![]() |
|
Airbag fault.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2013 Saat 12:39 |
bencezir sorunu bende yaşadım ses sistemini çıkaran saalak airbag soketinide çıkarmış soketi taktık çözüldü
|
|
![]() |
|
borgetti85 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı borgetti85
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar başkent otodan uzak durun benim arabamı mahvettiler bilgilerinize
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Eğer com2000 de airbag sargısında temassızlık var ise ondanda yapar acaba pc ye bağlandığında ne arıza verıyordu siz arızayı sildikten sonra direksiyonu çevirincemi arızayı tekrarlıyordu bunları söylerseniz arızanız çözebiliriz
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu arada abs arıza lambası bendede yanıyor fakat sorunu biliyorum.benimki 50km hızın üzerine çıkınca yanıyor bunun nedenide akis bilyalarından biri ufak bir sarsıntı yapıyor o yüzden abs düzgün çalışamıyor ve iptal olup ağrıza veriyor.
|
|
![]() |
|
hocam eğer bilgisayarda hatanın neden kaynaklandığı görünmüyorsa koltuk altından kabloları bir kontrol ettirin ayrıca.ıslak yolsa uzun süre yolculuk yaptığınız için şasideki sensörlerde ıslanma yüzünden sıkıntılar olabilir veya arka koltuktaki yolculardan biri önkoltukların altına bişeyler çarpmış olabilir.bunları gözönünde bulundurup düzgün bir elektrikçiye baktırın usta sigorta tablosu dahil bakıcak ve bulucaktır.ankarada bu işleri en iyi yapan şaşmaz oto sanayide başkent oto elektrik murat usta.
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
bendede abs lambası yanıp sönüyodu, sorun sensörlerdeymiş jantları çıkar tak yine yanar o lamba dediler hakkatende öyle oluyo.
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
@huseyinturk
Senin yaşadığın sorun oldu heralde bende de..İki gündür arıza ,hata vermiyor araba şükür..Yağmurlu havada 300 km yaptım durmadan,ondan olabilir diye düşünüyorum. |
|
![]() |
|
Akifff ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Bende de sadece Airbag hatasını veriyordu, ilk çalıştırırken değilde yolda giderken hata veriyordu, benimkinin direksyondaki airbagdeki makaraları değiştirdiler, temassızlık yapıyomuş,,, sorun böyle çözülmüştü
|
|
Peugeot 307 SW 1.6 Full :)
|
|
![]() |
|
Aynısı geçen gün benim başıma geldi usta soğuktan metal çekme yapar kablolar temazsızlık yapmıştır dedi bidaha da yapmadı zaten ama benim aküde bitik yarın değiştircem zar zor çalışıyo araba her sabah onunlada alakalı olabilkir
|
|
![]() |
|
tazmaniac ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Konum: ist./üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazmaniac
yok o anahtarda olduğunu sanmıyorum yani oksitlenecek bir yerde falan olsa bozulabilir diyim ama hiç sanmam..yolcu airbagi diye ayrı olarak bilmiyorum ama yolcu airbagi ön göğüste olduğunu düşünürsek teybin arkasından falan gidiyordur tahminim kabloları.ama arkaya doğru gidenler şoför koltuğunun altında.sen şoför koltuğun altındaki soketlere bak bence
|
|
2004 Quiksilver
|
|
![]() |
|
aynen hocam.bi yapıp bi yapmıyor..temassızlık olduğunu düşünüyorum..hatayı silince tekrar hata veriyor..koltuk arasındaki anahtarla kapatılıp açılan yolcu hava yastığı kilidinde sorun olabilir mi acaba?yolcu hava yastığı kabloları yolcu koltuğu altında mı acaba?
|
|
![]() |
|
tazmaniac ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Konum: ist./üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazmaniac
akü,com2000,arkadaşın dediği gibi şarj dinamosu hatta bside dahi sıkıntı olabilir.eğer bir yapıp bir yapmıyorsa temassızlık olabilir.airbag tesisatının
kabloları koltuğun altından geçiyor onlarla oyna düzelme olursa kablo
tesisatındandır yok düzelmezse birine baktır
|
|
![]() |
|
bendede ona benzer bişey olmuştu ama abs fault da vermişti aynı anda sorun sarj dinomasundaymış, yaptılar geçti:)
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar aracımla 700 km süren konforlubir yolculuk yaptıktan sonra tam şükür sorun çıkmadı diyecekkken eve 5 km kala..airbag fault dedi..yolcu airbag devre dışı dedikten sonra airbag hatası var diyor.Bugun bil.ya bağladık hatayı 3-4 defa silmemize rağmen hata tekrarladı kendini..sürekli bir hata değil aralıklı..yolda giderken bazen ekranda hata veriiyot bazen vermiyor.bazen airbag ve yolcu hava yasıtıg devre dışı simgeleri yanıyor gösterge panelinde bazen yanmıyor genelde yanıyor ama..bir temazsızlık mı vardır bi yerlerde..koltuk arasındaki anahtarla çevrilen yer açık konumda ,orayla ilgili bi sıkıtı mı vardır.Başına gelen çözüm önerisi olan var mıdır_?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |