![]() |
|
Çalışınca Stop Stop Stop.... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
muntehaozen ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Kasım - 1991 Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muntehaozen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 Saat 12:18 |
|
Selamlar, arabayı çalıştırdığımda 3 kez stop lambasıyla beraber dıt sesi geliyor.Akü daha dün şarjdan çıktı nedir bir bilginiz varmı?Bu konu ile karşılaşmıştım yazmıştı biri daha ama bulamadım yanlışım varsa affola.
Düzenleyen muntehaozen - 27 Ekim 2011 Saat 12:19 |
||
2010 Peugeot 308 1.6 AUTO6R HDI Premium
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
3 kere stop lambası ile birlikte hangi lamba yanıyor? |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
|
akü dün sarjdan cıktı derken dınamomu bozuldu akümü oldu ne oldu
|
||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
araç açlışırken zorlanmıyorsa aküde sorun yoktur.Yaü su eksiltincede aynı uyarıları veriyo bizim arabalar
|
||
![]() |
||
muntehaozen ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Kasım - 1991 Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muntehaozen
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Akü sıfırlanmışdı bi dönem çalışmadı araç bende sarj ettirdim mevzu bu.
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muntehaozen
|
hata lambası yanmıyor çalışdıgında dııt dııt dııt diye ses çıkıyor ve bu 3 dııt la beraber göstergede 3 kez stop lambası yanıyor sönüyor.
Düzenleyen muntehaozen - 27 Ekim 2011 Saat 14:07 |
||
|
||
![]() |
||
|
Daha geçen başıma geldi, biraz dikkatli bakınca sudan olduğunu anlarsın, tap ap kuulınt levıl pıliz!:D Ben de park sensörü takan adama saydırmıştım içimden naptıysa arabaya diye ssonra bir baktım sıvı seviyesinde azalma var, sonra üzüldüm adamın günahını aldım diye:(
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muntehaozen
|
peki bu su seviyesi derken motor suyu mu ?+bende "tap ap kuulınt levıl pıliz" böyle bi hata vermiyor :)
|
||
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
araç stop ediyormu peki ? eğer öyle bişey varsa immolizer hatasıda verıyor olabılır sadece fıkrımı soyledım :)
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
|
ya başlarda bende de vermiyordu bir kaç gün sadece ilk çalışmada ötüyor sonra susuyor ve sıcakken sorun olmuyor, dıt dıt ötüp duruyor ama bir kaç gün bekledim kim daha inat diye sonra motor soğutma sıvısı/suyu (antifriz de denilebilir) ikazı verdi ve sonra tap ap kuulınt levıl uyarısı aldım, sonra tap apladım ve bir şey kalmadı:D
|
||
![]() |
||
eserxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
|
Ayı sorun bende de var, ama stop lambası yanmıyor sadece 3 kere dıt sesi geliyor. Dediğiniz gibi motor soğutma suyuna bakıyorum, eksik yok. Dedim acaba ben mi yapamıyorum, ustaya gösterdim, o da eksik değil dedi. Ama hala motor soğukken ilk hızlanmada 3 defa dıt sesi alıyorum.
|
||
PEUGEOT 307 2.0 XT HDI
|
||
![]() |
||
|
şunu dene, sabah çalıştırmadan seviyeye bak, çalıştır seviyeye bak, gideceğin yolu git sonra stop etmeden yeniden bak. Olması gereken midir bilmem ama araç değişik durumlarda haznedeki sıvı miktarı artıp azalıyor, sıcaklıkla genleşme midir nedir bilmiyorum.
|
||
![]() |
||
my.ozkara ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı my.ozkara
|
aynısı benimde başıma geldi.ne su eksilmesi ne de genleşmesi. sorun tamamen su seviyesinin altındaki müşürden kaynaklanıyor.su seviyesi tamken müşürü sökünce hiç bir ikaz uyarısı kalmadı.35 tl ye yenisiymiş sökük kalsın gerek yok dedim. :D
|
||
Peugeot 307 2005 1.4 HDİ XR
Şeytan Kırmızı 84.000 km |
||
![]() |
||
sedat23 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
|
bendede aynısı olmuştu 2 sene önce yanılmıyorsam dinamoda sorun vardı değiştirdim düzeldi bence bir servise git arkadaşım ben gittiğimde usta hemen getirmeseydin aracın tüm elektronik sistemi bozulurdu demişti.
|
||
![]() |
||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Bendede lpg başladı bir stoptur gidiyor , havalar soğudu stoplar başladı .
|
||
![]() |
||
eray307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
|
bu müşürün tam yerinden bahsedebilir misin acaba?
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |