Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Peugeot Jant Lastik Seçimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Flanş & Spacer ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Flanş & Spacer ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
lkr_yldz Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Kasım - 1987

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı lkr_yldz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Flanş & Spacer ?
    Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 22:20
arkadaşlar 206 aracımda çelik jantım mevcut ama sanki arka lastiklerim çok içeride duruyor. ve yeni bişey öğrendim lastiklerin biraz daha dışarıda durmasın için jant ve kaliper arasına flanş yada spacer denen disk tarzı bişey koyuyorlar ikiside aynı şey olabilir bilemiyorum. benim sorum bunu sadece arka lastiklere alıp taksam aracıma ve bana herhangi bir sorun oluştururmu. kullanan veya bilen arkadaşlardan yardım ve bilgi bekliyorum.
şimdiden teşekkürler...
2006 206 Feline 1.4 бензин
Cadence Digital Music Changer
195/50/15 Lassa İmpetus Revo
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 22:25
sorun oluştururmu bilmem ama bijonları değiştirmen gerekiceği kesin
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 22:29
ilker merhaba...bizim peugeotlarda jant seçeneği pek yok.. piyasada o kadar güzel jantlar varki ofset yüzünden olmuyor maalesef... olması için flanş kullanıyor çoğu kişi... bende aynı dertten muzdaribim...ama flanş kullanmaktan biraz çekiniyorum...çünki flanş koyduğum zaman biliyorumki bijonlar değişecek ..yani daha uzun bijon koymam gerekecek buda beni korkutuyor... ayrıca yaparsanda 4 tekere uygula ..sadece arkalara yaparak aracın dengesini bozma bence...tamamen şahsi düşüncem..bu konuda detaylı bilgisi olanlar yardımcı olacaklardır..
Yukarı Dön
OkaN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Nisan - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OkaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 22:31
ne bijon deiştirmene gerek var nede zarar verir ben 4 lastigimdede kullanıyorum hiç 1 zararı yok dostum tornacıda yaptıra bilirsin :)  hatta ön 2 diks bul eski onlardan yaptır kendine tornacıda nekadar kalınlıkta istiyosan çok kalın istersen ozaman bijonların yetişmeye bilir bide bijonların az tutmasın dikkat et :)
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür…

EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN
Yukarı Dön
lkr_yldz Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Kasım - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı lkr_yldz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 22:32
uzun bijon bana ne gibi eksiler getirir. bijon kesmesi gibi mi. ön lastiklerin çıkıklığı normal geliyo bana ama arkalar çok içeride gibi geliyor.
Yukarı Dön
OkaN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Nisan - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OkaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 22:34
ozaman çok ince 1 flanş yaptır bişi olmaz DosTum ;)

EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN
Yukarı Dön
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 22:36
gökayın 106 xr de ve taşkının quickde var  herhangi bir sıkıntı yaratmıyor ama kaç cm lik kullanıcan ayrıca spacer larda şifreli bijon diye bişey var bunada bi bakmak lazım bence
Yukarı Dön
zavur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
Forumdan Banlandı...

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zavur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 22:37
Yürüyen aksamın orjinali ile oynama güvenliğin için derim .
Yukarı Dön
OkaN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Nisan - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OkaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 22:38
nasıl şifreli bijon abi bende öyle bişi yok :D tabi ben kendim yaptırdım :) 

Yukarı Dön
lkr_yldz Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Kasım - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı lkr_yldz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 22:38
hazır satılanları var onlar nasıl peki
Yukarı Dön
OkaN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Nisan - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OkaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 22:39
aabicim neden dünyanın parasını veriyon hazırına kaç para istiyolar 

Yukarı Dön
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 22:44

şifreli bijon bunlar

eger yürür aksama bişeyler yapıcaksan 3 üne 5 ne bakmicaksın
Yukarı Dön
lkr_yldz Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Kasım - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı lkr_yldz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 22:45
daha sormadım daha doğrusu fırsatım olmadı. benim bijonlar zaten şifreli eğer bu  aletleri takarsam onlarda boşa çıkacak
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 22:46
nasıl bijon değiştirmesine gerek yok arkadaşım akıl var mantık var sen sonuç olarak genişletiyosun bijonun yuvasını 4 cmle tutucağına 2 cm flans koyarsan 2 cmle tutar neyine güvenipte biniceksin o arabanın yazık günah.

Kimi jantların bijon deliklerine anahtar girmiyo bunlar için şifreli bijon kullanılıyor benim arabadada kullanıyorum ben 80lirya takımını aldım 16 bijon+anahtarı 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 22:47
Orjinalini yazan: lkr_yldz lkr_yldz Yazdı:

arkadaşlar 206 aracımda çelik jantım mevcut ama sanki arka lastiklerim çok içeride duruyor. ve yeni bişey öğrendim lastiklerin biraz daha dışarıda durmasın için jant ve kaliper arasına flanş yada spacer denen disk tarzı bişey koyuyorlar ikiside aynı şey olabilir bilemiyorum. benim sorum bunu sadece arka lastiklere alıp taksam aracıma ve bana herhangi bir sorun oluştururmu. kullanan veya bilen arkadaşlardan yardım ve bilgi bekliyorum.
şimdiden teşekkürler...

Hiç tavsiye etmem.
Yüksek hızlarda tehlikeli.
Bijon kesme olabilir.
Yukarı Dön
lkr_yldz Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Kasım - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı lkr_yldz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 22:49
bu işe girince bijon değiştirmeden olmayacağı kesin zaten benim tek sorunum bana ve aracıma sorun oluşturmaması
Yukarı Dön
OkaN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Nisan - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OkaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 22:50
ya abi ben kullanıyorum valla

Yukarı Dön
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 22:50
şaet takıcaksan

1 uzun bijon kullanıcaksın (el yapımı değil fabikasyon uzun bijon)
2 ucuz olsun diye sanayide yaptirmicaksın neticede 4 teker üzerinde gidiyosun parasına kıyıp o.z yed gibi firmaların ürettiklerini alıcaksın
3 yada vaz geçiceksin bu işten

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 22:52
flanshı sağlam yerden alırsan bijonlarıda uzun yada kısa olmicak şekilde tam oturtturursan sorundan çok faydası olur.Virajlarda çok fark eder araba yolu daha iyi tutar.Gidipte kasacılarda tornacılarda kendin yaptırma derim ben.Araştırmıştım bi ara çok fiyat farkları var satılan flansların pahalısının pahalı olmasının bir sebebi vardır illa.Sonra balans ayarı vs uğraşırısn.Ersin abiminde dediği gibi yaptırıcaksan kesinlikle 4 tekerede aynı ölçülerde yaptır
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 22:54
Orjinalini yazan: OkaN OkaN Yazdı:

ya abi ben kullanıyorum valla

Kardeşim kullanırsın kullanmasına ama bijonların girmesi gerektiği kadar girmez açıkta kalır orjinaliyse.Bi vida düşün sen o vidayı deliğinden çıkarıp araya pul koyarsan nolur deliğine tam oturmaz.Bijon kesersin mazallah.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 5904 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1078 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 231 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3574 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49203 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 473 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 292 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 513 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 86 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4358 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1746 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 990 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 763 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1747 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28759 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3678 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26072 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2500 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 234 0 omersardogan
konu icon Kolçak Montajı son mesaja git 871 0 2016active1.6Hdi
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English