![]() |
|
Arkadaşlar Acil Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mehmetaydinpug ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetaydinpug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2011 Saat 11:12 |
Arkadaşlar merhaba 106 quik imde sorun var...
Yokuş çıkarken ve sert virajlara girdiğimde gaz kesiyor araba lpgli değil araba bu sabah işe gelirken yokuş çıkarken rezil etti gaz yemiyo resmen sorun ne olabilir.birde araba ufacık çukurdan bile geçerken yağ lambası sürekli hızlı bir şekilde yanıp sönüyor kalkışlardada aynısını yapıyo yağıda tam nedir sorun müşür ağrızalı olabilirmi ne yapamam gerekiyo cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
|
|
2000 106 Quicksilver
HAYAT SENİNLE GÜZEL PUG |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun,aynı araçtan bende de var aracınızda abart egzoz varmıdır?yada yakın zamanda yağ değişimi yada buna benzer bir mekanin problem yaşanmışmıydı?
|
|
![]() |
|
müşürde olabilir elektirik arızasıda olabilir aynı sorun benim eski arabada vardı yağ lambası ara ara yanıyordu elektirik tesisatına baktırdım sorun geçti.
gaz kesme olayına gelince tam olarak bilgim yok ama enjektörlerden olabilir enjektör temizleyiciyi danışarak kullanmanı tavsiye ederim... geçmiş olsun 106 olunca içim acıyor...
|
|
![]() |
|
Abart egzozu şu yüzden soruyorum bir arkadaşımızda aynı problem vardı gaz kesme gibi onun için sordum.
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun araç kaç km. de daha önce karbon cleaner yada motor temizliği yaptırdınmı , bir de daha önce arabanın gidişi nasıldı
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
mehmetaydinpug ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetaydinpug
km 93 bin lerde abart egzos yok açık hava filtresi var sadece az önce tamirci arkadaşı aradım yağ müşürü olabileceğini söyledi temassızlık olabilir felan dedi anlamadığım bu araba niye yokuşlarda gaz kesiyo daha önceden böyle birşeyi yoktu aniden olmaya başladı
|
|
2000 106 Quicksilver
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetaydinpug
şu sorunu çözünce ilk işim burda sizinle paylaşmak olacak çok merak ediyorum ne kadara patlayacak bakalım
Düzenleyen mehmetaydinpug - 31 Ekim 2011 Saat 14:07 |
|
2000 106 Quicksilver
|
![]() |
|
sen enjektör temizleyiciyi sor bence pislik geldiği zaman öyle tekleme gaz kesme yapar..
![]() |
|
![]() |
|
basrix ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
bayır yukarı gaz yemiyor düz yolda problem yok yazmışsın sebebi araç yamuk durduğu için benzin yakıt deposunun arkasına kaçıyor pompa benzini çekemiyor
|
|
![]() |
|
basrix ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
yağ lambası problemin müşürden değil müşüre giren soket gevşek yada oksitli bunları ayarla olmassa yağ pompanı değiştirmen gerek müşürden olsa lamba yanmaz eğer kabloda problem yyoksa pompadaysa arabayı kullanma piston yataklar az yağlanır motoru cortlatırsın
|
|
![]() |
|
abarth yada düz susturucunun içinde elyaf var arı kovanı gibi malzemeler var bunlar dağıldığı zaman gaz yemez düz yoldada bayırdada arkadaşımız sadece bayır diyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetaydinpug
susturucudan olabilirmi bilmiyorum ama dediğin gibi yakıt deposundan olabilirmi acaba onu bi benzini fulleyip deniyecem birde bakalım
|
|
2000 106 Quicksilver
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetaydinpug
müşürden çıkan kabloyu takip ettim ve buldum sorunu iki tutam tel tutuyo yada tutmuyodu kabloyu bantladım oldu yağ lambası işini çözdük şimdi sorun şu çekiş işini halletmekte kaldı
|
|
2000 106 Quicksilver
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |