|
Dizelde enjektör temizliği katkı maddeleri? |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2011 Saat 21:35 |
Aracımın ivmelenmesi gidişi gaz tepkisi olması gerektiği gibi değil.Turboya baktırdım zil gibi maşallahı var dediler enjektörleri açtırcaktım usta temizlemek için katkı maddeleri vs kullan açmamıza gerek kalmaz büyük ihtimalle dedi.
Sizce ne kullanmalıyım?Sanırım yakıta karıştırılan maddelerden lazım bunun için yağa bor vs katmamın bir alakası yok heralde şiddetle tavsiyelerinizi bekliyorum
Düzenleyen HuseyinTurk - 16 Ekim 2011 Saat 22:01 |
|
I Love My Pug
1. Vites 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Geçen gün würth'ün bi ürününü söylüyolardı forumda araştırırsan bulabilirsin kardeşim kolay gelsin.
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bakınıyorum bayadır ama denk gelmedim hiç.Tecrübesi olan varsa faydalancaz bakalım :)
|
|
muzaffer
2. Vites 02 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben daha önce kullandım ama faydası oldumu bilemiyorum. Fakat ciddiye alıyorsan biraz araştırıp kaliteli birşey kullanmakta fayda var.Kullanırken üzerinde de yazıyor ama Depon tam dolu iken bir şişe döküp depo bitene kadar yakıt veya başka bir katkı maddesi kullanmamalısın işe yaraması için.Würt sağlam bir marka.
|
|
407 Executive Black CD 2007
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynen tam depo yazıyo ben yarım depoya boşalttım birtane çok bir fark olmadı ama kalitelisini bulmak lazım
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benim tavsiyem enjektör temizliği için iyi bir serviste karbon clean yaptır.Herhangi bir katkı maddesi kullanma boşuna.
|
|
iibrahimm
2. Vites 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
hepsi palavra bence depoya katılıyor yakıtın daha iyi yanmasına sağlıyor yakıtbitip yenisini koyunca enfazla 500 km sonra arac eski halini alıyor işyerinde kullandıgım aracta kerşıma gelen her katkıyı kullandım sadece bor da biraz fark hissettim cokta fazla deyil tabi
|
|
307 1,4 hdı
|
|
loiz
2. Vites 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yaw pompacı kendi dediki enjektör temizleyici kat yakıtına kara duman bitmezse enjektörlerini ilaca yatırır temizleriz diye..hangine inanalım?
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hüseyin TEKZEN Yapı Markette Yanlış Hatırlamıyorsam 444 Markalı Enjektör Temizleyicisi Var ..
Bir Kaç Defa Aldım Arabamda Hatrı Sayılır Bir Fark Gördüm... Fiyatıda Uygun 7 Lira Gibi Bişey, Yolum Her Düştüğünde Alırım... SHELL de Buna Benzer Bir Ürün Var Ama Fark Etmedi... Enjektör Sıkıntısı Kesinklikle Kötü Yakıtla Alakalı Bişey Bundan Haberin Olsun... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kurum yapıyomuş enjektörler zamanla buda püsküren yakıtın verimli yanmasını engelliyormuş e haliyle performans kaybı oluyor tabi.ilk fırsatta alıcam abi tekzenden sağolasın bu tür katkıların zarar verme gibi bir ihtimali yokmuş ustamın dediği kadarıyla
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ya Aslında Öyle Bişey Tavsiye Edeceğim Ama... Duyan Delirdi Sanacak Hemde Çok Sağlam Bir Kişiden Aldım Bu Tavsiyeyi
Adam Dediki Bana Depo Bitmeye Yakın Al Bir Su Bardağına Benzin Doldur... Dök Depoya Üstüne Doldur Mazotu Enjektörlerde Hiç Dert Sıkıntı Kalmazmış Ben Yakında Deneyeceğim Bu Tavsiyeyi.. Hatta Bir Kaç Kişiden Daha Duydum... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Abi konuşmuştuk daha önce ama deneme sakın o dediğin şeyi.Eskiden otobüslere yapıyomuş babamlar daha iyi gidiyomuş uzun yolda kapışıyolarmış falan.Geçen otokar y.servisinde ustayla konuştum baya yeni nesil arabalar eskisi gibi değil sakın deneme öyle birşey eritirsin enjektörleri dedi adam.contası yanık otobüsle molalarda su tamamlaya tamamlaya adanaya gider gelirlermiş önceden şimdi az koy bak suyunu noluyo dedi usta sustum :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Haklısın Hüseyin... Bende Cesaret Edemediğim İçin Denemeye Kalkışamadım...
Ama Aklımdan Geçmiyor Değil... Her Defasında Denicem Diyorum... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
:) benimde aklımda hep ama yemiyo abi enjektör takımı nerden baksan 1500 vardır bizim aslanların.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sen bi dene abi bişey olmazsa bende denerim
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Abi o değilde şimdi arabayı bi çalıştırıym dedim akü gidici ya nolur nolmaz zar zor 3.de aldı akü almam lazım benim kredi kartı bekliyorum gelsin gidicem direk bi akücüye çalışmicak az daha soğuk olunca
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bence Daha Fazla Bekleme Başına Sıkıntı Açar ...
İlk Fırsatta Hallet Akü İşini... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
k.kartı limiti artsın alıcam anında en fazla okula otobüsle giderim abi olmaz bişey :) iyi geceler sağolasın engin tecrübelerini paylaştığın için kendine iyi bak abi
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |