Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Müzik Sistemi ve Navigasyon Cihazı Hakkında Bilgi

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Modifiye ve Tuning Bilgileri
Forum Tanımlaması: performans arttırıcı işlemler ve parcalarla ilgili gerekli bilgiler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=18924
Tarih: 21 Nisan 2025 Saat 22:30
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Müzik Sistemi ve Navigasyon Cihazı Hakkında Bilgi
Mesajı Yazan: Guests
Konu: Müzik Sistemi ve Navigasyon Cihazı Hakkında Bilgi
Mesaj Tarihi: 11 Ekim 2011 Saat 13:29
Abilerim aracıma cd-çalar ve navigasyon cihazı almayı düşünüyorum.Yalnız bu konularda pek bir bilgim yok cd-çalar ve navigasyon cihazı hakkında bilgisi olan abilerim beni bilgileriyle aydınlatırlarsa sevinirim.
Ben cd-çalar ve navigasyon cihazını bimeks'ten buldum yalnız cd-çalarıma ilerleyen zamanlarda anfi subwoofer takmak istediğimde takabileceğim bir cd-çalar almayı düşünüyorum cd-çalar için maksimum fiyat 250 tl yi geçmemeli.Navigasyon cihazı içinde 200 tl yi geçmemeli buna göre yorumlarınızı beklerim.İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim.
1.Pıoneer Cd-Çalar :
http://www.bimeks.com.tr/urun/117637/pioneer-deh-2300ub-oto-teyp.aspx#photos" rel="nofollow - http://www.bimeks.com.tr/urun/117637/pioneer-deh-2300ub-oto-teyp.aspx#photos
2.Navigasyon Cihazı :
http://www.bimeks.com.tr/urun/116303/piranha-5-0-infinity-navigasyon-cihazi-bluetooth--fm-transmitter-.aspx#photos" rel="nofollow - http://www.bimeks.com.tr/urun/116303/piranha-5-0''-infinity-navigasyon-cihazi-bluetooth--fm-transmitter-.aspx#photos

Cevaplar:
Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 11 Ekim 2011 Saat 13:48
burak sitemizden alicilik teybini satıyordu az kullanmış 170 TL istiyordu yanılmıyorsam güzel teyp tesaisat için de uygun olabilri kendisi ile irtibata geçmelisin.

navigasyon olarak da marka modelden çok işlemci ve haritasına sonrada güncellemelerine bakmalısın.

işlemcisi en az 500 mhz olacak, atlas 5 haritası olacak ve ömür boyu ücretsiz güncelleme olacak.

ben 178 TL ye 4,3" navitech marka aldım çok da memnunum.  Yolda giderken ileride gelecek kavşaktaki tabelaları bile yüklemişler tabelayı önceden görüyorsun bu sebeple gireceğin yeri kaçırmıyorsun (:

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 11 Ekim 2011 Saat 13:55
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

burak sitemizden alicilik teybini satıyordu az kullanmış 170 TL istiyordu yanılmıyorsam güzel teyp tesaisat için de uygun olabilri kendisi ile irtibata geçmelisin.

navigasyon olarak da marka modelden çok işlemci ve haritasına sonrada güncellemelerine bakmalısın.

işlemcisi en az 500 mhz olacak, atlas 5 haritası olacak ve ömür boyu ücretsiz güncelleme olacak.

ben 178 TL ye 4,3" navitech marka aldım çok da memnunum.  Yolda giderken ileride gelecek kavşaktaki tabelaları bile yüklemişler tabelayı önceden görüyorsun bu sebeple gireceğin yeri kaçırmıyorsun (:
banada onun gibi bir navigasyon cihazı lazım metin abi zaten bütün bunları şimdi alamam ben şimdiden para biriktirmeye başladım ancak 2012 ye girmeye yakın hepsi arabamda mevcut olur Embarrassed
bilgilerin için teşekkür ederim abi.

Mesaj Tarihi: 11 Ekim 2011 Saat 16:00
Metin abi bahsetmiş bende reklam geçiyim Sırıtma
deh-2300 serisi usb mp3 ve aux gibi özellikleri barındıran en ucuz ve en kaliteli pioneer cihazı diyebilirm. Benim amacım bunlar olduğu için çok para vermek istemedim ve bunu aldım. Şimdi dash kit alacağım için boşa çıktı. Çarşamba stalk adaptör ve teyp için alıcılar gelecek satılmazsa aynı fiyattan 1-2 ay içinde sana verebilirim.

ilana bakabilirsin teybi alalı 3 ay olmadı bile garantisi var elektrowolrdden aldım.

Diğer navigasyon olayıda; forumda yine onu tartışmıştık başka bir arkadaş daha arıyordu. Ben 3 senedir fln navigasyonla içli dışlı olduğum için harita radar kendim hallediyorum ama sen ilk defa kullanacaksan metin abinin bahsettiği gibi ömür boyu harita güncellemeli bir sistem al.
Özellikleride min. 500mhz işlemci 128mb ram olsun. Ekran boyutu sana kalmış ama 4.3 den küçük alma ve çözünürlüğü mümkünse 800*480 olsun diğerleri berbat oluyor. Tabiki favori yazılımım***iGO primo 3D***

Mesaj Tarihi: 11 Ekim 2011 Saat 16:22
Orjinalini yazan: burak_52 burak_52 Yazdı:

Abilerim aracıma cd-çalar ve navigasyon cihazı almayı düşünüyorum.Yalnız bu konularda pek bir bilgim yok cd-çalar ve navigasyon cihazı hakkında bilgisi olan abilerim beni bilgileriyle aydınlatırlarsa sevinirim.
Ben cd-çalar ve navigasyon cihazını bimeks'ten buldum yalnız cd-çalarıma ilerleyen zamanlarda anfi subwoofer takmak istediğimde takabileceğim bir cd-çalar almayı düşünüyorum cd-çalar için maksimum fiyat 250 tl yi geçmemeli.Navigasyon cihazı içinde 200 tl yi geçmemeli buna göre yorumlarınızı beklerim.İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim.
1.Pıoneer Cd-Çalar :
http://www.bimeks.com.tr/urun/117637/pioneer-deh-2300ub-oto-teyp.aspx#photos" rel="nofollow - http://www.bimeks.com.tr/urun/117637/pioneer-deh-2300ub-oto-teyp.aspx#photos
2.Navigasyon Cihazı :
http://www.bimeks.com.tr/urun/116303/piranha-5-0-infinity-navigasyon-cihazi-bluetooth--fm-transmitter-.aspx#photos" rel="nofollow - http://www.bimeks.com.tr/urun/116303/piranha-5-0''-infinity-navigasyon-cihazi-bluetooth--fm-transmitter-.aspx#photos

linkteki navigasyon cihazını kullanıyorum şuana kadar çok memnunum sanada tavsiye ederim. . . 

Mesaj Tarihi: 11 Ekim 2011 Saat 16:24
Orjinalini yazan: afaruk307 afaruk307 Yazdı:

1.Pıoneer Cd-Çalar :
2.Navigasyon Cihazı :

linkteki navigasyon cihazını kullanıyorum şuana kadar çok memnunum sanada tavsiye ederim. . . 

cihazda olması gereken video giriş yeri yok bu yönde zayıf arkaya gerigörüş kamerası taktırmak istesen ayrı bir ekrana ihtiyacın olcak....kamera kullanmıcam dersen bu ciha işini haylı hayli görür....

Mesaj Tarihi: 11 Ekim 2011 Saat 21:01
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

Metin abi bahsetmiş bende reklam geçiyim Sırıtma
deh-2300 serisi usb mp3 ve aux gibi özellikleri barındıran en ucuz ve en kaliteli pioneer cihazı diyebilirm. Benim amacım bunlar olduğu için çok para vermek istemedim ve bunu aldım. Şimdi dash kit alacağım için boşa çıktı. Çarşamba stalk adaptör ve teyp için alıcılar gelecek satılmazsa aynı fiyattan 1-2 ay içinde sana verebilirim.

ilana bakabilirsin teybi alalı 3 ay olmadı bile garantisi var elektrowolrdden aldım.

Diğer navigasyon olayıda; forumda yine onu tartışmıştık başka bir arkadaş daha arıyordu. Ben 3 senedir fln navigasyonla içli dışlı olduğum için harita radar kendim hallediyorum ama sen ilk defa kullanacaksan metin abinin bahsettiği gibi ömür boyu harita güncellemeli bir sistem al.
Özellikleride min. 500mhz işlemci 128mb ram olsun. Ekran boyutu sana kalmış ama 4.3 den küçük alma ve çözünürlüğü mümkünse 800*480 olsun diğerleri berbat oluyor. Tabiki favori yazılımım***iGO primo 3D***
ilgi ve alakandan dalayı çok teşekkür ederim abi.

Mesaj Tarihi: 11 Ekim 2011 Saat 22:03

Foruma çok giremiyorum öğrenci hali bilirsin. Çok fazla konuda yardımcı olamıyorum bırakta bun da yardımcı oluyumGöz Kırpma

Cihazı al yazılım olayına yine yardımcı olurum. Kendime ankara daki kameraların %80ini içeren dosya hazırlıyorum. Zaman bulurda bitirirsem burada paylaşacam. Dash kiti alırsam zaten sen oz aman çoşuşu gör Star

Mesaj Tarihi: 12 Ekim 2011 Saat 00:55

Foruma çok giremiyorum öğrenci hali bilirsin. Çok fazla konuda yardımcı olamıyorum bırakta bun da yardımcı oluyumGöz Kırpma

Cihazı al yazılım olayına yine yardımcı olurum. Kendime ankara daki kameraların %80ini içeren dosya hazırlıyorum. Zaman bulurda bitirirsem burada paylaşacam. Dash kiti alırsam zaten sen oz aman çoşuşu gör Star

Yeni cihazların birçoğunda navigasyon programı olarak istediğiniz programı seçmenize olanak veren Navpath veya buna benzer bir menü bulunuyor. SD kartınıza istediğiniz programı atıp istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Yanlış anlaşılmasın ancak ömür boyu harita güncelleme bence hikaye her yer harita kaynıyor, aramasını bileneGöz Kırpma

Arkadaşların da dediği gibi en az 500 MHz işlemci ve 128mb rami olan bir sistem tercihiniz olsun. Marka sadece dış kasa konusunda önemli. Piranhayı özellikle önermem müşteri hizmetlerinin resmen hezimet olduğunu biliyorum. İşi bilen olmadığı gibi gönderdiğiniz cihazı bozup geri gönderiyorlar. Tecrübe ile sabittir. 

Çözünürlük konusunda 800x480 tercih edebilirsin güzel görüntü olur. 4.3 inçten küçük almayın ekran görüntüsü pek memnun edici olmuyor. 7" hele yanaşmayın çok büyük belli bir süre sonra sıkıntı oluşturuyor kocaman ekran nereye koysanız görüşünüzü engelliyor. 5" en ideali.

FM transmitter özelliği özellikle büyük şehirlerde boş frekans olmaması nedeniyle sıkıntılı çalışıyor. Ayrıca FM transmitter özelliği açık olduğunda uydu bulmakta biraz sıkıntı yaşıyor cihazlar.

Bluetooth özelliği ciddi anlamda faydalı ellerinizi kullanmadan rahat rahat görüşmelerinizi yapabiliyorsunuz.

Bazı cihazlar telefonunuz üzerinden internete dahi erişebiliyor. Navking maksi HD serisi gibi. HD uzantısı olduğuna bakmayın HD ile uzaktan yakından alakası yok. Zaten cihazın kapasitesi belli.

Geri vites kamerası düşünüyorsanız alırken bu özelliği olup olmadığına bakın. 

Son olarak bazı navitech modellerinde bataryayı kendiniz değiştirebiliyorsunuz. Harici kullanacaksanız eğer bu özelliği de düşünün. + her zaman +dır.

vs vs vs... Navigasyon bir derya düşünce çıkması biraz zor.Confused

Mesaj Tarihi: 12 Ekim 2011 Saat 01:13
Hepinize ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim.yalnız bazı abilerim beni yanlış anlamış bu konuda acemiyim bana önericekleri navigasyon ve cd-çalar var ise onların resmi yada linkini atarlarsa beni daha iyi bilgilendirmiş olucaklar.

Mesaj Tarihi: 12 Ekim 2011 Saat 09:23

kapagan abim çok güzel toparlamışsın, tecrübelerini paylaşmışsın teşekkür ederim çok yararlı bilgiler,

-------------

Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 12 Ekim 2011 Saat 11:16
navigasyon özellikleri  ve acıklamalarına önem vermen gereken tek kişi kapagandır :) o ne dıyorsa uygula kardesım :) teyp konusuna gelınce 2300ub cok ıyı bı cıhaz aldıgında pısman olmazsın bende de var aynısı ama tek kotu yanı amfı cıkısının tek olması eger ılerıde saglam bı sıstem calıstıracaksan yanı amfıye ayrı kolonlara vs. ye ayrı amfı takacaksan sorun yaşarsın ama yok bı stereo amfı kullanacagım kolonlarıda wofferıda bı amfıden beslerım yeter dıyorsan hıc kacırma 2300ubyı al  :) cok kalıtelı bır urun

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesaj Tarihi: 12 Ekim 2011 Saat 11:22
ya konu teypten açılmışken, ben aracıma double din yapacaktım vaz geçtim, 5 li cd değiştiriciyi iptal edip üt tarafada güzel bir teyp koymak istiyorum.

güzel ses alabileceğim orta halli cd mp3 sd usb vs li teyp arıyorum, alicilik kardeşimin teybi bu iş için uygun sanırım ama benim için teybin renginin sarı olması lazım.

bu uygun orta halli teyplerin içinde sarı/ turuncu vs yanan hangi model var. Aracımın göstergeleri yol bilgisayarı klima vs hepsi sarı olduğu için kombine etmek istiyorum. öteki türlü çok sırıtıyor.

-------------

Mesajı Yazan: sedataksu
Mesaj Tarihi: 12 Ekim 2011 Saat 11:27
Eger aracına double din olursa bütçeyide biraz artırabilirsen böyle bir şeyde düşünebilirsin.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-navigasyonlu-ve-bluetooth-lu-double-teyp-roadstar-rd-8100n-53148404/detay/?source=promotion_topl" rel="nofollow - http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-navigasyonlu-ve-bluetooth-lu-double-teyp-roadstar-rd-8100n-53148404/detay/?source=promotion_topl

-------------
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal
Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler...
* 28 ÇOTANAKLAR *

Mesaj Tarihi: 12 Ekim 2011 Saat 11:30

ya konu teypten açılmışken, ben aracıma double din yapacaktım vaz geçtim, 5 li cd değiştiriciyi iptal edip üt tarafada güzel bir teyp koymak istiyorum.

güzel ses alabileceğim orta halli cd mp3 sd usb vs li teyp arıyorum, alicilik kardeşimin teybi bu iş için uygun sanırım ama benim için teybin renginin sarı olması lazım.

bu uygun orta halli teyplerin içinde sarı/ turuncu vs yanan hangi model var. Aracımın göstergeleri yol bilgisayarı klima vs hepsi sarı olduğu için kombine etmek istiyorum. öteki türlü çok sırıtıyor.
JVC KD-SC601 CD/MP3/WMA/FM CDW  Sırıtma

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesaj Tarihi: 12 Ekim 2011 Saat 12:04
muhammet ciddi olamazsın Gülme

bunun tuşları kırmızı yanıyor ekranıda beyaz gözüküyor.

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Ekim 2011 Saat 12:09

Çıkma kafa ise ledleri değiştirip istediğin renkte yapılabilir.Yıllar önce cep telefonlarında yapıyordum güzelde para kazanırdık hani.Sırıtma

-------------
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal
* 28 ÇOTANAKLAR *

Mesaj Tarihi: 12 Ekim 2011 Saat 12:15
sanırım buldum bu benim aracın renk kombinasyonuna uyumlu gibi gözüküyor

PIONEER DEH-4350ub 4350 USB CD MP3 TEYP

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Ekim 2011 Saat 12:17

sanırım buldum bu benim aracın renk kombinasyonuna uyumlu gibi gözüküyor

PIONEER DEH-4350ub 4350 USB CD MP3 TEYP
metin abi bende bundan düşünüyorum ama anfi ve woofer çıkışı var mı onu bilmiyorum linkteki siteden bakabilirmisin görünüş bakımından ve fiyat bakımından ideal bir cd-çalar

Mesaj Tarihi: 12 Ekim 2011 Saat 12:23
çift amfi çıkışı demişler ama zaten iki tane oluyor, çift derken 4 tane çıkıştan mı bahsetmişler anlamadım.

modeli; PIONEER-DEH-4350ub

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Ekim 2011 Saat 12:25

çift amfi çıkışı demişler ama zaten iki tane oluyor, çift derken 4 tane çıkıştan mı bahsetmişler anlamadım.

çift amfi çııkışı dedıklerı sag sol :) tek cıkıslı yanı bır amfı baglanabılıyor onunda tek kanalı calısır ama turkıyede %90ı tek cıkısı cıft yapıp bı amfı baglıyor yanı amfı baglanabılıyor hıc baglanmayan teyplere bıle baglanabılıyor zaten ama bunda ozellık mecvut cok gelısmıs bısey degıl ama orta yollu bısey

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp

Mesaj Tarihi: 12 Ekim 2011 Saat 12:26

Sırıtma ya sarı turuncuyu kırmızı olarak gordum tam sarı kırmızı buldum  Star

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp

Mesaj Tarihi: 12 Ekim 2011 Saat 12:29
abilerim ben öncelikle size isteklerimi belirteyim.Ben ilk olarak cd-çalar alıcam.sonra ise anfi-woofer-ve kapı kolonları-tiz alıncam onları karşılayabilecek bir cd-çalar istiyorum.gerçi onları almam önümüzdeki yazı bulur Sırıtma bu linkteki cd-çalar bu istediklerimi karşılayabilir mi sizce_?

Mesaj Tarihi: 12 Ekim 2011 Saat 12:32
Orjinalini yazan: Muhammet ÇAKIR Muhammet ÇAKIR Yazdı:

çift amfi çııkışı dedıklerı sag sol :) tek cıkıslı yanı bır amfı baglanabılıyor onunda tek kanalı calısır ama turkıyede %90ı tek cıkısı cıft yapıp bı amfı baglıyor yanı amfı baglanabılıyor hıc baglanmayan teyplere bıle baglanabılıyor zaten ama bunda ozellık mecvut cok gelısmıs bısey degıl ama orta yollu bısey

bana orta yollu bişey lazım, iki tane amfimi besleyecek, ve ön paneldeki ışıklandırma ile aynı renk olacak

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Ekim 2011 Saat 12:33

abilerim ben öncelikle size isteklerimi belirteyim.Ben ilk olarak cd-çalar alıcam.sonra ise anfi-woofer-ve kapı kolonları-tiz alıncam onları karşılayabilecek bir cd-çalar istiyorum.gerçi onları almam önümüzdeki yazı bulur Sırıtma bu linkteki cd-çalar bu istediklerimi karşılayabilir mi sizce_?
karşılar tabı :) bı amfıye bır woffer ve iki kolon takabılırsın ama bu kolonların sayısını ıstedıgın kadar arttırabılırsın cunku kolonlar fazla guc cekmıyor o yuzden bı amfı ısını gorecegı ıcın bu sana yeter bende de aynı teyp var daha oncesınde jbl 75.4 amfı vardı onunla 38cm kıcker es ve 4 çift pioneer 460watt ts-a6992s takılıydı ve ses mukemmeldı :)

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp

Mesaj Tarihi: 12 Ekim 2011 Saat 12:43

karşılar tabı :) bı amfıye bır woffer ve iki kolon takabılırsın ama bu kolonların sayısını ıstedıgın kadar arttırabılırsın cunku kolonlar fazla guc cekmıyor o yuzden bı amfı ısını gorecegı ıcın bu sana yeter bende de aynı teyp var daha oncesınde jbl 75.4 amfı vardı onunla 38cm kıcker es ve 4 çift pioneer 460watt ts-a6992s takılıydı ve ses mukemmeldı :)
saolasın abi.bana bu lazım.Gülme

Mesaj Tarihi: 12 Ekim 2011 Saat 12:44

bana orta yollu bişey lazım, iki tane amfimi besleyecek, ve ön paneldeki ışıklandırma ile aynı renk olacak

pioneer 7250sd almanı tavsiye ederim ama ışıklandırma işte sorun orda :D ekran rengını degıstırme sansın var dıye hatırlıyorum ama bakmam gerekır özellik bakımından cok ıyı bı cıhaz cıft amfı dusunuyorsan bunu almanı tavsıye ederım gelısmıs bı menusu var ve tasarımıda harıka renk uyumu olmasa bıle yakısacagını dusunuyorum sub control  özelliğiyle teypden wofferı kapatabılırsın uzun yolda veya aıleyle gıderken bagaja ınıp woffer kablosunu cekmene gerek kalmıyor :,) ve anımasyonlu bı teyp 

PIONEER DEH 7250 UB

CD / MP3 / USB / SD / AUX / RADYO ÇALAR

4 X 50 WATT

3 AMPLİFİKATÖR ÇIKIŞI

UZAKTAN KUMANDA

http://www.soundslimited.co.za/images/Pioneer%20DEH-7250SD.jpg" rel="nofollow -

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp

Mesaj Tarihi: 12 Ekim 2011 Saat 12:53
abi bütçe belli orta yollu bir cihaz arıyorum en fazla 250 tl verebilirim öğrenci adamız sonuçta çalışıyor olsam komple sistemi hemen taktırırım araca ama biriktirdiğim paralar sayesinde kendi çapımça araca bişeyler yapcam ondan kendimide fazla kasmak istemiyorum.

Mesaj Tarihi: 12 Ekim 2011 Saat 13:16
muhammet ne yaptın ya 360 tl vermem ben buna, animasyon falan beni ilgilendirmiyor Gülme

elimde kicker com15 1500w 38 cm bas ve sierra 12000d mono amfi var, bir arkadaşdan stereo amfi ve teyp alacağım yenisini alana kadar (: eğer teyp bulursam sadece arkadaşın amfisini alacağım, tabi 4 tanede güzel mid lazım.

-------------

Mesajı Yazan: OkaN
Mesaj Tarihi: 12 Ekim 2011 Saat 14:17
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-piranha-5-yil-garantili-omur-boyu-harita-guncelleme-kapinda-ode-52329993/detay/" rel="nofollow - http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-piranha-5-yil-garantili-omur-boyu-harita-guncelleme-kapinda-ode-52329993/detay/

buna baksana burak güzel bişiye benziyo :)

-------------
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür…

EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN

Mesajı Yazan: OkaN
Mesaj Tarihi: 12 Ekim 2011 Saat 14:19
buda tyep :)

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-pioneer-2350-usbli-otot-eyip-kumanda-hediyeli-kapinda-ode-52059679/detay/" rel="nofollow - http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-pioneer-2350-usbli-otot-eyip-kumanda-hediyeli-kapinda-ode-52059679/detay/

-------------
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür…

EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN

Mesaj Tarihi: 12 Ekim 2011 Saat 17:42
Orjinalini yazan: sedataksu sedataksu Yazdı:

Eger aracına double din olursa bütçeyide biraz artırabilirsen böyle bir şeyde düşünebilirsin.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-navigasyonlu-ve-bluetooth-lu-double-teyp-roadstar-rd-8100n-53148404/detay/?source=promotion_topl" rel="nofollow - http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-navigasyonlu-ve-bluetooth-lu-double-teyp-roadstar-rd-8100n-53148404/detay/?source=promotion_topl
Bu ürünü çok daha ucuza buldum.Kampanya yazıyor.Marka ve model aynı yinede iyi bir bakmak lazım.
http://www.aktepesound.com/?urun-3362-ROADSTAR-RD-8100-6-TFT-RENKLi-LCD-EKRAN-DVD-CD-MP3-WMA-PLAYER.html" rel="nofollow - http://www.aktepesound.com/?urun-3362-ROADSTAR-RD-8100-6-TFT-RENKLi-LCD-EKRAN-DVD-CD-MP3-WMA-PLAYER.html

-------------
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal
* 28 ÇOTANAKLAR *

Mesaj Tarihi: 12 Ekim 2011 Saat 18:07

muhammet ne yaptın ya 360 tl vermem ben buna, animasyon falan beni ilgilendirmiyor Gülme

elimde kicker com15 1500w 38 cm bas ve sierra 12000d mono amfi var, bir arkadaşdan stereo amfi ve teyp alacağım yenisini alana kadar (: eğer teyp bulursam sadece arkadaşın amfisini alacağım, tabi 4 tanede güzel mid lazım.
:) ozaman buna bak buda asagı yukarı aynı ozellıklerde mevcut buragada uygun sanada :) 2 amfı baglanabılır  
  http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-pioneerdeh-4250-usb-sd-kart-girisli-46868337/detay/" rel="nofollow - http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-pioneerdeh-4250-usb-sd-kart-girisli-46868337/detay/ ?

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp

Mesaj Tarihi: 13 Ekim 2011 Saat 00:48
Orjinalini yazan: OkaN OkaN Yazdı:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-piranha-5-yil-garantili-omur-boyu-harita-guncelleme-kapinda-ode-52329993/detay/" rel="nofollow - http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-piranha-5-yil-garantili-omur-boyu-harita-guncelleme-kapinda-ode-52329993/detay/

abi tam bilgim olmadığı için görünüşe aldanırsa fena bir cihaz değil gibi.

Mesaj Tarihi: 13 Ekim 2011 Saat 08:22
Kardeşim 4250 işini görebilecek ve fiyatıda iyi bir ürün, özellik olarak çok anlamam ama renk olayını çok takma kafana,benimde ışıklar turuncu ama teyp animasyonlu ekranve sürekli farklı renkler var,daha dikkat çekiyor bence :D

Dün akşam konuşmuştuk,aşağıdaki linkte benim cihazı bulabilirsin.

http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/CD-Receivers/DEH-P7800MP

Mesaj Tarihi: 13 Ekim 2011 Saat 11:21
Orjinalini yazan: csalli csalli Yazdı:

Kardeşim 4250 işini görebilecek ve fiyatıda iyi bir ürün, özellik olarak çok anlamam ama renk olayını çok takma kafana,benimde ışıklar turuncu ama teyp animasyonlu ekranve sürekli farklı renkler var,daha dikkat çekiyor bence :D

Dün akşam konuşmuştuk,aşağıdaki linkte benim cihazı bulabilirsin.

http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/CD-Receivers/DEH-P7800MP
saolasın abi.

Mesaj Tarihi: 13 Ekim 2011 Saat 11:21

Orjinalini yazan: OkaN OkaN Yazdı:

abi tam bilgim olmadığı için görünüşe aldanırsa fena bir cihaz değil gibi.
gorunus olarakda ozellık olarakda guzel bı cıhaz kardesım bu

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp

Mesaj Tarihi: 13 Ekim 2011 Saat 13:45
bu linkteki cd-çalar ve navigasyon cihazı benim işimi rahat görür mü günceli...Sırıtma

Mesaj Tarihi: 13 Ekim 2011 Saat 13:49
abi birde şu cihazı buldun önerilerinizi beklerim.

http://www.bimeks.com.tr/urun/118860/kenwood-4051-cd-usb-oto-teyp.aspx#photos" rel="nofollow - http://www.bimeks.com.tr/urun/118860/kenwood-4051-cd-usb-oto-teyp.aspx#photos

Mesaj Tarihi: 13 Ekim 2011 Saat 16:00

teyp' den anlayan arkadaşlar,

bazen dolaşırken subwoofer konrtol gibi şeyler görüyorum özelliklerinde. bu bedir.

mesela bende bass remote control diye bir parça var farklı bir yere takıyorsun rahatsız ettiğinde onu çevirerek bası kapatıyorsun bu özellik artık teyplerdemi var yoksa? doğrumu anladım acaba yada farklı birşeymi.

-------------

Mesaj Tarihi: 13 Ekim 2011 Saat 16:00
muhammet gönderdiğin linki inceledim bunun ışıkları sarı değil (:

-------------

Mesaj Tarihi: 13 Ekim 2011 Saat 16:05
Abi subwoofer kontroldediği olay ;
Ses menüsünde subwoofer çıkışı için ayar menüsü var. Sen oaradan açıp kapatabiliyorsun. Bu güzelliği var

Mesaj Tarihi: 13 Ekim 2011 Saat 17:12
bende 4350 dvd pioneer var double daha bağlamadım . abi 2350 al onda çift rca  2300 de tek ve yeni pioneer lar çok kötü 6050 7950 7150 5050 bunların ikinci elinden almanı tavsiye ederim sıfırı yok ve çok sağlam cihazlar 

Mesaj Tarihi: 13 Ekim 2011 Saat 18:27

bazen dolaşırken subwoofer konrtol gibi şeyler görüyorum özelliklerinde. bu bedir.

mesela bende bass remote control diye bir parça var farklı bir yere takıyorsun rahatsız ettiğinde onu çevirerek bası kapatıyorsun bu özellik artık teyplerdemi var yoksa? doğrumu anladım acaba yada farklı birşeymi.
7250 dediğim cıhazda o ozellık var anlatmıstım ya :)

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp

Mesaj Tarihi: 13 Ekim 2011 Saat 18:28
Orjinalini yazan: berkekk berkekk Yazdı:

bende 4350 dvd pioneer var double daha bağlamadım . abi 2350 al onda çift rca  2300 de tek ve yeni pioneer lar çok kötü 6050 7950 7150 5050 bunların ikinci elinden almanı tavsiye ederim sıfırı yok ve çok sağlam cihazlar 
6050 harıka bı cıhaz :) benım cok hosuma gıden bı teyp valla param olsa ılk alacagım o olur :)

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp

Mesaj Tarihi: 13 Ekim 2011 Saat 18:49
ya şaka maka istanbuldaki bütün yollardan haberdar olan sağlam bir navigasyona ihtiyacım var.

Mesaj Tarihi: 13 Ekim 2011 Saat 19:12
Orjinalini yazan: ersintepe ersintepe Yazdı:

ya şaka maka istanbuldaki bütün yollardan haberdar olan sağlam bir navigasyona ihtiyacım var.

Sen cıhazı al yolları hepsi biliyor :d

Mesaj Tarihi: 13 Ekim 2011 Saat 19:52

7250 dediğim cıhazda o ozellık var anlatmıstım ya :)

bu özelliğin adı nedir teypözelliklerinde ne olarak geçiyor.

-------------

Mesaj Tarihi: 13 Ekim 2011 Saat 20:25

Orjinalini yazan: ersintepe ersintepe Yazdı:

Sen cıhazı al yolları hepsi biliyor :d

+1

Cihaz yolu bilmez haritanın güncelliği ile alakalı bir durum. Siz cihazı alın gerisi kolay. Ancak alacağınız cihaz ram ve işlemci bakımından gariban olmasın.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net