|
silecek değişimi |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
hakankarakas
1. Vites 10 - Kasım - 1985 Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 01:25 |
|
arkadaşlar 407 me silecek alıcam ölçüleri 70x70 ama bugün aldım bitane ama sorunum nasıl çıkarıcam üzerindekini. kırmaktan korktum elimi sürmedim havada soğuktu. üniversal olan bütün hepsi olurmu ölçü tuttuktan sonra?
|
||
407 EXECUTİVE BLACK 2007 1.6 HDİ SPEEDBUSTER CHİPBOX SİYAH
|
||
harmus
1. Vites 13 - Temmuz - 1965 Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Silecek değiştirecekler için belirtmek istediğim noktalar var.
Orijinal takıntım olduğu için pahasına bakmayıp Peugeto servisinden orjinal silecek takımı aldım 307 SW aracıma. Yağmurların başlamsıyla değiştirmek istdiğimde her ikisinin karlıklarının hem renk hem model olarak farklı olduğunu gördüm. Dikkatle incelediğimde Made in China yı da o anda farkedebildim.Servise geri götürdüm tabii. Biri grimsi diğeri siyah, üstelik şeklende farklı Tüm peugeot servislerinde durumun aynı olduğunu söylediler iade alırken. Peugeot fabrikasına tedarik eden Valeo(Fransız) ve SWF (Alman) markalarını inceledim ve SWF aldım. Hem orijinal diye satılan sileceklerden daha uygun fiyata geldi bana. Bazı Peugeot sahibi arkadaşlarım en az 3-4 yıl sorunsuz kullanabileceğimi belirtiyorlar. Bu arada ilk yağmurlu uzun yolda denedim. Silme sesi diye bir şet duymak mümkün değil. İz sorunu da yok.
Düzenleyen harmus - 17 Ekim 2011 Saat 04:01 |
||
Sevgiyle Kalın.
|
||
I Love My Pug
1. Vites 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
|
Paylaştığın için sağol abi benimde şahsen en nefret ettiğim olaydır silerken ses çıkaran silgeç ve tabiki iz bırakması, değişimde ben de SWF alıyım. Güle güle kullan abi.
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hakan karnas, lastikleri açısından kesinlikle otjinal derim, silerken iz bırakıyor 1-2 saniyelik yolu göremiyorsun kesinlikle muz alma, muzların uç kısımları belli bir süratten sonra kalktığı için cama tam basmıyor uç kısımları silemiyor. Normal kısa sileceklerde sorun olmaz ama uzun sileceklerde uçları kalkıyor. eski tip grafitli denilen telli sileceklerden kullan.bende 307 de 71x65 silecek kullanıyorum, tecrübe ile sabittir.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
hakankarakas
1. Vites 10 - Kasım - 1985 Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
|
|
benim sorunum bu deildiki :) görüşleriniz için teşekkürler ama aracımın üzerinde sileceği çıkaramadım diyorum. onu nasıl çıkarıcam çok inatçı bişeye benziyor bende kırmıyım diye uğraşıyorum. |
||
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kaldırcaksın aşağı doğru çekiceksin kancalı oluyo kancadan kurtarcaksın
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Amac sılecegı sokmek Egerkı kırabılecegını dusunuyorsan ısı bılene teslım et
|
||
sedataksu
2. Vites 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|
|
Artık silecek değiştirmiyorum.Sadece lastiklerin satıldığını ögrendim yan sanyi 3 TL aldım değiştirdim gayet iyi oldu.
|
||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||
hakankarakas
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
|
|
sanırım kaynamış yerine. olmadı gitti lanet olası silecek aşşağı doğru çektirdim ama inmedi sanırım kaynamışmı ne arkadaş ya. havada soğuk diye uğraşamadım dünden bu yana. kapalı bi otoparkta denemem lazım epey zormuş bu pejonun sileceğini çıkarması valla. olmazsa birine yaptırcam en sonunda
|
||
|
||
sedataksu
2. Vites 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|
|
Yenisahraya yakınsan gel.
|
||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||
hakankarakas
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
|
|
havalar gittikçe soğıuyor 2-3 güne yağmur ve karla karışık yağmurda geliyomuş biran evvel değiştirmem lazım. ilginize teşekkürler
|
||
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yenı Sahra da Istanbul olmuyor mu ???
|
||
hakankarakas
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
|
|
değiştirdim en sonunda. o kadarda basit bişeymiş valla
|
||
|
||
sedataksu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|
|
Abi istanbul neresi
|
||
2011 C4 VTRPK MCP
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Haydı hayırlı olsun gule gule kullan. Sılecekler yenı olunca guzel oluyor. Sessız sedasız sılıyor ne guzel degıl mı ??? Bende yenıledım oooh mıs gıbı
|
||
tayfundoner
1. Vites 18 - Temmuz - 1993 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: BURSA OSMANGAZİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
|
|
geçen hafta partnere 55x55 silecek aldım kipadan çifti 3 tl :D yagmurlarda bu ara baya kullandım silecegi 2 haftada öldü su bırakmaya başladı camda artık gitcem orjinal veya bosch alıcam en azından bayagı bi kullanırım sinir oluyorum su bırakınca cam da:)
|
||
TYFN DNR
2000 PEUGEOT PARTNER 1.9 D TYFN_DNR28@hotmail.com Gurbetçi Çotanak 028 |
||
hakankarakas
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
|
|
|
||
|
||
hakankarakas
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
|
|
|
||
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sileceğin cama basan lastik kısmını ters çevir demir çubuğun sileceği tutan kısmında tırnak var ona bastır ve aşağıya doğru çek.unutma sileceğin ucu kanca gibi bişeydir o yüzden tersine çıkar.aslında kolay bişeydir ama benim arabam 307 olduğundan kaputu açmadan bu işlem yapılmıyor 407ler aynımı bilmiyorum.
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |