![]() |
|
Sunroof'un Su Alması ve Tamir Edilmesi Peugeot 307 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
Feridun ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2011 Saat 02:11 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Merhaba arkadaşlar. Sunroof su almaya başlamıştı kendim yapmaya karar verdim. Kumaş tavan açılmadan halledilebiliyor. Merak eden arkadaşların sorularını cevaplarım.
|
||
2005 Peugeot 307 XR
1.4 HDİ GRİ "Eğer Osmanlı devleti gerçekten soykırım yapsaydı dünyada Türk'ten başka millet olmazdı" |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kardeşim ellerine sağlık güzel bir çalışma yapmışsın ve sorununu kendin çözmüşsün. Benim de sunrof su alıyor malesef. Yaptığımız incelemede benimkinin sorunu sunrof camı kenarındaki keçelerde 2 adet yırtık tespit ettim. Yana yana keçe arıyorum yani anlayacağın.Ama senin vermiş olduğun resimlerle bende kontrol edeyim ne olur ne olmaz.
|
||
![]() |
||
|
ellerine sağlık çalışma çok güzel olmuş resimler ile anlatım yapman buradaki bir çok kişiye yardımcı olur.....
|
||
![]() |
||
|
Eline emeğine sağlık kardeşim güzel çalışma
![]() |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
abi o keçeler zaten hep sızdırır, alttaki kanallarsa sızan suyu tahliye etmek için,
feridun abi ellerine sağlık. Fotoğraf nasıl ekleyeceğim diyordun maşallah fotoğraf eklemeyi öğrenmeyi geçip direk ustalık mertebine yerleşmişsin (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
hepimiz kardeşiz
![]() |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
|
Tebrikler güzel çalışma..
Keşke benimde sunroof.um olsada su alsa ![]() |
||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
||
![]() |
||
Feridun ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
|
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar, yardımcı olduysam ne mutlu bana. Sanayideki sunroof ustası 300 Tl ye yaparım demişti. Usta yok komple tavan kumaşı sökücem yok sunroof'u tavandan indircim çekomastik yapıcam vs..vs... başka bir ustada sunroof kenarların çok su alıyor tahliye gideri suyu taşırıyor demişti cam kenarındaki keçeler bozulmuş yeni keçede takılmazmış çözüm olarakta sunroof camını değiştirelim demişti
![]() |
||
2005 Peugeot 307 XR
1.4 HDİ GRİ "Eğer Osmanlı devleti gerçekten soykırım yapsaydı dünyada Türk'ten başka millet olmazdı" |
||
![]() |
||
|
aynen abi
![]() |
||
![]() |
||
hcbank ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1979 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: ankara\söğütözü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
|
eline sağlık hakikaten çok yararlı ustalara 400 500 vermektense çok iyi yapmışsın
|
||
hayatı gaz pedalı ile paspas arası yaşamak ...[vites sport konumunda]iken...05422048340
|
||
![]() |
||
|
ustamı yok be kardeş sizlerin yanında ben daha çırak sayılırım
![]() |
||
2005 Peugeot 307 XR
||
![]() |
||
aristokrat20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2011 Konum: PEUGEOT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aristokrat20
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
eline sağlık fakat bende aynı sorundan muzdariptim ankara webasto ya gittim komple sökeceğiz dediler sunroofu söktüler.bem başın da dururken o plastikleri fabrikanın taktığı yerden söküp 1 cm ileri tekrar taktılar sonuç hüsran meğerse sonroof arkaya kaymış komple söküp öne doğru kaydırıp tekrar sıktılar sorun çözüldü yani gereksiz 300 tl sakın aldanmayın arkadaşlar.
|
||
![]() |
||
aristokrat20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2011 Konum: PEUGEOT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aristokrat20
|
hatta ön camdan alıyor dediler birde öncamı söküp tekrar silikonladılar gereksiz 120 tl. aman ustalara pardon yani kendini usta zannedenlere dikkat. |
||
PEUGEOT 407 1,6 hdi executive
|
||
![]() |
||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
|
uzun süredir gördüğün en sağlam paylaşım diyebilirim..
neden derseniz çok değerli paylaşımlar mevcut fakat sunroof çok riskli bir bölge olduğu için takdir ediyorum.
|
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|
Eline emeğine sağlık.
![]() |
||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||
![]() |
||
|
teşekkürler arkadaşlar. tamir ettirseydim 300 tl sunroof, camını değiştirmemi isteyen diğer usta da 600 tl cam parası istedi ve işçilik fiyatı buna dahil değildi. sonrada kalkıp iş yok müşteri yok derler geldimide nerden düdüklesem diye sebep ararlar. tabiki tüm ustalar böyle değil içerisinde ahlaklısı dürüst çalışanı var sözüm meclisten dışarı. bizler az çok teknik işlerden anlarız ama tamirden anlamayan bay-bayan araç sahibi arkadaşlarımız dikkatlı olmalı ve iyi araştırmalı diye düşünüyorum. bayan araç sahibi ustaya gidip vites kolu sıkıştığından kolay vites atamama problemini söylemiş ustada bunun için şanzuman sökülmesi dişli değişmesi gerekli vs sebepler sayıp dünyanın parasını aldıklarını biliyorum. oysa vites kutusu açılıp yağlanması veya küçük müdahale ile halledilmesi gereken birşeymiş sonra bayan gereksiz masrafı öğreniyor ama geç oluyor tabi.
|
||
2005 Peugeot 307 XR
||
![]() |
||
sinka251 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Mayıs - 1982 Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2011 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
|
valahi diycek bişey yok helel olsun,aynı sorun bende de var bende oradan şupelenmiştim ellerine salık
|
||
![]() |
||
|
süper çalışma, elinize sağlık,
|
||
![]() |
||
|
teşekkürler arkadaşlar yardımcı olduysam sevinirim.
|
||
2005 Peugeot 307 XR
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
aynı problem maalesef bendede var , çok güzel çalışma olmuş tebrikler.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |