![]() |
|
Piknik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2011 Saat 18:46 |
||
Bu hafta sonu arabamla başladı sanayide başladı çorum dağlarında bitti castrol yag yag filitresi benzin ışını söndürmek için benzin ve lpg ayarı 10 liralık gaz :D ile deneme yaptık boşa gitmiyelim dedik piknikle bitirdik sonuçsa mükemmel 18 kr yaktı ( sehir dışı )
![]() ![]() ![]() buda benim ufaklık ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen zavur - 03 Ekim 2011 Saat 17:31 |
|||
![]() |
|||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
allah kaza bela vermesin aracın çok diri duruyor maşallah
|
|||
![]() |
|||
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
AMİN herkese kazasız belasız günler
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
arkadaşım hayırlı olsun da cümlelerinden pek bişey anlayamadım.
daha anlaşılır şekilde cümleler kursak... nihayetinde peugeot un Türkiye'deki en büyük forumuna sahibiz. Forumumuzda Türkçe'yi güzel konuşma adına çeşitli oyunlar da oynuyoruz.(örnek:son heceden kelime türetmece gibi) örnek olmamız lazım. daha net düzgün cümleler kurarsak daha iyi anlaşılabiliriz diye düşünüyorum ![]() ***profik bilgilerinizi de eksiksiz doldurmanız menfaatinize olacaktır. yaş,doğum tarihi ve konum bilgisi özellikle
Düzenleyen maverick - 03 Ekim 2011 Saat 22:16 |
|||
![]() |
|||
||
Maverıck sana katılıyorum +1
![]() |
|||
![]() |
|||
||
teşekkür ediyorum. öğretmen olmamın vermiş olduğu hassasiyetten dolayı özür dilerim
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Rıca ederım
![]() ![]() Sadece klavyede i ş ç ö ü ğ harflerıne alıskın degılım
![]() 10 parmak yazarken parmaklarım bu harflere gıtmıyor ![]() Düzenleyen CeCoLi - 03 Ekim 2011 Saat 12:50 |
|||
![]() |
|||
||
O da ICQ dan kalma alışkanlıktır. O zaman Türkçe karakter kullanınca karşı tarafa ilginç şekiller gidiyordu. Çok şükür ki öyle bir sıkıntımız kalmadı.
Bu arada arkadaşım; aracını güle güle kullan.
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
maşallah diyelim nazar değmesin, güle güle kullan.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
306
![]() ![]() Düzenleyen by_ersin - 03 Ekim 2011 Saat 13:53 |
|||
![]() |
|||
hcbank ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1979 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: ankara\söğütözü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
||
maaşallah kırmızı olması bile yeterli
|
|||
hayatı gaz pedalı ile paspas arası yaşamak ...[vites sport konumunda]iken...05422048340
|
|||
![]() |
|||
||
amma kelimeye dikkat eden varmış şahsen karşımdaki beni anladıktan sonra ben gerisine önem vermiyorum aracı beyenenlerede tşk ediyorum
|
|||
![]() |
|||
||
forumdaki arkadaşların hepsi zeki insanlardır.senin cümle parçacıklarını puzzle parçası gibi birleştirip sonuca ulaşmışlardır. burda herkes birdir.gerisi ve ilerisi diye birşey yoktur. Düzenleyen maverick - 03 Ekim 2011 Saat 17:36 |
|||
![]() |
|||
||
ben forumdaki insanlara zeki deil demedim 1 orda anlışmayacak bi kelime yok 2 samimi bi ortam die cümleyi konuştum gibi yazdım bidaha busiteye bişe yazmam 3
|
|||
![]() |
|||
||
kenan kardeşim.. burda yanlış anlaşılacak bir durum söz konusu değil. samimi olduğumuz için güzel güzel yazmışlar sana... yani birdaha bu siteye bir şey yazmam deyip burda art niyet arama.. tanıdıkça daha iyi anlarsın bizi.. bu arada aracın sislerini kim yapmış ?? yakından bir resmi varmı ?? merak ettim değişik gibi geldi bana ??
Düzenleyen by_ersin - 03 Ekim 2011 Saat 17:41 |
|||
![]() |
|||
||
Abicim ben yanlış anlamış deyilim , konuşmasını yazmasını bilmiyen bir insanda deilim , insanlık halidir evet cümle gereksiz kelime kullanılarak yapılmış bir cümle , anlatım bozukluğu oldu doğru ama bunu insana söyleme vardır ve bunu burda bu şekilde belirtmek bana saçma geldi bende attım mesajda önem vermedimi yazdım ama verilen cevap dahada kırıcı . Sisler aracı aldımda böyleydi kimin yaptığını bilmiyorum .
|
|||
![]() |
|||
||
söyleme şekli yukarıda gayet güzel bir şekilde ifade edildi. okumadın heralde?! sen nasıl bir söyleme şekli istiyordun? gerisi beni ilgilendirmez diyip kestirip atan,anlayan anladı diyen bir uslüp.... yazılanları tekrar bir oku istersen.
Düzenleyen maverick - 03 Ekim 2011 Saat 22:39 |
|||
![]() |
|||
||
Okudum yaşça benden büyüksünüz daha fazla tartışacak deilim haklısınız
|
|||
![]() |
|||
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Güle güle kullan
|
|||
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|||
![]() |
|||
||
Eyvallah kardeşim
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |