Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Dijital egzoz hakinda görüş ve öneriler

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=19578
Tarih: 30 Eylül 2025 Saat 15:15
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Dijital egzoz hakinda görüş ve öneriler
Mesajı Yazan: by_imp
Konu: Dijital egzoz hakinda görüş ve öneriler
Mesaj Tarihi: 01 Kasım 2011 Saat 11:44
merhaba arkadaşlar lar ben dijital düğmeli egzoz yaptirmayi düşünüyorum 200 tl ye mal oluyormus biraz once sordum daha once kullananiz oldumu tafsiye ediyormusunuz artilari nedir eksileri nelerdir yorum ve görüşlerinizi bekliyorum sevgili forum yöneticileri ve üyeleri

-------------
kerem gaziantep gazikent mah.
106 GTİ siyah
0 rh +

Cevaplar:
Mesajı Yazan: feline
Mesaj Tarihi: 01 Kasım 2011 Saat 11:46
İlkdefa duydum valla cahilliğim için kusura bakmayın...

-------------
206 1.4 hdi feline 2006 model

EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON

Mesaj Tarihi: 01 Kasım 2011 Saat 11:54
estf hocam bu vanali egzozun arac icinde kontrol edilmesine dijital deniyor düğmeyi aciyon ses veriyor kapatınca normal ses oluyor yanılmıyorsam tabi

-------------
106 GTİ siyah
0 rh +

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 01 Kasım 2011 Saat 12:18
trafik polis bakımından çok iyi ama vana açıkken kelebeğin şişip takılma olayı çok oluyor ve düzeltemiyorsun bende ilk vanalı düşündüm ama sonradan vazgeçtim.karar senin yaptırcaksanda işini iyi bilen birine yaptır kelebeğide plastikten yapmasın...

Mesaj Tarihi: 01 Kasım 2011 Saat 12:35
eyv kardeşim demirden mi yapsınlar kelebeği

-------------
106 GTİ siyah
0 rh +

Mesaj Tarihi: 01 Kasım 2011 Saat 12:39
en önemlisi araçta performans veya yakiti etkilermi malum dünyanın en pahali benzini kullanıyoruz

-------------
106 GTİ siyah
0 rh +

Mesaj Tarihi: 01 Kasım 2011 Saat 13:08
aslan besliyosan yemini düşünmicenEmbarrassedheleki kükretceksen ama ne olursa olsun o egzozdan gelen ses herşeye deyiyor...

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 01 Kasım 2011 Saat 13:32
Orjinalini yazan: by_imp by_imp Yazdı:

en önemlisi araçta performans veya yakiti etkilermi malum dünyanın en pahali benzini kullanıyoruz

ötsün diye basarsan orjinal egzozda bile yakıtın artar. Sakin kullanımda ise abart egzoz varken pek etkilemez yakıtı

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 01 Kasım 2011 Saat 14:10
ben egzoz sesini yeni duymaya başladım 2 3 gündür orjinal egzoz um kırık yaptirmak istemiyorum ama zararli dediler o sese hasta olduğum icin elektirik li yaptirmak geldi aklıma

-------------
106 GTİ siyah
0 rh +

Mesaj Tarihi: 01 Kasım 2011 Saat 14:13
abart egzoz aslında yakıta çok etki etmiyor ama biz sesini daha net duyalım diye gaz verdikçe kendimiz yakıtı artırıyoruz :)

Mesaj Tarihi: 01 Kasım 2011 Saat 14:36
ben kesinlikle tavsiye ederim gerek polis konusu gerek uzun yolda çok güzel bir uygulama fakat arkadaşların da dediği gibi  sıkıntı yaratan modelleri var benim adana da yaptırmış arkadaşım yaklaşık 9 aydır problemsiz kullanıyor. bunlarında kalite kalite çeşitleri olduğunu biliyorum. araştırıp uygulatırsan başın ağrımaz diye düşünüyorum. şimdiden hayırlı olsun. ben de adana taraflarına gittiğimde yaptırmayı düşünüyorum.

Mesaj Tarihi: 01 Kasım 2011 Saat 17:37
tskler kardeşim yaptirinca videoya çeker koyarım artık

-------------
106 GTİ siyah
0 rh +

Mesaj Tarihi: 01 Kasım 2011 Saat 18:21
o eksozdan dun taktırdım mukemmmel ses ve polıssız geceler full tafsıye ederım cok güzel ve rahat uzaktan kumanda 60 tl ve eksoz 150 tl mukemmel bır  ses paha bıcılemez :)))

Mesajı Yazan: muzaffer
Mesaj Tarihi: 01 Kasım 2011 Saat 19:16
Orjinalini yazan: by_imp by_imp Yazdı:

merhaba arkadaşlar lar ben dijital düğmeli egzoz yaptirmayi düşünüyorum 200 tl ye mal oluyormus biraz once sordum daha once kullananiz oldumu tafsiye ediyormusunuz artilari nedir eksileri nelerdir yorum ve görüşlerinizi bekliyorum sevgili forum yöneticileri ve üyeleri

Kardeşim vana olarak cam sileceği motoru kullanıyorlar.Benim arakadaşların araçlarının tamamında var (ADANA) da çok ta güzel oluyor pişman olmazsın. Fakat dikakt edilmesi gereken kelebğin ekzoz borusuna oturtulduktan sonra araça monte edilemden önce alıştırma yapılması ve eğer motor kasma yapıyorsa  çabuk arıza verecektir. Bu sistem elektrikli olduğu için bir hat çekilmesi gerekiyor tavsiye ısıya karşı gerçekten dayanıklı bir kablo kullanmandan yana ve araç içerisine koyacağın düğme ise biraz kaliteli bir düğme almanda fayda var çünkü yaptırırsan göreceksin çok fazla kullancaksın düğmeden çok arıza yapar bu olay.Son zamanlarda içerden düğme olayıda bitti  uzaktan kumanda ile kontrol olayı var artık fiyatı biraz daha fazla ama mantık aynı.Sonuç olarak çok keyif alıcaksın kardeşim ama iyi bir usta şart bu işe.Kolay gelsin.Gülme

-------------
407 Executive Black CD 2007

Mesajı Yazan: Üçyüzaltı
Mesaj Tarihi: 01 Kasım 2011 Saat 19:57
Benim eksoz patlak deli ses veriyo :)) Poliste birşey diyemiyor , patlak eksoz ne oranda etkiler acaba yakıtı ?

Mesajı Yazan: feline
Mesaj Tarihi: 01 Kasım 2011 Saat 20:43
çok güzelmiş valla,benimde hoşuma gitti

-------------
206 1.4 hdi feline 2006 model

EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net