![]() |
|
Yolda kaldım Acil (Videolu) (Çözüldü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bahadiryor ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Ekim - 1974 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahadiryor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2011 Saat 08:23 |
Mrb. Akü değişimi nasıl yapılıyor. Direk çıkar yerine yenisini takmı yoksa araba çalışır vaziyettemi çıkarılıyor?
|
|
2003 OrientDarkBlue 307
|
|
![]() |
|
dogu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynısı başıma gelseydi..keşke zamanında görseydim konuyu bilgiledirirdim seni..307 de akü gücü belli bi seviyenin altına düşünce araç böyle korumatya alıyo kendini..bu yüzden 2010 bedava çekici hakkımı kullanmıştım :)
|
|
2006 307 hdi 90hp comfort
beyaz |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
geçmiş olsun hocam
|
|
![]() |
|
İnş aküdür sorun çünkü şarj dinamosundanda yapabilir akü şarj olmazsa bedavadan akü değişmiş olmasında
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Geçmiş olsun :) akü bittiğinde hiç yanmaması gerekmiyomu yav :D benimde wooferin düğmesi var lanet cihazın teli kopmuş aküyü bitirmiş ne kapılar açılıyo ne bir ışık var :)))
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
Lion46 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
uzun süre değil sadece dün yerinden hiç oynamadı bugunse çalıştırmak istediğimde bu sorunla karşılaştım ama çözüldü çok şükür. |
|
2009 Peugeot 308 Vti tiptronic 120 hp ''inci siyah'' Prins Vsi 2 Lpg Kiti
|
|
![]() |
|
uzun süre çalışmamışmıydı araç?
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
geçmiş olsun başlığın yanına çözüldü yazarsanız daha iyi olur
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Lion46 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
Sorun çözüldü arkadaşlar akü bitmiş aküyü değiştirdim 60 amperlik çelik akü taktırdım araç çalıştı.Bu vesile ile bu video bundan sonra sorun yaşayacak arkadaşlara yardımcı olur umarım.
|
|
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bence bir arıza değil sistem kendini bazı şeylere karşı korumaya almış ve marşa basmana izin vermiyor. yüksek ihtimal benzinin bitmiş ya da ço az kadığı için boşuna çalıştırmaya uğraşma diye akü marş motoru vs boşuna zorlama diye korumaya alıp marşa bastırmıyor olabilir.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
bana göre korkulacak birşey yok. sorunun, motora ve diğer aksamlara zarar vermemesi için sistem kendini koruma altına almış.
|
|
![]() |
|
trafik sigortanızın(Genelde ücretsiz çekici hizmeti oluyor. Benim sigorta poliçemde böyle bir hizmet var.) çekici hizmeti varsa arayıp aracı yetkili servise çektirin bence.
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Geçmiş olsun abi ben sorunundan anlamıyorum ama elektrik tesisatıyla alakalı olabilir diye düşündüm. Akünün kutup başını çıkarıp 5-10 saniye bekleyip geri takıyolardı 307' ciler ???
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
Arkadaşlar az önce aracımı çalıştırmak istediğimde çektiğim videodaki sorunla karşılaştım işin tuhaf yanı anahtarı kontağa taktıgımda hız ibresi yerinden oynuyor,marşa bastıgımda garip bir uyarı sesi geliyor ve farları yaktıgımızda aracın göstergelerini aydınlatan lamba kısa süreli yanıp sönüyor halbuki ne farlar açık nede parklar araçta economy mode yazıp duruyor,normalde kontağı açtıgımda hararet göstergesi ve benzin göstergesi bir full olup sonra normal değerine ulaşıyordu ama şu an yerinden bile kıpırdamıyorlar.Yardımlarınızı esirgemeyin lütfen.
Düzenleyen Lion46 - 28 Ekim 2011 Saat 16:18 |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |