Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Modifiye ve Tuning Bilgileri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Müzik Sistemi ve Navigasyon Cihazı Hakkında Bilgi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Müzik Sistemi ve Navigasyon Cihazı Hakkında Bilgi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Müzik Sistemi ve Navigasyon Cihazı Hakkında Bilgi
    Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2011 Saat 13:29
Abilerim aracıma cd-çalar ve navigasyon cihazı almayı düşünüyorum.Yalnız bu konularda pek bir bilgim yok cd-çalar ve navigasyon cihazı hakkında bilgisi olan abilerim beni bilgileriyle aydınlatırlarsa sevinirim.
Ben cd-çalar ve navigasyon cihazını bimeks'ten buldum yalnız cd-çalarıma ilerleyen zamanlarda anfi subwoofer takmak istediğimde takabileceğim bir cd-çalar almayı düşünüyorum cd-çalar için maksimum fiyat 250 tl yi geçmemeli.Navigasyon cihazı içinde 200 tl yi geçmemeli buna göre yorumlarınızı beklerim.İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim.
1.Pıoneer Cd-Çalar :
2.Navigasyon Cihazı :

Düzenleyen burak_52 - 11 Ekim 2011 Saat 13:30
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2011 Saat 13:48
burak sitemizden alicilik teybini satıyordu az kullanmış 170 TL istiyordu yanılmıyorsam güzel teyp tesaisat için de uygun olabilri kendisi ile irtibata geçmelisin.

navigasyon olarak da marka modelden çok işlemci ve haritasına sonrada güncellemelerine bakmalısın.

işlemcisi en az 500 mhz olacak, atlas 5 haritası olacak ve ömür boyu ücretsiz güncelleme olacak.

ben 178 TL ye 4,3" navitech marka aldım çok da memnunum.  Yolda giderken ileride gelecek kavşaktaki tabelaları bile yüklemişler tabelayı önceden görüyorsun bu sebeple gireceğin yeri kaçırmıyorsun (:
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2011 Saat 13:55
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

burak sitemizden alicilik teybini satıyordu az kullanmış 170 TL istiyordu yanılmıyorsam güzel teyp tesaisat için de uygun olabilri kendisi ile irtibata geçmelisin.

navigasyon olarak da marka modelden çok işlemci ve haritasına sonrada güncellemelerine bakmalısın.

işlemcisi en az 500 mhz olacak, atlas 5 haritası olacak ve ömür boyu ücretsiz güncelleme olacak.

ben 178 TL ye 4,3" navitech marka aldım çok da memnunum.  Yolda giderken ileride gelecek kavşaktaki tabelaları bile yüklemişler tabelayı önceden görüyorsun bu sebeple gireceğin yeri kaçırmıyorsun (:
banada onun gibi bir navigasyon cihazı lazım metin abi zaten bütün bunları şimdi alamam ben şimdiden para biriktirmeye başladım ancak 2012 ye girmeye yakın hepsi arabamda mevcut olur Embarrassed
bilgilerin için teşekkür ederim abi.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2011 Saat 16:00
Metin abi bahsetmiş bende reklam geçiyim Sırıtma
deh-2300 serisi usb mp3 ve aux gibi özellikleri barındıran en ucuz ve en kaliteli pioneer cihazı diyebilirm. Benim amacım bunlar olduğu için çok para vermek istemedim ve bunu aldım. Şimdi dash kit alacağım için boşa çıktı. Çarşamba stalk adaptör ve teyp için alıcılar gelecek satılmazsa aynı fiyattan 1-2 ay içinde sana verebilirim.

ilana bakabilirsin teybi alalı 3 ay olmadı bile garantisi var elektrowolrdden aldım.

Diğer navigasyon olayıda; forumda yine onu tartışmıştık başka bir arkadaş daha arıyordu. Ben 3 senedir fln navigasyonla içli dışlı olduğum için harita radar kendim hallediyorum ama sen ilk defa kullanacaksan metin abinin bahsettiği gibi ömür boyu harita güncellemeli bir sistem al.
Özellikleride min. 500mhz işlemci 128mb ram olsun. Ekran boyutu sana kalmış ama 4.3 den küçük alma ve çözünürlüğü mümkünse 800*480 olsun diğerleri berbat oluyor. Tabiki favori yazılımım***iGO primo 3D***
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2011 Saat 16:22
Orjinalini yazan: burak_52 burak_52 Yazdı:

Abilerim aracıma cd-çalar ve navigasyon cihazı almayı düşünüyorum.Yalnız bu konularda pek bir bilgim yok cd-çalar ve navigasyon cihazı hakkında bilgisi olan abilerim beni bilgileriyle aydınlatırlarsa sevinirim.
Ben cd-çalar ve navigasyon cihazını bimeks'ten buldum yalnız cd-çalarıma ilerleyen zamanlarda anfi subwoofer takmak istediğimde takabileceğim bir cd-çalar almayı düşünüyorum cd-çalar için maksimum fiyat 250 tl yi geçmemeli.Navigasyon cihazı içinde 200 tl yi geçmemeli buna göre yorumlarınızı beklerim.İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim.
1.Pıoneer Cd-Çalar :
2.Navigasyon Cihazı :

linkteki navigasyon cihazını kullanıyorum şuana kadar çok memnunum sanada tavsiye ederim. . . 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2011 Saat 16:24
Orjinalini yazan: afaruk307 afaruk307 Yazdı:

1.Pıoneer Cd-Çalar :
2.Navigasyon Cihazı :

linkteki navigasyon cihazını kullanıyorum şuana kadar çok memnunum sanada tavsiye ederim. . . 

cihazda olması gereken video giriş yeri yok bu yönde zayıf arkaya gerigörüş kamerası taktırmak istesen ayrı bir ekrana ihtiyacın olcak....kamera kullanmıcam dersen bu ciha işini haylı hayli görür....
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2011 Saat 21:01
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

Metin abi bahsetmiş bende reklam geçiyim Sırıtma
deh-2300 serisi usb mp3 ve aux gibi özellikleri barındıran en ucuz ve en kaliteli pioneer cihazı diyebilirm. Benim amacım bunlar olduğu için çok para vermek istemedim ve bunu aldım. Şimdi dash kit alacağım için boşa çıktı. Çarşamba stalk adaptör ve teyp için alıcılar gelecek satılmazsa aynı fiyattan 1-2 ay içinde sana verebilirim.

ilana bakabilirsin teybi alalı 3 ay olmadı bile garantisi var elektrowolrdden aldım.

Diğer navigasyon olayıda; forumda yine onu tartışmıştık başka bir arkadaş daha arıyordu. Ben 3 senedir fln navigasyonla içli dışlı olduğum için harita radar kendim hallediyorum ama sen ilk defa kullanacaksan metin abinin bahsettiği gibi ömür boyu harita güncellemeli bir sistem al.
Özellikleride min. 500mhz işlemci 128mb ram olsun. Ekran boyutu sana kalmış ama 4.3 den küçük alma ve çözünürlüğü mümkünse 800*480 olsun diğerleri berbat oluyor. Tabiki favori yazılımım***iGO primo 3D***
ilgi ve alakandan dalayı çok teşekkür ederim abi.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2011 Saat 22:03

Foruma çok giremiyorum öğrenci hali bilirsin. Çok fazla konuda yardımcı olamıyorum bırakta bun da yardımcı oluyumGöz Kırpma

Cihazı al yazılım olayına yine yardımcı olurum. Kendime ankara daki kameraların %80ini içeren dosya hazırlıyorum. Zaman bulurda bitirirsem burada paylaşacam. Dash kiti alırsam zaten sen oz aman çoşuşu gör Star
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2011 Saat 00:55
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

Foruma çok giremiyorum öğrenci hali bilirsin. Çok fazla konuda yardımcı olamıyorum bırakta bun da yardımcı oluyumGöz Kırpma

Cihazı al yazılım olayına yine yardımcı olurum. Kendime ankara daki kameraların %80ini içeren dosya hazırlıyorum. Zaman bulurda bitirirsem burada paylaşacam. Dash kiti alırsam zaten sen oz aman çoşuşu gör Star

Yeni cihazların birçoğunda navigasyon programı olarak istediğiniz programı seçmenize olanak veren Navpath veya buna benzer bir menü bulunuyor. SD kartınıza istediğiniz programı atıp istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Yanlış anlaşılmasın ancak ömür boyu harita güncelleme bence hikaye her yer harita kaynıyor, aramasını bileneGöz Kırpma

Arkadaşların da dediği gibi en az 500 MHz işlemci ve 128mb rami olan bir sistem tercihiniz olsun. Marka sadece dış kasa konusunda önemli. Piranhayı özellikle önermem müşteri hizmetlerinin resmen hezimet olduğunu biliyorum. İşi bilen olmadığı gibi gönderdiğiniz cihazı bozup geri gönderiyorlar. Tecrübe ile sabittir. 

Çözünürlük konusunda 800x480 tercih edebilirsin güzel görüntü olur. 4.3 inçten küçük almayın ekran görüntüsü pek memnun edici olmuyor. 7" hele yanaşmayın çok büyük belli bir süre sonra sıkıntı oluşturuyor kocaman ekran nereye koysanız görüşünüzü engelliyor. 5" en ideali.

FM transmitter özelliği özellikle büyük şehirlerde boş frekans olmaması nedeniyle sıkıntılı çalışıyor. Ayrıca FM transmitter özelliği açık olduğunda uydu bulmakta biraz sıkıntı yaşıyor cihazlar.

Bluetooth özelliği ciddi anlamda faydalı ellerinizi kullanmadan rahat rahat görüşmelerinizi yapabiliyorsunuz.

Bazı cihazlar telefonunuz üzerinden internete dahi erişebiliyor. Navking maksi HD serisi gibi. HD uzantısı olduğuna bakmayın HD ile uzaktan yakından alakası yok. Zaten cihazın kapasitesi belli.

Geri vites kamerası düşünüyorsanız alırken bu özelliği olup olmadığına bakın. 

Son olarak bazı navitech modellerinde bataryayı kendiniz değiştirebiliyorsunuz. Harici kullanacaksanız eğer bu özelliği de düşünün. + her zaman +dır.

vs vs vs... Navigasyon bir derya düşünce çıkması biraz zor.Confused

Düzenleyen kapagan - 12 Ekim 2011 Saat 01:03
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2011 Saat 01:13
Hepinize ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim.yalnız bazı abilerim beni yanlış anlamış bu konuda acemiyim bana önericekleri navigasyon ve cd-çalar var ise onların resmi yada linkini atarlarsa beni daha iyi bilgilendirmiş olucaklar.
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2011 Saat 09:23

kapagan abim çok güzel toparlamışsın, tecrübelerini paylaşmışsın teşekkür ederim çok yararlı bilgiler,

Yukarı Dön
Muhammet ÇAKIR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet ÇAKIR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2011 Saat 11:16
navigasyon özellikleri  ve acıklamalarına önem vermen gereken tek kişi kapagandır :) o ne dıyorsa uygula kardesım :) teyp konusuna gelınce 2300ub cok ıyı bı cıhaz aldıgında pısman olmazsın bende de var aynısı ama tek kotu yanı amfı cıkısının tek olması eger ılerıde saglam bı sıstem calıstıracaksan yanı amfıye ayrı kolonlara vs. ye ayrı amfı takacaksan sorun yaşarsın ama yok bı stereo amfı kullanacagım kolonlarıda wofferıda bı amfıden beslerım yeter dıyorsan hıc kacırma 2300ubyı al  :) cok kalıtelı bır urun
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2011 Saat 11:22
ya konu teypten açılmışken, ben aracıma double din yapacaktım vaz geçtim, 5 li cd değiştiriciyi iptal edip üt tarafada güzel bir teyp koymak istiyorum.

güzel ses alabileceğim orta halli cd mp3 sd usb vs li teyp arıyorum, alicilik kardeşimin teybi bu iş için uygun sanırım ama benim için teybin renginin sarı olması lazım.

bu uygun orta halli teyplerin içinde sarı/ turuncu vs yanan hangi model var. Aracımın göstergeleri yol bilgisayarı klima vs hepsi sarı olduğu için kombine etmek istiyorum. öteki türlü çok sırıtıyor.
Yukarı Dön
sedataksu Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
21 - Eylül - 1978

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sedataksu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2011 Saat 11:27
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal
Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler...
* 28 ÇOTANAKLAR *
Yukarı Dön
Muhammet ÇAKIR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet ÇAKIR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2011 Saat 11:30

ya konu teypten açılmışken, ben aracıma double din yapacaktım vaz geçtim, 5 li cd değiştiriciyi iptal edip üt tarafada güzel bir teyp koymak istiyorum.

güzel ses alabileceğim orta halli cd mp3 sd usb vs li teyp arıyorum, alicilik kardeşimin teybi bu iş için uygun sanırım ama benim için teybin renginin sarı olması lazım.

bu uygun orta halli teyplerin içinde sarı/ turuncu vs yanan hangi model var. Aracımın göstergeleri yol bilgisayarı klima vs hepsi sarı olduğu için kombine etmek istiyorum. öteki türlü çok sırıtıyor.
JVC KD-SC601 CD/MP3/WMA/FM CDW  Sırıtma
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2011 Saat 12:04
muhammet ciddi olamazsın Gülme

bunun tuşları kırmızı yanıyor ekranıda beyaz gözüküyor.
Yukarı Dön
sedataksu Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
21 - Eylül - 1978

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sedataksu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2011 Saat 12:09

muhammet ciddi olamazsın Gülme

bunun tuşları kırmızı yanıyor ekranıda beyaz gözüküyor.
Çıkma kafa ise ledleri değiştirip istediğin renkte yapılabilir.Yıllar önce cep telefonlarında yapıyordum güzelde para kazanırdık hani.Sırıtma
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal
Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler...
* 28 ÇOTANAKLAR *
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2011 Saat 12:15
sanırım buldum bu benim aracın renk kombinasyonuna uyumlu gibi gözüküyor

PIONEER DEH-4350ub 4350 USB CD MP3 TEYP
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2011 Saat 12:17

sanırım buldum bu benim aracın renk kombinasyonuna uyumlu gibi gözüküyor

PIONEER DEH-4350ub 4350 USB CD MP3 TEYP
metin abi bende bundan düşünüyorum ama anfi ve woofer çıkışı var mı onu bilmiyorum linkteki siteden bakabilirmisin görünüş bakımından ve fiyat bakımından ideal bir cd-çalar
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2011 Saat 12:23
çift amfi çıkışı demişler ama zaten iki tane oluyor, çift derken 4 tane çıkıştan mı bahsetmişler anlamadım.

modeli; PIONEER-DEH-4350ub

Düzenleyen metin - 12 Ekim 2011 Saat 12:23
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 30 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 311 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 34099 2 elbir55
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 103368 591 ersin61
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 569 3 Serdar102
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 29929 15 Mehmetx
konu icon Al4 şanzıman hakkında bilmemiz gerekenler son mesaja git 53111 165 Fatih4624
konu icon 4 lü ikaz lamba hatası son mesaja git 1066 0 Hasan7478
konu icon 3008 - 2017 Allure P2563 Hata kodu. son mesaja git 16811 2 by_bozkurt
konu icon 2016 308 1.6 E-Hdi Classic Edition Plus son mesaja git 575 0 kralbaba22
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 430 0 aziz271
konu icon Peugeot 206 Otomatik Vites Geçişlerinde Vuruntu son mesaja git 386 0 Samet.akky
konu icon 308 1.6 Bluehdi marş esnasında sarsıntılı alıyor son mesaja git 16919 10 serdarcan34
konu icon Peugeot 1.6 Bluehdi N75 sorunu çözümü son mesaja git 1059 0 serdarcan34
konu icon Urban move airbag son mesaja git 518 0 Westbornova
konu icon 206 xt reset sorunu son mesaja git 3898 14 Buketstlmş
konu icon Maf Sensörü 4 kablonun voltaj degerleri son mesaja git 983 0 tulpar737
konu icon P2074 hatası 308 2012 model 1.6 vti son mesaja git 3180 1 Saido26
konu icon Uzaktan kumanda ile cam kapanma sorunu son mesaja git 34647 27 Muhammed1983
konu icon 508 Otomatik Park son mesaja git 1981 0 tayfuny1
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 APRIL EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 4
serdarcan34 3
Westbornova 1
Samet.akky 1
aziz271 1
kralbaba22 1
by_bozkurt 1
Hasan7478 1
Fatih4624 1
Mehmetx 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English