Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Çalışınca Stop Stop Stop....

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=19444
Tarih: 07 Ağustos 2025 Saat 23:52
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Çalışınca Stop Stop Stop....
Mesajı Yazan: muntehaozen
Konu: Çalışınca Stop Stop Stop....
Mesaj Tarihi: 27 Ekim 2011 Saat 12:18
Selamlar, arabayı çalıştırdığımda 3 kez stop lambasıyla beraber dıt sesi geliyor.Akü daha dün şarjdan çıktı nedir bir bilginiz varmı?Bu konu ile karşılaşmıştım yazmıştı biri daha ama bulamadım yanlışım varsa affola.

-------------
2010 Peugeot 308 1.6 AUTO6R HDI Premium

Cevaplar:
Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 27 Ekim 2011 Saat 12:24

3 kere stop lambası ile birlikte hangi lamba yanıyor?

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesajı Yazan: berk2309
Mesaj Tarihi: 27 Ekim 2011 Saat 13:15
akü dün sarjdan cıktı derken  dınamomu bozuldu akümü oldu ne oldu 

-------------
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 27 Ekim 2011 Saat 14:04
araç açlışırken zorlanmıyorsa aküde sorun yoktur.Yaü su eksiltincede aynı uyarıları veriyo bizim arabalar

Mesaj Tarihi: 27 Ekim 2011 Saat 14:05
Akü sıfırlanmışdı bi dönem çalışmadı araç bende sarj ettirdim mevzu bu.

-------------

Mesaj Tarihi: 27 Ekim 2011 Saat 14:06
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

3 kere stop lambası ile birlikte hangi lamba yanıyor?

hata lambası yanmıyor çalışdıgında dııt dııt dııt diye ses çıkıyor ve bu 3 dııt la beraber göstergede 3 kez stop lambası yanıyor sönüyor.

-------------

Mesaj Tarihi: 27 Ekim 2011 Saat 16:06
Daha geçen başıma geldi, biraz dikkatli bakınca sudan olduğunu anlarsın, tap ap kuulınt levıl pıliz!:D Ben de park sensörü takan adama saydırmıştım içimden naptıysa arabaya diye ssonra bir baktım sıvı seviyesinde azalma var, sonra üzüldüm adamın günahını aldım diye:(

Mesaj Tarihi: 27 Ekim 2011 Saat 17:52
Orjinalini yazan: mustafa_uslu mustafa_uslu Yazdı:

Daha geçen başıma geldi, biraz dikkatli bakınca sudan olduğunu anlarsın, tap ap kuulınt levıl pıliz!:D Ben de park sensörü takan adama saydırmıştım içimden naptıysa arabaya diye ssonra bir baktım sıvı seviyesinde azalma var, sonra üzüldüm adamın günahını aldım diye:(

peki bu su seviyesi derken motor suyu mu ?+bende  "tap ap kuulınt levıl pıliz" böyle bi hata vermiyor :)

-------------

Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 27 Ekim 2011 Saat 17:55
araç stop ediyormu peki ? eğer öyle bişey varsa immolizer hatasıda verıyor olabılır sadece fıkrımı soyledım :)

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesaj Tarihi: 27 Ekim 2011 Saat 21:11
Orjinalini yazan: muntehaozen muntehaozen Yazdı:

Orjinalini yazan: mustafa_uslu mustafa_uslu Yazdı:

peki bu su seviyesi derken motor suyu mu ?+bende  "tap ap kuulınt levıl pıliz" böyle bi hata vermiyor :)

ya başlarda bende de vermiyordu bir kaç gün sadece ilk çalışmada ötüyor sonra susuyor ve sıcakken sorun olmuyor, dıt dıt ötüp duruyor ama bir kaç gün bekledim kim daha inat diye sonra motor soğutma sıvısı/suyu (antifriz de denilebilir) ikazı verdi ve sonra tap ap kuulınt levıl uyarısı aldım, sonra tap apladım ve bir şey kalmadı:D 

Mesajı Yazan: eserxxx
Mesaj Tarihi: 28 Ekim 2011 Saat 00:23
Ayı sorun bende de var, ama stop lambası yanmıyor sadece 3 kere dıt sesi geliyor. Dediğiniz gibi motor soğutma suyuna bakıyorum, eksik yok. Dedim acaba ben mi yapamıyorum, ustaya gösterdim, o da eksik değil dedi. Ama hala motor soğukken ilk hızlanmada 3 defa dıt sesi alıyorum. 

-------------
PEUGEOT 307 2.0 XT HDI

Mesaj Tarihi: 28 Ekim 2011 Saat 11:57
şunu dene, sabah çalıştırmadan seviyeye bak, çalıştır seviyeye bak, gideceğin yolu git sonra stop etmeden yeniden bak. Olması gereken midir bilmem ama araç değişik durumlarda haznedeki sıvı miktarı artıp azalıyor, sıcaklıkla genleşme midir nedir bilmiyorum. 

Mesajı Yazan: my.ozkara
Mesaj Tarihi: 02 Kasım 2011 Saat 12:14
aynısı benimde başıma geldi.ne su eksilmesi ne de genleşmesi. sorun tamamen su seviyesinin altındaki müşürden kaynaklanıyor.su seviyesi tamken müşürü sökünce hiç bir ikaz uyarısı kalmadı.35 tl ye yenisiymiş sökük kalsın gerek yok dedim. :D

-------------
Peugeot 307 2005 1.4 HDİ XR

Şeytan Kırmızı 84.000 km

Mesajı Yazan: sedat23
Mesaj Tarihi: 02 Kasım 2011 Saat 13:15
bendede aynısı olmuştu 2 sene önce yanılmıyorsam dinamoda sorun vardı değiştirdim düzeldi bence bir servise git arkadaşım ben gittiğimde usta hemen getirmeseydin aracın tüm elektronik sistemi bozulurdu demişti.

Mesajı Yazan: Üçyüzaltı
Mesaj Tarihi: 02 Kasım 2011 Saat 13:22
Bendede lpg başladı bir stoptur gidiyor , havalar soğudu stoplar başladı .

Mesajı Yazan: eray307
Mesaj Tarihi: 27 Ağustos 2012 Saat 18:00
Orjinalini yazan: my.ozkara my.ozkara Yazdı:

aynısı benimde başıma geldi.ne su eksilmesi ne de genleşmesi. sorun tamamen su seviyesinin altındaki müşürden kaynaklanıyor.su seviyesi tamken müşürü sökünce hiç bir ikaz uyarısı kalmadı.35 tl ye yenisiymiş sökük kalsın gerek yok dedim. :D

bu müşürün tam yerinden bahsedebilir misin acaba?

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net