![]() |
|
Dijital egzoz hakinda görüş ve öneriler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
by_imp ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2011 Saat 11:44 |
merhaba arkadaşlar lar ben dijital düğmeli egzoz yaptirmayi düşünüyorum 200 tl ye mal oluyormus biraz once sordum daha once kullananiz oldumu tafsiye ediyormusunuz artilari nedir eksileri nelerdir yorum ve görüşlerinizi bekliyorum sevgili forum yöneticileri ve üyeleri
|
|
kerem gaziantep gazikent mah.
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlkdefa duydum valla cahilliğim için kusura bakmayın...
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
by_imp ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
estf hocam bu vanali egzozun arac icinde kontrol edilmesine dijital deniyor düğmeyi aciyon ses veriyor kapatınca normal ses oluyor yanılmıyorsam tabi
|
|
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
trafik polis bakımından çok iyi ama vana açıkken kelebeğin şişip takılma olayı çok oluyor ve düzeltemiyorsun bende ilk vanalı düşündüm ama sonradan vazgeçtim.karar senin yaptırcaksanda işini iyi bilen birine yaptır kelebeğide plastikten yapmasın...
|
|
![]() |
|
eyv kardeşim demirden mi yapsınlar kelebeği
|
|
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
en önemlisi araçta performans veya yakiti etkilermi malum dünyanın en pahali benzini kullanıyoruz
|
|
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
aslan besliyosan yemini düşünmicen
![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ötsün diye basarsan orjinal egzozda bile yakıtın artar. Sakin kullanımda ise abart egzoz varken pek etkilemez yakıtı
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
ben egzoz sesini yeni duymaya başladım 2 3 gündür orjinal egzoz um kırık yaptirmak istemiyorum ama zararli dediler o sese hasta olduğum icin elektirik li yaptirmak geldi aklıma
|
|
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
abart egzoz aslında yakıta çok etki etmiyor ama biz sesini daha net duyalım diye gaz verdikçe kendimiz yakıtı artırıyoruz :)
|
|
![]() |
|
ben kesinlikle tavsiye ederim gerek polis konusu gerek uzun yolda çok güzel bir uygulama fakat arkadaşların da dediği gibi sıkıntı yaratan modelleri var benim adana da yaptırmış arkadaşım yaklaşık 9 aydır problemsiz kullanıyor. bunlarında kalite kalite çeşitleri olduğunu biliyorum. araştırıp uygulatırsan başın ağrımaz diye düşünüyorum. şimdiden hayırlı olsun. ben de adana taraflarına gittiğimde yaptırmayı düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
tskler kardeşim yaptirinca videoya çeker koyarım artık
|
|
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
o eksozdan dun taktırdım mukemmmel ses ve polıssız geceler full tafsıye ederım cok güzel ve rahat uzaktan kumanda 60 tl ve eksoz 150 tl mukemmel bır ses paha bıcılemez :)))
|
|
![]() |
|
muzaffer ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
Kardeşim vana olarak cam sileceği motoru kullanıyorlar.Benim arakadaşların araçlarının tamamında var (ADANA) da çok ta güzel oluyor pişman olmazsın. Fakat dikakt edilmesi gereken kelebğin ekzoz borusuna oturtulduktan sonra araça monte edilemden önce alıştırma yapılması ve eğer motor kasma yapıyorsa çabuk arıza verecektir. Bu sistem elektrikli olduğu için bir hat çekilmesi gerekiyor tavsiye ısıya karşı gerçekten dayanıklı bir kablo kullanmandan yana ve araç içerisine koyacağın düğme ise biraz kaliteli bir düğme almanda fayda var çünkü yaptırırsan göreceksin çok fazla kullancaksın düğmeden çok arıza yapar bu olay.Son zamanlarda içerden düğme olayıda bitti uzaktan kumanda ile kontrol olayı var artık fiyatı biraz daha fazla ama mantık aynı.Sonuç olarak çok keyif alıcaksın kardeşim ama iyi bir usta şart bu işe.Kolay gelsin. ![]() |
|
407 Executive Black CD 2007
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim eksoz patlak deli ses veriyo :)) Poliste birşey diyemiyor , patlak eksoz ne oranda etkiler acaba yakıtı ?
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
çok güzelmiş valla,benimde hoşuma gitti
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |