![]() |
|
Rezistans Arızası Nasıl Onarılır? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2011 Saat 17:42 |
Kış aylarında sürücüler, arka camda oluşan buğu yüzünden
sık sık görüş problemiyle karşılaşırlar. Buğuyu yok etmenin tek yolu rezistansı
çalıştırmaktır. Buğuyu yok etmenin tek yolu rezistansı çalıştırmaktır.
Ancak çeşitli nedenlerden dolayı kopan ince rezistans telleri, sürücülerin
başını ağrıtır. Oysa bu tellerin tamiri, piyasada satılan gümüş sırlı boyalarla
birkaç dakika içinde yapılabiliyor. |
|
![]() |
|
emin08 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Nisan - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2011 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilgi için teşekkürler. Şirkette kullandığım aracın rezistansına bağlı olan elektrik kablosu kopuk bunu normal sıcak lehimle tamir edebilirmiyim? sıcak lehimle yapılırsa camın patlayabileceğini duymuştum. Doğrumudur acaba.
|
|
Peugeot Partner 2.0HDI (2005)
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Güzel bi çözüm yolu. Peki piyasada varmı hiç raslamadım bu güne kadar
![]() |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
ersinim ben bu gümüş sirli boyadan çok aradım loctıte bayisi bile hönk dedi sorduğumda zaten benim arka camda onarılacak gibi değil cam değişmeden olmayacak ama ufak tefek kopuklara oluyor
|
|
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |