende fazla yorum yapmasam ıyı olur ![]() ![]() Düzenleyen CeCoLi - 02 Kasım 2011 Saat 06:53 |
||
![]() |
||
|
yine de herşeyin orjinali bana göre
![]() Düzenleyen maverick - 02 Kasım 2011 Saat 06:57 |
||
![]() |
||
|
Orjınal olunca kımse odul vermıyor. Bız tasarrufumuza bakalım
![]() ![]() Sızler benzınde gaz pedalı oksamaya bızlerde lpg de pedalı dıplemeye devam ![]() Düzenleyen CeCoLi - 02 Kasım 2011 Saat 07:03 |
||
![]() |
||
|
sende kendince haklısın. ![]() ama bana nedense arkada bomba taşıyormuşum gibi geliyor. onun için pek güvenli gelmiyor. nihayetinde gaz. sızdırması ve kaza anında neler olabileceğini az çok tahmin edebiliyorum. Düzenleyen maverick - 02 Kasım 2011 Saat 07:13 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 6> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |