Bende kazacılar kervanına katıldım :(
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=19108
Tarih: 01 Ekim 2025 Saat 05:11 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: Bende kazacılar kervanına katıldım :(
Mesajı Yazan: hakann83
Konu: Bende kazacılar kervanına katıldım :(
Mesaj Tarihi: 16 Ekim 2011 Saat 23:09
Bu sabah işe giderken bi anlık dalgınlık ve önümdeki aracın ani durmasıyla kaza yapmış bulunuyorum arkadaşlarım.
Buda vurduğum araç ve hasarı bir adet kar lambası ve azıcık tampon kasması :(
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: tigerland
Mesaj Tarihi: 16 Ekim 2011 Saat 23:10
geçmiş olsun.
------------- 206 RG 2000 206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black
|
Mesajı Yazan: 34sea45
Mesaj Tarihi: 16 Ekim 2011 Saat 23:11
geçmiş olsun allah beterinden saklasın
------------- 106 xr 1998 1,4 her daim benzinli+playstation (PeSBoX) Çakmak/Ümraniye/İstanbul 0 507 250 90 71 - dincerkukku@hotmail.com
|
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 16 Ekim 2011 Saat 23:12
amin arkadaşlar cana geliceğine mala gelsin ne diyim artık
|
Mesajı Yazan: zavur
Mesaj Tarihi: 16 Ekim 2011 Saat 23:13
Geçmiş olsun , daha büyük kazalardan ALLAH korusun . Aynı olayı bende yaşadım, sinir oldum nokta tamponun değmemiş olması . Öndeki araç fren yapar arkası kalkar , sen fren yaparsın ön iner ve direk farı vurursun .
|
Mesaj Tarihi: 16 Ekim 2011 Saat 23:13
Abim çok geçmiş olsun nazarlık olsun tekrarı olmasın inşallah
|
Mesajı Yazan: Engin Tepe
Mesaj Tarihi: 16 Ekim 2011 Saat 23:14
Geçmiş olsun
------------- PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58 ▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
|
Mesaj Tarihi: 16 Ekim 2011 Saat 23:15
allah beterinden korusun kardeşim.. çok çok geçmiş olsun ..gerçekten çok üzüldüm ..nazar var nazar..bi ara komple kurşun döktürmeye okutup üfletmeye gidelim ..ne oluyor böyle anlamadım gitti...
|
Mesaj Tarihi: 16 Ekim 2011 Saat 23:20
amin arkadaşlar allah cümlemizi ufak veya büyük bütün kazalardan korusun
|
Mesaj Tarihi: 16 Ekim 2011 Saat 23:21
by_ersin Yazdı:
allah beterinden korusun kardeşim.. çok çok geçmiş olsun ..gerçekten çok üzüldüm ..nazar var nazar..bi ara komple kurşun döktürmeye okutup üfletmeye gidelim ..ne oluyor böyle anlamadım gitti...
|
aynen ersinim yaa ahmet aradı şimdi oda aynısın diyo nazara geldik diye ne diyim yine ucuz atlattık yahuu
|
Mesaj Tarihi: 16 Ekim 2011 Saat 23:22
eşiminde geçmiş olsun dilekleri var cidden ailecek çok üzüldük...tekrar çok çok geçmiş olsun ..
|
Mesaj Tarihi: 16 Ekim 2011 Saat 23:34
toplu halde kursun dokturmek lazım noluyo bıze yaw yenın edıyorum goze nazara geldık mılletın gozu var cekemıyolar bızı allahım beterınden korusun hakanım abım senın canın saolsun bunada sukur nazar vardı cıktı canında canınızda yok yaw bısey sukur
|
Mesaj Tarihi: 16 Ekim 2011 Saat 23:36
Geçmiş olsun kardeş.Aynı benim yaptığım şekilde olmuş senin kazada.Mevlam daha büyüğünden korusun.Biz sadakamız demiştik.Sizde öyle diyin. Ersinin dediği gibi komple bir kurşun döktürmek lazım.Tekrardan çok büyük geçmiş olsun.
|
Mesaj Tarihi: 16 Ekim 2011 Saat 23:37
ahmet gerçekten biri kaza yaptım diye başlık açınca direkt deliriyorum.. üzülüyorum ..içim parçalanıyor.. ciddi anlamda nazara geldik.. hakan gerçekten çok sevdiğim bir dostum ..geçenlerdede ankaradan erhan abi ...allah kimsenin başına vermesin kaza bela..
|
Mesajı Yazan: I Love My Pug
Mesaj Tarihi: 16 Ekim 2011 Saat 23:38
geçmiş olsun çok üzüldüm allah yaşatmasın bidaha inşallah
------------- 306 GTI - 2.0LT 200 HP "Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37
|
Mesajı Yazan: mehmet eren
Mesaj Tarihi: 16 Ekim 2011 Saat 23:39
Geçmiş olsun sans işte sen ani durunca bütün far cıkmış getze cok fazla bırsey yok gibi.
------------- Peugeot 2001 Model 306 Platınum Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493
Sıfır al omur boyu kullan.
|
Mesaj Tarihi: 16 Ekim 2011 Saat 23:39
abım oyle saten ben hakan83 gorunce ıcım nahos oldu ozellukle o oldugu ıcın degıl neden dersen sureklı konustumuz ve gorustumuz ıcın allah kımsenın basına vermesın abım resımlerı gorunce sukur dedım canında canlarında bısey yok
|
Mesajı Yazan: gokayy
Mesaj Tarihi: 16 Ekim 2011 Saat 23:40
Büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
------------- Peugeot 1998 106 1.4 XR Gökay ÜNAN Küçükyalı / İSTANBUL 0536 298 53 70 Senin Külüstürün, Başkasının Mercedes inden İyidir...AlbaYDemircaN [o.o] /)__) -"--"-
|
Mesajı Yazan: Özgür
Mesaj Tarihi: 16 Ekim 2011 Saat 23:42
geçmiş olsun.
------------- 206 feline 1.4 hdi 2006
|
Mesajı Yazan: iibrahimm
Mesaj Tarihi: 16 Ekim 2011 Saat 23:43
cok geçmişolsun
------------- 307 1,4 hdı
|
Mesaj Tarihi: 16 Ekim 2011 Saat 23:44
Kardeşim Büyük Geçmiş Olsun Bende Bu Gün Talihsiz Bir Kaza Yaşadım ..
Siz Trafikte Ne Kadar Dikkatli Olursanız Olun Millet Malesef Bizim Gibi Dikkatli Olamıyor..

|
Mesaj Tarihi: 16 Ekim 2011 Saat 23:47
abım senı bılıorum ama sana da buyuk gecmıs olsun pasam
|
Mesaj Tarihi: 16 Ekim 2011 Saat 23:49
Eyvallah Kardeşim.. Sağlık Olsun Napalım
|
Mesaj Tarihi: 16 Ekim 2011 Saat 23:50
by_ersin Yazdı:
eşiminde geçmiş olsun dilekleri var cidden ailecek çok üzüldük...tekrar çok çok geçmiş olsun ..
|
saolun ersinim yengemede selamlarımı iletirsinn
|
Mesajı Yazan: I Love My Pug
Mesaj Tarihi: 16 Ekim 2011 Saat 23:51
Albayım geçmiş olsun Allah göstermesin bidaha inşallah
------------- 306 GTI - 2.0LT 200 HP "Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37
|
Mesaj Tarihi: 16 Ekim 2011 Saat 23:51
oyle sukur canlarınızda bısey sukur allaha
|
Mesaj Tarihi: 16 Ekim 2011 Saat 23:52
mehmet eren Yazdı:
Geçmiş olsun sans işte sen ani durunca bütün far cıkmış getze cok fazla bırsey yok gibi.
|
çok değil hiçbisi yok gibi şöyle diyim benim hasarım onunkadar olsa yaptırmazdım okadar
|
Mesajı Yazan: Platinium
Mesaj Tarihi: 16 Ekim 2011 Saat 23:54
Haydaa Hakana geçmiş olsun diycekken konunun sonlarında albayı da gördüm üzüldüm ya :( hakikaten bizlerde bişiyler var ciddi ciddi nazar var bizde arkadaşlar çok geçmiş olsun Allah bizleri kazalardan belalardan korusun İNŞALLAH tekrarını hiç birimiz yaşamayız.
------------- 306 platinium 1.6 2000 Benzin
|
Mesaj Tarihi: 16 Ekim 2011 Saat 23:54
saol albayın sanada geçmiş olusn aynı gün aynı taraf aynı çamurluk yoksa biz kardeşmiyiz yahuu
|
Mesaj Tarihi: 16 Ekim 2011 Saat 23:56
Platinium Yazdı:
Haydaa Hakana geçmiş olsun diycekken konunun sonlarında albayı da gördüm üzüldüm ya :( hakikaten bizlerde bişiyler var ciddi ciddi nazar var bizde arkadaşlar çok geçmiş olsun Allah bizleri kazalardan belalardan korusun İNŞALLAH tekrarını hiç birimiz yaşamayız.
|
saolasın yaw ne bilim vaf bu aralar bi enayilik ama en son kazamı 2006 yılında yapmıştım
|
Mesaj Tarihi: 16 Ekim 2011 Saat 23:56
ne alaka bılader allah korusun demı albayım
|
Mesaj Tarihi: 16 Ekim 2011 Saat 23:59
Mesajı Yazan: EminÖNAL
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 00:02
İkinizede geçmiş olsun arkadaşlar,sizlere birşey olmayışı sevindirici.. Ercan seninki nasıl oldu ? Karşı taraf mı kusurlu ? Tamir için bahsettiğim yer aklında olsun.Hakan seninde ustan yoksa aynı yeri tavsiye ederim,benim 206'nında aynı far,kaput,çamurluk işlemini orda yaptırmıştım özellikle boya işini çok iyi yapıyorlar..
------------- A3
|
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 00:06
EminÖNAL Yazdı:
İkinizede geçmiş olsun arkadaşlar,sizlere birşey olmayışı sevindirici.. Ercan seninki nasıl oldu ? Karşı taraf mı kusurlu ? Tamir için bahsettiğim yer aklında olsun.Hakan seninde ustan yoksa aynı yeri tavsiye ederim,benim 206'nında aynı far,kaput,çamurluk işlemini orda yaptırmıştım özellikle boya işini çok iyi yapıyorlar..
|
Saol arkadaşım. Usta konusunda benim var bi ustam işinin baya ehli cevizlibağda yinede saolasın
|
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 00:07
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
|
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 00:08
amin saolun hepizin arkadaşlarım cümlemizi beterinden saklasın allah
|
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 00:13
hakann83 Yazdı:
saol albayın sanada geçmiş olusn aynı gün aynı taraf aynı çamurluk yoksa biz kardeşmiyiz yahuu  | Hiç Sorma Kardeşim.. Sağ Olsunlar... Ahmetim Batuhan Baybars ve Cecoli desteklerini Esirgemediler
|
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 00:14
AlbaYDemircaN Yazdı:
hakann83 Yazdı:
saol albayın sanada geçmiş olusn aynı gün aynı taraf aynı çamurluk yoksa biz kardeşmiyiz yahuu  | Hiç Sorma Kardeşim.. Sağ Olsunlar... Ahmetim Batuhan Baybars ve Cecoli desteklerini Esirgemediler
|
Konvoyda mı oldu ?
------------- A3
|
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 00:16
EminÖNAL Yazdı:
| Çok Sağol Abicim Allah Razı Olsun. Senin Kaportacı Aklımda.. Karşı Taraf Kusurluydu; O Yüzden Zabıt Falan Tutmadık, Adam Mülayim Biriydi; Yarın Getir Dedi Bizim Tanıdığımız Yer Var Orada Yaptırırız...
|
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 00:17
albayım tekrar geçmiş olsun...
|
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 00:18
Herkese Yakın İlgisinden Dolayı Çok Teşekkür Ediyorum Kardeşlerim... Allah Hepimizden Razı Olsun...
|
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 00:21
kapıda birşey yok dimi albayım senin sadece çamurlukta gördüğüm kadarıyla ?
|
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 00:23
AlbaYDemircaN Yazdı:
EminÖNAL Yazdı:
| Çok Sağol Abicim Allah Razı Olsun. Senin Kaportacı Aklımda.. Karşı Taraf Kusurluydu; O Yüzden Zabıt Falan Tutmadık, Adam Mülayim Biriydi; Yarın Getir Dedi Bizim Tanıdığımız Yer Var Orada Yaptırırız...
|
Ben olsam öyle yapmazdım birader ama sen bilirsin. Adamın yaptığı boyayı beğenmezsen, velev ki boyada ton farkı oldu ne yapacaksın ?
------------- A3
|
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 00:25
EminÖNAL Yazdı:
AlbaYDemircaN Yazdı:
EminÖNAL Yazdı:
|
Ben olsam öyle yapmazdım birader ama sen bilirsin. Adamın yaptığı boyayı beğenmezsen, velev ki boyada ton farkı oldu ne yapacaksın ?
| Abi Orasını Düşünmek Bile İstemiyorum...
|
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 00:26
abi dondum kaldım ikinize de çok büyük geçmiş olsun Allah beterini göstermesin.Önemli olan sizlerde bişey olmaması yağmurlarla birlikte kazalar peşpeşe geliyor.Allah kimseye kaza bela göstermesin.Offf ya offf ...
|
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 00:32
AlbaYDemircaN Yazdı:
Abi Orasını Düşünmek Bile İstemiyorum...
|
Ama onu baştan düşünmezsen sonra damalı eşşeğe dönmesin çamurluk ? Renk her ne kadar beyaz olsa da bu olabilecek birşey.İnşallah ustası iyidir. Yada başka bir tavsiye ustası bitmiş haline bir fiyat biçsin,sende yaptırmak istediğin yerden bir fiyat al aynı ise sen kendi ustana yaptır.Senin için rahat eder karşı taraf içinse değişen birşey yok.
Şahısın mülayim olmasına karşılık olarak iyi niyet göstermen çok hoş, herkes yapmaz ama arabana verdiğin değeri ve boya sonrası sırıtan ton farkı ile dolaşmayacağını bildiğim için söylüyorum.
------------- A3
|
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 00:33
burak_52 Yazdı:
abi dondum kaldım ikinize de çok büyük geçmiş olsun Allah beterini göstermesin.Önemli olan sizlerde bişey olmaması yağmurlarla birlikte kazalar peşpeşe geliyor.Allah kimseye kaza bela göstermesin.Offf ya offf ... |
Burak senin getzlerinde tamponunun maşallahı varmış :)
------------- A3
|
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 00:34
burak_52 Yazdı:
abi dondum kaldım ikinize de çok büyük geçmiş olsun Allah beterini göstermesin.Önemli olan sizlerde bişey olmaması yağmurlarla birlikte kazalar peşpeşe geliyor.Allah kimseye kaza bela göstermesin.Offf ya offf ... |
saol burak kardeşim sağlık olsun ne diyelim cana gelceğine mala gelsin mal yerine koluyur öyle veya böyle
|
EminÖNAL Yazdı:
burak_52 Yazdı:
Burak senin getzlerinde tamponunun maşallahı varmış :)
| Aha Başım Yarıldı Bizim Araba Yaramıyor... Yani Yani  
|
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 00:35
aynen abı ben solıcektım sımdı agzımdan aldın lafı burak korkma arkan saglam kocum
|
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 00:36
aynen yaa nasıl bi tampon varmış arabanın önü gitti onun bi kar lambası okadar azda tampon kastı
|
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 00:37
ben tam köşeye vurdum ortadan vuraydım görürdüm tampon kalıyomuydu orda
|
burak_52 Yazdı:
emin abi bende tam hakan abiye onu sorcaktım.Getz te görünüşte bişey yok hakan abinin çamurluk kaput ve far gitmiş Getz'in bu kadar dayanıklı olduğunu bilmiyodum açıkcası. |
Islakya sıyırıp geçmiştir tamponu :) şaka bir yana hasarın 206'da daha fazla olması alçak olma dezavantajı. Bende ani frenle ve kafa eğerek jettanın altına girmiştim,düz çarpsam jetta da hasar olurdu 
edit :imla
------------- A3
|
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 00:39
Fiat veya VW alın emir büyük yerden..
------------- A3
|
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 00:40
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 00:41
vw olabilir ama fiat ta traşş emin fort olur bak onların kasada b.aya sağlam
|
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 00:43
hakann83 Yazdı:
vw olabilir ama fiat ta traşş emin fort olur bak onların kasada b.aya sağlam |
abi bize honda civic yakışır alalım onlardan 1 er tane 
|
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 00:43
getzin tamponunda bişey yok tamam ama bizim tamponada dikkatli bakarsanız taş gibi sapasağlam durduğunu görürsünüz :) çamurluk far önemli değil zaten mühim olan tampona zeval gelmesin
|
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 00:45
aman aman ne ettin burakım hondanın kasada nazik öyle demee
|
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 00:45
hakann83 Yazdı:
vw olabilir ama fiat ta traşş emin fort olur bak onların kasada b.aya sağlam |
Sen anlamadın mevzuyu Hakan.
------------- A3
|
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 00:46
neyse arkadaşlarım hepinizden allah razı olsun tekrar allah cümlemizi kazadan beladan korusun ben yatıyorum artık hepinize hayırlı gecelerr allaha emanet olunn
|
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 00:49
allahın selamtı ustunde olsun abı tekrar gecmıs olmus
|
Mesajı Yazan: harmus
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 03:59
Çok geçmiş olsun, bir daha da olmasın ümit ederim.
------------- Sevgiyle Kalın.
|
Mesajı Yazan: MaximuS
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 04:31
bu ne yaa 1 gün girmedim siteye neler olmuş...!?!?!!?
inanın Hakan'a üzülüyodum, bi de Albayımın arabayı görünce temelli kötü oldum. çok çok geçmiş olsun ikinize de... hakikaten kendim vurmuş kadar üzüldüm. neyseki sizlerde bişey yok çok şükür ama şunu da demeden yapamıcam... yaz kış yıkatmayan, bakmayan, bakımını yaptırmayan, sadece eşşeğe biner gibi binen adamın arabasına bi halt olmaz, o kadar vaktimizi ayırdığımız, gözümüz gibi bakıp koruduğumuz, dualarımızın bile arasına kattığımız arabalarımızın başına böyle işler gelir... anlamadım gitti yaaa...
kesinlikle göz var, nazar var... kör olası şeytan...!!!
tekrar ikiniz için de geçmiş olsun arkadaşlar...
|
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 08:09
Abi inanın ne diyeceğimi şaşırdım,önce konuda Hakan abinin ismini gördüm şoka uğradım,resimlerde büyük bişey olmadığını görünce biraz içim rahatladı,sonra Albayımın resimleri gördüm ikinci şok oldu.. Ne oluyor bu aileye böyle,nasıl bir göz vardır üzerimizde anlamış değilim.. Hakan abim, albayım çok çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın, en büyüğü bu olsun.. Hani ne diyeceğimi bilemiyorum, gerçekten üzüldüm, inşAllah tekrarı olmaz..
|
Mesajı Yazan: Alparslan
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 08:50
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun
------------- Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ... Albayın onayı ile TAXI VI :)
|
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 08:51
Arkadaşlar... Yakın İlginizden Dolayı Hepinize Teşekkür Ediyorum.
Vardır Her İşte Bir Hayır... Nazara Geldiğimizi Sanıyorum...
|
Mesajı Yazan: Mehach
Geçmiş olsun
|
EminÖNAL Yazdı:
AlbaYDemircaN Yazdı:
Abi Orasını Düşünmek Bile İstemiyorum...
|
Ama onu baştan düşünmezsen sonra damalı eşşeğe dönmesin çamurluk ? Renk her ne kadar beyaz olsa da bu olabilecek birşey.İnşallah ustası iyidir. Yada başka bir tavsiye ustası bitmiş haline bir fiyat biçsin,sende yaptırmak istediğin yerden bir fiyat al aynı ise sen kendi ustana yaptır.Senin için rahat eder karşı taraf içinse değişen birşey yok.
Şahısın mülayim olmasına karşılık olarak iyi niyet göstermen çok hoş, herkes yapmaz ama arabana verdiğin değeri ve boya sonrası sırıtan ton farkı ile dolaşmayacağını bildiğim için söylüyorum.
| Abi Çok Haklısın... Adamların Kesinlikle Aracın Boya Kodunu Alıpta Boyamalarını İsticem Zaten
|
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 09:04
Geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın...
|
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 09:11
Hakan ım cok uzuldum sanada yaa. Allah sahıdımdır kı dun aksam saat 11:30 a gelıyorken Ahmedım aradı haber verdı. Gece gece sok oldum... Neysekı sende de cok bırsey yok.
Ahmetle yıne benzer bır seyı daha konusuyorduk. Aracların arkası on taraftan daha yuksektır ve daha saglamdır. On tarafta sase altta kalıyor ve far camurluk kaput vuruyor. Dolayısıyla on taraf her zaman daha cok ezılır...
Bu getz ın saglamlıgı degıl normal bır durumdur 
Bana sorarsanız bır namaz ve dua organızasyonu duzenleyelım...
|
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 10:02
geçmiş olsun ustam. . . .
|
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 10:14
CeCoLi Yazdı:
Hakan ım cok uzuldum sanada yaa. Allah sahıdımdır kı dun aksam saat 11:30 a gelıyorken Ahmedım aradı haber verdı. Gece gece sok oldum... Neysekı sende de cok bırsey yok.
Ahmetle yıne benzer bır seyı daha konusuyorduk. Aracların arkası on taraftan daha yuksektır ve daha saglamdır. On tarafta sase altta kalıyor ve far camurluk kaput vuruyor. Dolayısıyla on taraf her zaman daha cok ezılır...
Bana sorarsanız bır namaz ve dua organızasyonu duzenleyelım... |
aynen abım sana canı gonulden katılıyorum topla bızı once hamama sonra eyup sultana namaza gıdelım basımızdakı ugursuzluk nedır anlamadım sukur kı kucuk seyler allah beterınden korusun ve daha buyuklerını onlesın amınnnnnnnnnnn
|
Mesajı Yazan: AliÖzagan
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 10:15
çok çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun hepimizi
------------- Peugeot 206 1.4 XR 2001 model Otomatik Benzin(Şeytan Kırmızı) B Rh(-)
|
Mesajı Yazan: t@lip
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 10:17
Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun..
------------- En iyisi senin olandır
|
Mesajı Yazan: sedataksu
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 10:20
Geçmiş olsun arkadaşlar.
------------- 2011 C4 VTRPK MCP İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR *
|
Mesajı Yazan: forewer_fb
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 10:24
geçmiş olsun hakanım.Allah daha büyüklerinden korusun.
------------- İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı B Rh(+) 0533 484 26 08
|
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 10:34
CeCoLi Yazdı:
Cem abi en yakın zamanda yolumuz Eyüp Sultan'a düşsün diyorum ısrarla..
|
Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 10:51
hakan abi çok geçmiş olsun, nazar boncuğun yokmu bizim araçlar güzel olduğu için çok çabuk nazara geliyor.
------------- Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
|
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 10:59
csalli Yazdı:
CeCoLi Yazdı:
|
Olmazsa bız bu ısı duzenlı bır hale getırelım. Ayda bır toplanıp beraber namaz kılıp dua edelım... Katılmak ısteyen gelır katılır. Guzel sohbetler eder bılgı alısverısı yaparız.
Esasında bıraz oz elestırı yapıp dusunmemız gerekır """Su 3 kurusluk fanı dunya malı ıcın bu kadar caba sarfederken acaba ebedı hayatımız ıcın ne kadar caba sarfedıyoruz??? Rabbımıze ne kadar sukredıp adını anıyoruz"""
|
Mesajı Yazan: MaximuS
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 11:01
CeCoLi Yazdı:
csalli Yazdı:
CeCoLi Yazdı:
|
Olmazsa bız bu ısı duzenlı bır hale getırelım. Ayda bır toplanıp beraber namaz kılıp dua edelım... Katılmak ısteyen gelır katılır. Guzel sohbetler eder bılgı alısverısı yaparız.
Esasında bıraz oz elestırı yapıp dusunmemız gerekır """Su 3 kurusluk fanı dunya malı ıcın bu kadar caba sarfederken acaba ebedı hayatımız ıcın ne kadar caba sarfedıyoruz??? Rabbımıze ne kadar sukredıp adını anıyoruz""" |
|
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 11:59
CeCoLi Yazdı:
csalli Yazdı:
CeCoLi Yazdı:
|
Esasında bıraz oz elestırı yapıp dusunmemız gerekır """Su 3 kurusluk fanı dunya malı ıcın bu kadar caba sarfederken acaba ebedı hayatımız ıcın ne kadar caba sarfedıyoruz??? Rabbımıze ne kadar sukredıp adını anıyoruz""" |
haklısın abi 
|
Mesajı Yazan: redline
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 12:43
geçmiş olsun allah beterinden saklasın
|
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 15:40
CeCoLi Yazdı:
csalli Yazdı:
CeCoLi Yazdı:
|
Harfi harfine katılıyorum abicim.. Gereksiz o kadar şey için deli gibi çaba sarfederken, bize bunları nasip eden Rabbimize karşı çok eksiğimiz var.. Sonuna kadar destekçinim aylık organizasyon konusunda !!!! Sabah namazı sonrasında güzel bir yerde kahvaltı yapılabilir,ailemizin bağları sıkılaşacağı gibi, birbirimizi daha huzurlu ve güzel ortamlarda daha iyi şekilde tanımış ve kaynaşmış oluruz..
|
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 15:42
Cıhan kardesım Allah ın ıznıyle guzel bır sabahı beraber gecırerek bu ıse bır baslangıc yapacagız
|
Mesajı Yazan: Haksen016
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 15:44
geçmiş olsun kardeşim.
------------- 2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa
|
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 16:28
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 16:34
CeCoLi Yazdı:
Cıhan kardesım Allah ın ıznıyle guzel bır sabahı beraber gecırerek bu ıse bır baslangıc yapacagız |

|
Mesajı Yazan: calpsize
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 16:58
Geçmiş olsun Allah daha büyük kaza bela vermesin.
------------- biliyorsan konuş ibret alsınlar,bilmiyorsan sus adam sansınlar ...2003 Model 206 xt benzinli
|
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 17:04
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 17:08
Abi geçmiş olsun bundan sonra kazasız belasız sürüşler inşallah Allah nazardan saklasın.
|
Mesajı Yazan: OkaN
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 18:10
GEçmiş olsun
------------- Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür, Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür…
EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN
|
|