![]() |
|
206 arka tapmon ledli sis |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2011 Saat 20:57 |
arkadşlar ürünü alalı bi ay falan oldu çakar bağladım söktüm satıyorum normal rengi seffaf ben üstüne kırmızı transparan folyo çektirdim 12tane led var üzerinde sonrdn yapma değil orjinal bu şeklde fiyatı 30lira aynı gün kargolarım 05392478888 numaram isteyen ulassın
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rsım var mı
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar kardeşim resmi varsa koyda bakalım sana zahmet
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
beyler sahibindende resimleri var malesef buraya koyamıyorum İlan no: #57378065 bi zahmet bakarmısınz bu siteye fotograf koymayı beceremedim ilanlarımda arabamda var bi koyabilsem onuda ekleyecem de anlayamadım
|
|
![]() |
|
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
satışınıza saygı duyuyorum ve kesinlikle engellemek istemiyorum fakat üründeki hataları lütfen önceden söyleyiniz ki alacak olanların hevesi kursağında kalmasın.. Umarım anlatabilmişimdir.
|
|
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında |
|
![]() |
|
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
dostum sen bu urundekı hataları soylersen hepımız bılırız.almak ısteyen yıne alır hata verecekde olsa.hıc degılse yarın obur gun ne hatalar verecegını bılelım degılmı.
|
|
![]() |
|
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
ya abicm ben bu ürünü almaya kalktım 12 tane led var zaten 4 ü yanmıo elektrkçide halledersn fln dedi bende soğudum elektrkçide halledene kdr giderim 0 ını alırım. 4 ü şase yapmıo arada bi yanıo falan dedi bende almak istemedim. Bu problemi düzelttiyse sorun yok ama yalan olmasın 2 ay falan önce ürünün yanar halde videosunu görüp vazgeçmiştim.. Sizin için sorun değilse içini açıp ben o ledleri hallederim diyorsanızda siz bilirisniz..
|
|
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
kardeşim sana da dediğim gibi söz konusu olan sadece bi temassızlıkmış ve bi leyimlede yapıldı kimse 30 lira için arkasından konusturmaz bi sorunu olsa söylerdim zaten sonuçta insan yapısı sorun olabılıyo ama önemli olan sorunu gidermek ve bende bi leyimle bunu hallettım ama sen cok anlıyosun ya onun sorunu başka dedın asıl sen tam bılıp ogrenmeden bilgi verme hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
ayrıca diyosunkı sogudum gidip sıfırını alırım diyosun ee kardeşim neden bakıyosun ozaman 2.ele ki madem paran çok yarı yarıya olan birşeyi alam git 55e sıfırını al bütün ledlerin yansın tabi oda zamanla sorun vermezse sonucta senın alacagını insan yapmıyo sorun vermesı söz konusu değil dimi pardon
|
|
![]() |
|
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
ben bu urunlerdeki genel hatalar sanmıstım.yanlıs anlamısım.neyse arkadaslar muhabbet tartısmaya donusmesın.sakın olalım.ok
|
|
![]() |
|
tam bilip öğrenmeden mi ? yazdıklarımı birdaha okuyun isterseniz? şase yapmadığını yazdım buda demek oluyorki sizinde dediğiniz gibi " sadece bi temassızlık ". Sorun zaten orda ürün sonuçta kapalı kutu o temassızlığın giderilebilmesi için içinin açılıp lehim yapılması lazım başkada bişey değil. sizde Bu sorunu düzeltip yeniden satışa koymuşsunuz. Neyse daha fazla uzatmıyım. Bilip bilmeden konuştuğum için özür dilerim. Hayırlı satışlar.. |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |