![]() |
|
Müzik Sistemi ve Navigasyon Cihazı Hakkında Bilgi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2011 Saat 13:29 |
|
Abilerim aracıma cd-çalar ve navigasyon cihazı almayı düşünüyorum.Yalnız bu konularda pek bir bilgim yok cd-çalar ve navigasyon cihazı hakkında bilgisi olan abilerim beni bilgileriyle aydınlatırlarsa sevinirim.
Ben cd-çalar ve navigasyon cihazını bimeks'ten buldum yalnız cd-çalarıma ilerleyen zamanlarda anfi subwoofer takmak istediğimde takabileceğim bir cd-çalar almayı düşünüyorum cd-çalar için maksimum fiyat 250 tl yi geçmemeli.Navigasyon cihazı içinde 200 tl yi geçmemeli buna göre yorumlarınızı beklerim.İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim. 1.Pıoneer Cd-Çalar : 2.Navigasyon Cihazı :
Düzenleyen burak_52 - 11 Ekim 2011 Saat 13:30 |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
burak sitemizden alicilik teybini satıyordu az kullanmış 170 TL istiyordu yanılmıyorsam güzel teyp tesaisat için de uygun olabilri kendisi ile irtibata geçmelisin.
navigasyon olarak da marka modelden çok işlemci ve haritasına sonrada güncellemelerine bakmalısın.
işlemcisi en az 500 mhz olacak, atlas 5 haritası olacak ve ömür boyu ücretsiz güncelleme olacak.
ben 178 TL ye 4,3" navitech marka aldım çok da memnunum. Yolda giderken ileride gelecek kavşaktaki tabelaları bile yüklemişler tabelayı önceden görüyorsun bu sebeple gireceğin yeri kaçırmıyorsun (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
banada onun gibi bir navigasyon cihazı lazım metin abi zaten bütün bunları şimdi alamam ben şimdiden para biriktirmeye başladım ancak 2012 ye girmeye yakın hepsi arabamda mevcut olur ![]() bilgilerin için teşekkür ederim abi.
|
||
![]() |
||
|
Metin abi bahsetmiş bende reklam geçiyim
![]() deh-2300 serisi usb mp3 ve aux gibi özellikleri barındıran en ucuz ve en kaliteli pioneer cihazı diyebilirm. Benim amacım bunlar olduğu için çok para vermek istemedim ve bunu aldım. Şimdi dash kit alacağım için boşa çıktı. Çarşamba stalk adaptör ve teyp için alıcılar gelecek satılmazsa aynı fiyattan 1-2 ay içinde sana verebilirim. ilana bakabilirsin teybi alalı 3 ay olmadı bile garantisi var elektrowolrdden aldım. Diğer navigasyon olayıda; forumda yine onu tartışmıştık başka bir arkadaş daha arıyordu. Ben 3 senedir fln navigasyonla içli dışlı olduğum için harita radar kendim hallediyorum ama sen ilk defa kullanacaksan metin abinin bahsettiği gibi ömür boyu harita güncellemeli bir sistem al. Özellikleride min. 500mhz işlemci 128mb ram olsun. Ekran boyutu sana kalmış ama 4.3 den küçük alma ve çözünürlüğü mümkünse 800*480 olsun diğerleri berbat oluyor. Tabiki favori yazılımım***iGO primo 3D*** |
||
![]() |
||
|
linkteki navigasyon cihazını kullanıyorum şuana kadar çok memnunum sanada tavsiye ederim. . .
|
||
![]() |
||
|
cihazda olması gereken video giriş yeri yok bu yönde zayıf arkaya gerigörüş kamerası taktırmak istesen ayrı bir ekrana ihtiyacın olcak....kamera kullanmıcam dersen bu ciha işini haylı hayli görür....
|
||
![]() |
||
|
ilgi ve alakandan dalayı çok teşekkür ederim abi.
|
||
![]() |
||
|
Foruma çok giremiyorum öğrenci hali bilirsin. Çok fazla konuda yardımcı olamıyorum bırakta bun da yardımcı oluyum ![]() Cihazı al yazılım olayına yine yardımcı olurum. Kendime ankara daki kameraların %80ini içeren dosya hazırlıyorum. Zaman bulurda bitirirsem burada paylaşacam. Dash kiti alırsam zaten sen oz aman çoşuşu gör ![]() |
||
![]() |
||
|
Yeni cihazların birçoğunda navigasyon programı olarak istediğiniz programı seçmenize olanak veren Navpath veya buna benzer bir menü bulunuyor. SD kartınıza istediğiniz programı atıp istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Yanlış anlaşılmasın ancak ömür boyu harita güncelleme bence hikaye her yer harita kaynıyor, aramasını bilene Arkadaşların da dediği gibi en az 500 MHz işlemci ve 128mb rami olan bir sistem tercihiniz olsun. Marka sadece dış kasa konusunda önemli. Piranhayı özellikle önermem müşteri hizmetlerinin resmen hezimet olduğunu biliyorum. İşi bilen olmadığı gibi gönderdiğiniz cihazı bozup geri gönderiyorlar. Tecrübe ile sabittir. Çözünürlük konusunda 800x480 tercih edebilirsin güzel görüntü olur. 4.3 inçten küçük almayın ekran görüntüsü pek memnun edici olmuyor. 7" hele yanaşmayın çok büyük belli bir süre sonra sıkıntı oluşturuyor kocaman ekran nereye koysanız görüşünüzü engelliyor. 5" en ideali. FM transmitter özelliği özellikle büyük şehirlerde boş frekans olmaması nedeniyle sıkıntılı çalışıyor. Ayrıca FM transmitter özelliği açık olduğunda uydu bulmakta biraz sıkıntı yaşıyor cihazlar. Bluetooth özelliği ciddi anlamda faydalı ellerinizi kullanmadan rahat rahat görüşmelerinizi yapabiliyorsunuz. Bazı cihazlar telefonunuz üzerinden internete dahi erişebiliyor. Navking maksi HD serisi gibi. HD uzantısı olduğuna bakmayın HD ile uzaktan yakından alakası yok. Zaten cihazın kapasitesi belli. Geri vites kamerası düşünüyorsanız alırken bu özelliği olup olmadığına bakın. Son olarak bazı navitech modellerinde bataryayı kendiniz değiştirebiliyorsunuz. Harici kullanacaksanız eğer bu özelliği de düşünün. + her zaman +dır. vs vs vs... Navigasyon bir derya düşünce çıkması biraz zor. Düzenleyen kapagan - 12 Ekim 2011 Saat 01:03 |
||
![]() |
||
|
Hepinize ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim.yalnız bazı abilerim beni yanlış anlamış bu konuda acemiyim bana önericekleri navigasyon ve cd-çalar var ise onların resmi yada linkini atarlarsa beni daha iyi bilgilendirmiş olucaklar.
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
kapagan abim çok güzel toparlamışsın, tecrübelerini paylaşmışsın teşekkür ederim çok yararlı bilgiler, |
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
navigasyon özellikleri ve acıklamalarına önem vermen gereken tek kişi kapagandır :) o ne dıyorsa uygula kardesım :) teyp konusuna gelınce 2300ub cok ıyı bı cıhaz aldıgında pısman olmazsın bende de var aynısı ama tek kotu yanı amfı cıkısının tek olması eger ılerıde saglam bı sıstem calıstıracaksan yanı amfıye ayrı kolonlara vs. ye ayrı amfı takacaksan sorun yaşarsın ama yok bı stereo amfı kullanacagım kolonlarıda wofferıda bı amfıden beslerım yeter dıyorsan hıc kacırma 2300ubyı al :) cok kalıtelı bır urun
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
|
ya konu teypten açılmışken, ben aracıma double din yapacaktım vaz geçtim, 5 li cd değiştiriciyi iptal edip üt tarafada güzel bir teyp koymak istiyorum.
güzel ses alabileceğim orta halli cd mp3 sd usb vs li teyp arıyorum, alicilik kardeşimin teybi bu iş için uygun sanırım ama benim için teybin renginin sarı olması lazım.
bu uygun orta halli teyplerin içinde sarı/ turuncu vs yanan hangi model var. Aracımın göstergeleri yol bilgisayarı klima vs hepsi sarı olduğu için kombine etmek istiyorum. öteki türlü çok sırıtıyor.
|
||
||
![]() |
||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|
Eger aracına double din olursa bütçeyide biraz artırabilirsen böyle bir şeyde düşünebilirsin.
|
||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
JVC KD-SC601 CD/MP3/WMA/FM CDW
![]() ![]() |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
|
muhammet ciddi olamazsın
![]() bunun tuşları kırmızı yanıyor ekranıda beyaz gözüküyor.
|
||
||
![]() |
||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|
![]() |
||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||
![]() |
||
|
sanırım buldum bu benim aracın renk kombinasyonuna uyumlu gibi gözüküyor
![]() |
||
||
![]() |
||
|
metin abi bende bundan düşünüyorum ama anfi ve woofer çıkışı var mı onu bilmiyorum linkteki siteden bakabilirmisin görünüş bakımından ve fiyat bakımından ideal bir cd-çalar
|
||
![]() |
||
|
çift amfi çıkışı demişler ama zaten iki tane oluyor, çift derken 4 tane çıkıştan mı bahsetmişler anlamadım.
modeli; PIONEER-DEH-4350ub Düzenleyen metin - 12 Ekim 2011 Saat 12:23 |
||
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |