![]() |
|
Bende kazacılar kervanına katıldım :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Yazar | |
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2011 Saat 23:09 |
Bu sabah işe giderken bi anlık dalgınlık ve önümdeki aracın ani durmasıyla kaza yapmış bulunuyorum arkadaşlarım.
![]() ![]() ![]() ![]() Buda vurduğum araç ve hasarı bir adet kar lambası ve azıcık tampon kasması :( ![]() |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun.
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun allah beterinden saklasın
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
abı gecmıs olsun
|
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
amin arkadaşlar cana geliceğine mala gelsin ne diyim artık
|
|
![]() |
|
eyvallah ahmetim
|
|
![]() |
|
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Geçmiş olsun , daha büyük kazalardan ALLAH korusun . Aynı olayı bende yaşadım, sinir oldum nokta tamponun değmemiş olması . Öndeki araç fren yapar arkası kalkar , sen fren yaparsın ön iner ve direk farı vurursun .
|
|
![]() |
|
Abim çok geçmiş olsun nazarlık olsun tekrarı olmasın inşallah
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Geçmiş olsun
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
allah beterinden korusun kardeşim.. çok çok geçmiş olsun ..gerçekten çok üzüldüm ..nazar var nazar..bi ara komple kurşun döktürmeye okutup üfletmeye gidelim ..ne oluyor böyle anlamadım gitti...
|
|
![]() |
|
amin arkadaşlar allah cümlemizi ufak veya büyük bütün kazalardan korusun
|
|
![]() |
|
aynen ersinim yaa ahmet aradı şimdi oda aynısın diyo nazara geldik diye ne diyim yine ucuz atlattık yahuu
|
|
![]() |
|
eşiminde geçmiş olsun dilekleri var cidden ailecek çok üzüldük...tekrar çok çok geçmiş olsun ..
|
|
![]() |
|
toplu halde kursun dokturmek lazım noluyo bıze yaw yenın edıyorum goze nazara geldık mılletın gozu var cekemıyolar bızı allahım beterınden korusun hakanım abım senın canın saolsun bunada sukur nazar vardı cıktı canında canınızda yok yaw bısey sukur
|
|
![]() |
|
Geçmiş olsun kardeş.Aynı benim yaptığım şekilde olmuş senin kazada.Mevlam daha büyüğünden korusun.Biz sadakamız demiştik.Sizde öyle diyin.
Ersinin dediği gibi komple bir kurşun döktürmek lazım.Tekrardan çok büyük geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
ahmet gerçekten biri kaza yaptım diye başlık açınca direkt deliriyorum.. üzülüyorum ..içim parçalanıyor.. ciddi anlamda nazara geldik.. hakan gerçekten çok sevdiğim bir dostum ..geçenlerdede ankaradan erhan abi ...allah kimsenin başına vermesin kaza bela..
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
geçmiş olsun çok üzüldüm allah yaşatmasın bidaha inşallah
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
Geçmiş olsun sans işte sen ani durunca bütün far cıkmış getze cok fazla bırsey yok gibi.
|
|
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|
![]() |
|
abım oyle saten ben hakan83 gorunce ıcım nahos oldu ozellukle o oldugu ıcın degıl neden dersen sureklı konustumuz ve gorustumuz ıcın allah kımsenın basına vermesın abım resımlerı gorunce sukur dedım canında canlarında bısey yok
|
|
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
Büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |