Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Piknik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Piknik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zavur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
Forumdan Banlandı...

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zavur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Piknik
    Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2011 Saat 18:46
Bu hafta sonu arabamla başladı sanayide başladı çorum dağlarında bitti castrol yag yag filitresi benzin ışını söndürmek için benzin ve lpg ayarı 10 liralık gaz  :D ile deneme yaptık boşa gitmiyelim dedik piknikle bitirdik sonuçsa mükemmel 18 kr yaktı ( sehir dışı ) Star

buda benim ufaklık

Düzenleyen zavur - 03 Ekim 2011 Saat 17:31
Yukarı Dön
djchaos Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
01 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı djchaos Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2011 Saat 18:49
allah kaza bela vermesin aracın çok diri duruyor maşallah
Yukarı Dön
zavur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
Forumdan Banlandı...

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zavur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 12:27
AMİN herkese kazasız belasız günler 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 12:40
arkadaşım hayırlı olsun da cümlelerinden pek bişey anlayamadım.
daha anlaşılır şekilde cümleler kursak...
nihayetinde peugeot un Türkiye'deki en büyük forumuna sahibiz. Forumumuzda Türkçe'yi güzel konuşma adına çeşitli oyunlar da oynuyoruz.(örnek:son heceden kelime türetmece gibi)
örnek olmamız lazım.
daha net düzgün cümleler kurarsak daha iyi anlaşılabiliriz diye düşünüyorumGöz Kırpma 

***profik bilgilerinizi de eksiksiz doldurmanız menfaatinize olacaktır.
      yaş,doğum tarihi ve konum bilgisi özellikle

Düzenleyen maverick - 03 Ekim 2011 Saat 22:16
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 12:41
Maverıck sana katılıyorum +1Thumbs Up
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 12:44
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

teşekkür ediyorum. öğretmen olmamın vermiş olduğu hassasiyetten dolayı özür dilerimGülme
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 12:49
Orjinalini yazan: maverick maverick Yazdı:

teşekkür ediyorum. öğretmen olmamın vermiş olduğu hassasiyetten dolayı özür dilerimGülme

Rıca ederım Gülme Bende aksamları egıtmenlık yapıyorum. Ayrıca her zaman noktalama ısaretlerıne, dogru cumle kurmaya, dogru Türkçe kullanmaya ve dogru dıksıyon sahıbı olmaya dıkkat ederım... Baskalarınıda yerıne gore uyarırım Göz Kırpma

Sadece klavyede i ş ç ö ü ğ harflerıne alıskın degılım Sırıtma 
10 parmak yazarken parmaklarım bu harflere gıtmıyor Kahkaha

Düzenleyen CeCoLi - 03 Ekim 2011 Saat 12:50
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 13:16

Orjinalini yazan: maverick maverick Yazdı:

Rıca ederım Gülme Bende aksamları egıtmenlık yapıyorum. Ayrıca her zaman noktalama ısaretlerıne, dogru cumle kurmaya, dogru Türkçe kullanmaya ve dogru dıksıyon sahıbı olmaya dıkkat ederım... Baskalarınıda yerıne gore uyarırım Göz Kırpma

Sadece klavyede i ş ç ö ü ğ harflerıne alıskın degılım Sırıtma 
10 parmak yazarken parmaklarım bu harflere gıtmıyor Kahkaha

O da ICQ dan kalma alışkanlıktır. O zaman Türkçe karakter kullanınca karşı tarafa ilginç şekiller gidiyordu. Çok şükür ki öyle bir sıkıntımız kalmadı.

Bu arada arkadaşım; aracını güle güle kullan.
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 13:37
maşallah diyelim nazar değmesin, güle güle kullan.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 13:51
306 Thumbs UpüçyüzaltıThumbs Up3 100 6 güle güle kullan kardeşim ...

Düzenleyen by_ersin - 03 Ekim 2011 Saat 13:53
Yukarı Dön
hcbank Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Eylül - 1979

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hcbank Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 14:42
maaşallah kırmızı olması bile yeterli 
hayatı gaz pedalı ile paspas arası yaşamak ...[vites sport konumunda]iken...05422048340
Yukarı Dön
zavur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
Forumdan Banlandı...

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zavur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 17:22
amma kelimeye dikkat eden varmış şahsen karşımdaki beni anladıktan sonra ben gerisine önem vermiyorum aracı beyenenlerede tşk ediyorum
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 17:29
Orjinalini yazan: zavur zavur Yazdı:

amma kelimeye dikkat eden varmış şahsen karşımdaki beni anladıktan sonra ben gerisine önem vermiyorum aracı beyenenlerede tşk ediyorum

forumdaki arkadaşların hepsi zeki insanlardır.senin cümle parçacıklarını puzzle parçası gibi birleştirip sonuca ulaşmışlardır.
burda herkes birdir.gerisi ve ilerisi diye birşey yoktur.

Düzenleyen maverick - 03 Ekim 2011 Saat 17:36
Yukarı Dön
zavur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
Forumdan Banlandı...

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zavur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 17:36
ben forumdaki insanlara zeki deil demedim 1 orda anlışmayacak bi kelime yok 2 samimi bi ortam die cümleyi konuştum gibi yazdım bidaha busiteye bişe yazmam 3
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 17:39
kenan kardeşim.. burda yanlış anlaşılacak bir durum söz konusu değil. samimi olduğumuz için güzel güzel yazmışlar sana... yani birdaha bu siteye bir şey yazmam deyip burda art niyet arama.. tanıdıkça daha iyi anlarsın bizi.. bu arada aracın sislerini kim yapmış ?? yakından bir resmi varmı ?? merak ettim değişik gibi geldi  bana ??

Düzenleyen by_ersin - 03 Ekim 2011 Saat 17:41
Yukarı Dön
zavur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
Forumdan Banlandı...

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zavur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 17:48
Abicim ben yanlış anlamış deyilim , konuşmasını yazmasını bilmiyen bir insanda deilim , insanlık halidir evet cümle gereksiz kelime kullanılarak yapılmış bir cümle , anlatım bozukluğu oldu doğru ama bunu insana söyleme vardır  ve bunu burda bu şekilde belirtmek bana saçma geldi bende attım mesajda önem vermedimi yazdım ama verilen cevap dahada kırıcı . Sisler aracı aldımda böyleydi kimin yaptığını bilmiyorum .  
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 18:00
Orjinalini yazan: zavur zavur Yazdı:

Abicim ben yanlış anlamış deyilim , konuşmasını yazmasını bilmiyen bir insanda deilim , insanlık halidir evet cümle gereksiz kelime kullanılarak yapılmış bir cümle , anlatım bozukluğu oldu doğru ama bunu insana söyleme vardır  ve bunu burda bu şekilde belirtmek bana saçma geldi bende attım mesajda önem vermedimi yazdım ama verilen cevap dahada kırıcı . Sisler aracı aldımda böyleydi kimin yaptığını bilmiyorum .  

söyleme şekli yukarıda gayet güzel bir şekilde ifade edildi. okumadın heralde?!
sen nasıl bir söyleme şekli istiyordun?
gerisi beni ilgilendirmez diyip kestirip atan,anlayan anladı diyen bir uslüp....
yazılanları tekrar bir oku istersen.

Düzenleyen maverick - 03 Ekim 2011 Saat 22:39
Yukarı Dön
zavur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
Forumdan Banlandı...

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zavur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 18:24
Okudum yaşça benden büyüksünüz daha fazla tartışacak deilim haklısınız
Yukarı Dön
mehmet eren Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
25 - Eylül - 1990

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mehmet eren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 18:26
Güle güle kullan
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM
5053747493

Sıfır al omur boyu kullan.
Yukarı Dön
zavur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
Forumdan Banlandı...

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zavur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 18:26
Eyvallah kardeşim
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 128 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 280 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 776 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 133 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 1375 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 522 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 564 0 Şmşk
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 14984 23 M.Emin
konu icon 508-Fren Sistemi Arızası son mesaja git 17565 16 tga508
konu icon 307 klima yönlendirme sorunu son mesaja git 715 0 KerimSahin
konu icon 206 Akü ŞArj Problemi son mesaja git 1111 0 rekasparov
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 5567 1 efe24
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 3376 1 peugeot301
konu icon İZMİR - SİNYAL KOLU TAMİRİ YARDIM son mesaja git 4939 7 Sorgum
konu icon Peugeot 206 Garip Sorun Lütfen Yardım son mesaja git 628 0 muratatalay
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 8705 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 1392 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 1585 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 813 0 Sezgindogan
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
İlyas41 1
badking530 1
CBerkG 1
kaya52 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English