Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

206 arka tapmon ledli sis

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ
Forum Adı: Satılık Parça ve Aksesuar
Forum Tanımlaması: satılık parcalar ve aksesuarlar
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=19104
Tarih: 07 Haziran 2025 Saat 07:29
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 206 arka tapmon ledli sis
Mesajı Yazan: birtekumutt
Konu: 206 arka tapmon ledli sis
Mesaj Tarihi: 16 Ekim 2011 Saat 20:57
arkadşlar ürünü alalı bi ay falan oldu çakar bağladım söktüm satıyorum normal rengi seffaf ben üstüne kırmızı transparan folyo çektirdim 12tane led var üzerinde sonrdn yapma değil orjinal bu şeklde fiyatı 30lira aynı gün kargolarım 05392478888 numaram isteyen ulassın

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 16 Ekim 2011 Saat 22:24
rsım var mı

Mesajı Yazan: 34sea45
Mesaj Tarihi: 16 Ekim 2011 Saat 22:28
hayırlı satışlar

-------------
106 xr 1998 1,4 her daim benzinli+playstation (PeSBoX)
Çakmak/Ümraniye/İstanbul
0 507 250 90 71 - dincerkukku@hotmail.com

Mesajı Yazan: I Love My Pug
Mesaj Tarihi: 16 Ekim 2011 Saat 23:03
hayırlı satışlar kardeşim resmi varsa koyda bakalım sana zahmet

-------------
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin
0507 750 39 37

Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 21:47
beyler sahibindende resimleri var malesef buraya koyamıyorum İlan no: #57378065 bi zahmet bakarmısınz bu siteye fotograf koymayı beceremedim ilanlarımda arabamda var bi koyabilsem onuda ekleyecem de anlayamadım

Mesajı Yazan: EmRe26
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 22:39
satışınıza saygı duyuyorum ve kesinlikle engellemek istemiyorum fakat üründeki hataları lütfen önceden söyleyiniz ki alacak olanların hevesi kursağında kalmasın.. Umarım anlatabilmişimdir. 

-------------
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
26 FL 760
Ses Sistemi Yapım Aşamasında

Mesajı Yazan: yeditepely
Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 23:23
Orjinalini yazan: EmRe26 EmRe26 Yazdı:

satışınıza saygı duyuyorum ve kesinlikle engellemek istemiyorum fakat üründeki hataları lütfen önceden söyleyiniz ki alacak olanların hevesi kursağında kalmasın.. Umarım anlatabilmişimdir. 

dostum sen bu urundekı hataları soylersen hepımız bılırız.almak ısteyen yıne alır hata verecekde olsa.hıc degılse yarın obur gun ne hatalar verecegını bılelım degılmı.

-------------
Atakan
2001 206 XS 1.6 16V benzinli (siyah)
İSTANBUL

Mesaj Tarihi: 17 Ekim 2011 Saat 23:26
ya abicm ben bu ürünü almaya kalktım 12 tane led var zaten 4 ü yanmıo elektrkçide halledersn fln dedi bende soğudum elektrkçide halledene kdr giderim 0 ını alırım. 4 ü şase yapmıo arada bi yanıo falan dedi bende almak istemedim. Bu problemi düzelttiyse sorun yok ama yalan olmasın 2 ay falan önce ürünün yanar halde videosunu görüp vazgeçmiştim.. Sizin için sorun değilse içini açıp ben o ledleri hallederim diyorsanızda siz bilirisniz..

-------------
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
26 FL 760

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 22:22
kardeşim sana da dediğim gibi söz konusu olan sadece bi temassızlıkmış ve bi leyimlede yapıldı kimse 30 lira için arkasından konusturmaz bi sorunu olsa söylerdim zaten sonuçta insan yapısı sorun olabılıyo ama önemli olan sorunu gidermek ve bende bi leyimle bunu hallettım ama sen cok anlıyosun ya onun sorunu başka dedın asıl sen tam bılıp ogrenmeden bilgi verme hayırlı satışlar

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 22:26
ayrıca diyosunkı sogudum gidip sıfırını alırım diyosun ee kardeşim neden bakıyosun ozaman 2.ele ki madem paran çok yarı yarıya olan birşeyi alam git 55e sıfırını al bütün ledlerin yansın tabi oda zamanla sorun vermezse  sonucta senın alacagını insan yapmıyo sorun vermesı söz konusu değil dimi pardon

Mesajı Yazan: yeditepely
Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 22:30
ben bu urunlerdeki genel hatalar sanmıstım.yanlıs anlamısım.neyse arkadaslar muhabbet tartısmaya donusmesın.sakın olalım.ok

-------------
Atakan
2001 206 XS 1.6 16V benzinli (siyah)
İSTANBUL

Mesaj Tarihi: 18 Ekim 2011 Saat 23:30
Orjinalini yazan: birtekumutt birtekumutt Yazdı:

kardeşim sana da dediğim gibi söz konusu olan sadece bi temassızlıkmış ve bi leyimlede yapıldı kimse 30 lira için arkasından konusturmaz bi sorunu olsa söylerdim zaten sonuçta insan yapısı sorun olabılıyo ama önemli olan sorunu gidermek ve bende bi leyimle bunu hallettım ama sen cok anlıyosun ya onun sorunu başka dedın asıl sen tam bılıp ogrenmeden bilgi verme hayırlı satışlar

tam bilip öğrenmeden mi ? yazdıklarımı birdaha okuyun isterseniz? şase yapmadığını yazdım buda demek oluyorki sizinde dediğiniz gibi " sadece bi temassızlık ". Sorun zaten orda ürün sonuçta kapalı kutu o temassızlığın giderilebilmesi için içinin açılıp lehim yapılması lazım başkada bişey değil. sizde Bu sorunu düzeltip yeniden satışa koymuşsunuz. Neyse daha fazla uzatmıyım. Bilip bilmeden konuştuğum için özür dilerim. Hayırlı satışlar..

-------------
26 FL 760

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net